A vidio sam negdje da je više Albanaca nego Talijana kupilo karte.Pupi04 je napisao/la:Italija igra sa rezervama.

Ne bih to dirao.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A vidio sam negdje da je više Albanaca nego Talijana kupilo karte.Pupi04 je napisao/la:Italija igra sa rezervama.
A ja već fine parice stavio na tiket gdje su i žabariPupi04 je napisao/la:Italija igra sa rezervama.
Ono kad igraš 2+ na tekmi Austrija - BrazilOtelo je napisao/la:Jel moze ovaj Brazil do gola ?
S obzirom koliko talijani imaju losu ekipu, ova B postava nije daleko od prve, ima tu igraca koji mogu donijeti prevagu i koji ce se prije svega zeljeti dokazati selektoru, moze tu 1 bez obzira na sve, moje misljenje.sudac92 je napisao/la:A ja već fine parice stavio na tiket gdje su i žabariPupi04 je napisao/la:Italija igra sa rezervama.
gg1orbit je napisao/la:Ono kad igraš 2+ na tekmi Austrija - BrazilOtelo je napisao/la:Jel moze ovaj Brazil do gola ?
Singapurska mafija čita forum i kontra nas.Admir_Sa je napisao/la:kako se na forumu počelo pisati o ovome 2+ više utakmica završi 0-1 gol, nego 2+
Kako su krenuli dabogdo da bude gola ikakoOtelo je napisao/la:gg1orbit je napisao/la:Ono kad igraš 2+ na tekmi Austrija - BrazilOtelo je napisao/la:Jel moze ovaj Brazil do gola ?
sad će ga fulit debilSarajevo29 je napisao/la:Penal za austriju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.