Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2014, 18:22

Sta reci? Koju posluku porati? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 nov 2014, 18:23

Evo i Haris, još jučer, prije Asmira na svojoj oficijalnoj stranici :bih:

slika

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2014, 18:24

Consigliere je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ja sam suzu pustio kad je Papke otisao :cry:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
I ja sam.... qurcevu.

:urnebes: :mrgreen:
Ja sam plafon okrecio tim q..evim suzama od kako je otiso. :urnebes:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 nov 2014, 18:33

[youtube][/youtube]

Oprosti mi Pape, sve tu krupne rici :mrgreen: :mrgreen:

:urnebes: :urnebes:

A sad ide proces depapetizacije, ko sto je u naci Njemackoj bila denacifikacija i skidanje svastika.

Nego imal srnetine u Parizu, Pape moj dragi, sad mozemo velikim, samo nek si ti nama otiso...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 nov 2014, 18:47

Armin za kraj
SAFET SUŠIĆ je s nekoliko mjeseci zakašnjenja napustio klupu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Otkaz Safetu je izglasao Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na izvanrednoj sjednici nakon debakla u Izraelu (0:3). Jednoglasno su ga potjerali oni koji su mu prije samo četiri mjeseca jednoglasno dali podršku i novi ugovor.
Početkom srpnja sve je bilo idealno za razlaz Nogometnog saveza BiH i Sušića. Nakon debitantskog nastupu na Svjetskom prvenstvu gdje Sušićeva momčad nije prošla najlakšu moguću skupinu, izborniku je istekao ugovor. Već se nakon utakmice protiv Irana oprostio s reprezentativcima u svlačionici, te najavio preuzimanje jednog kluba.

Zašto je Sušić krenuo u kampanju za ostanak na klupi?

Međutim, po povratku u BiH se dogodio preokret. Sušiću je propao novi posao, te je započeo kampanju za novi ugovor s Nogometnim savezom BiH. I izborio se jer mu je predsjednik Saveza Elvedin Begić ponudio novi dvogodišnji ugovor.

Umjesto da se Sušiću zbog nepotizma, skromnog poznavanja taktike, te narušenog odnosa s najboljim igračima reprezentacije zabrani ulazak u prostorije Saveza, ponuđen mu je novi ugovor. I to puno bolji od prethodnog! Sušić je postao najplaćeniji izbornik na prostorima bivše Jugoslavije sa mjesečnim primanjima 300 tisuća kuna.

"Trebate znati da ja imam svoju obitelj, da ja živim u Francuskoj", pravdao se Sušić kada se saznalo kolika mu je plaća.

Dok Sušić traži milijune od NSBiH, Nizozemac Advocaat od Srbije ne traži ništa

Unatoč najlošijem startu kvalifikacija za BiH u povijesti, Sušić je nakon debakla u Izraelu odbio podnijeti ostavku. Time je samo dokazao da mu je osobni interes iznad interesa reprezentacije BiH, te da će se sa Savezom boriti za isplatu preostalih 18 plaća, koje je trebao dobiti prema novom ugovoru.

Zanimljivo, samo nekoliko dana prije Sušića bez posla je ostao Dick Advocaat. Napustio je klupu Srbije nakon samo četiri mjeseca, te odlučio da zbog loših rezultata nije zaslužio isplatu preostalih plaća, te je na svoju štetu raskinuo ugovor.

Sušić, pak, smatra da nije dovoljno to što je za dva osvojena boda u kvalifikacijama u kojima je BiH nositelj skupine zaradio milijun i 200 tisuća kuna.

Tko je dao podršku Sušiću?

Tko su ljudi koji su unatoč ispadanju nakon samo dvije utakmice sa Svjetskog prvenstva jednoglasno dali podršku Sušiću i tako ostavili sjajnu generaciju nogometaša bez prilike da pokažu svoj maksimum, a Savez bez silnih milijuna eura koje bi se zaradile od plasmana na Europsko prvenstvo, natjecanje na koje je ovaj put lakše otići nego ikad ranije?

Elvedin Begić, predsjednik saveza - bivši predsjednik niželigaša Butmira, a danas član uprave tog kluba. Od 1983. godine godine radi na sarajevskom aerodromu kao izvršni direktor gdje je protiv njega podnesena krivična prijava da je aerodromu nanio štetu od sedam milijuna kuna.

Darko Ljubojević, Ivan Beus, Ibrahim Adilagić, Muhamed Begagić, Josip Bevanda, Amer Halep, Senad Islam, Mato Jozić, Mile Kovačević, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Milorad Sofrenić i Zlatko Spasojević članovi su Izvršnog odbora Nogometnog saveza i "nogometni radnici" koji su dali podršku Sušiću u srpnju.

Kada se pogledaju biografije članova Izvršnog odbora, onda i ne treba čuditi što je stručnjak poput Sušića imao njihovu bezrezervnu podršku. Sloga Doboj, Jedinstvo Brodac, Bosna Mionica, HNK Tomislav, Jedinstvo Žeravica, NK Bok, Azot Vitkovići, NK Vlašić, Lašva Slimena, Krajina Cazin, samo su neki od bosanskohercegovačkih niželigaša u čijim upravama sjede članovi Izvršnog odbora.

Izvršni odbor jednoglasno, kako je i podržao Sušića, treba podnijeti ostavku

Dok ljudi kojima je vrhunac karijere uloga člana uprave Lašve iz Slimene vode Nogometni savez BiH, nikakav napredak se i ne treba očekivati. Ipak, oni moraju odgovarati za ostavljanje Sušića na klupi, potez kojim su nanijeli milijunsku štetu reprezentaciji i Savezu.

Trebaju svoje pozicije, za koje su odlično plaćeni, prepustiti ljudima koji se razumiju u nogomet. BiH je zbog njihovog neznanja već dovoljno ispaštala. Već godinama milijune eura troše samo na reprezentaciju i izbornika, dok ih domaće prvenstvo ne zanima uzdajući se u bh. dijasporu i igrače koje stvaraju Schalke, Hoffenheim, Malmo...

Najviše što su oni u stanju napraviti za bh. klubove, čiji bi igrači sljedećih godina trebali umjesto "stranaca" postati okosnica reprezentacije, jest pokloniti po 25 lopti. I onda se pitaju kako klubovi, koji jedva preživljavaju, ne mogu stvoriti novog Džeku.

Jedna neznalica je otišla, ostalo ih je još petnaest.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 nov 2014, 19:02

Kao i uvijek do sada- Armin :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 18 nov 2014, 19:24

Mozambik je napisao/la:Armin za kraj
SAFET SUŠIĆ je s nekoliko mjeseci zakašnjenja napustio klupu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Otkaz Safetu je izglasao Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na izvanrednoj sjednici nakon debakla u Izraelu (0:3). Jednoglasno su ga potjerali oni koji su mu prije samo četiri mjeseca jednoglasno dali podršku i novi ugovor.
Početkom srpnja sve je bilo idealno za razlaz Nogometnog saveza BiH i Sušića. Nakon debitantskog nastupu na Svjetskom prvenstvu gdje Sušićeva momčad nije prošla najlakšu moguću skupinu, izborniku je istekao ugovor. Već se nakon utakmice protiv Irana oprostio s reprezentativcima u svlačionici, te najavio preuzimanje jednog kluba.

Međutim, po povratku u BiH se dogodio preokret. Sušiću je propao novi posao, te je započeo kampanju za novi ugovor s Nogometnim savezom BiH. I izborio se jer mu je predsjednik Saveza Elvedin Begić ponudio novi dvogodišnji ugovor.

Umjesto da se Sušiću zbog nepotizma, skromnog poznavanja taktike, te narušenog odnosa s najboljim igračima reprezentacije zabrani ulazak u prostorije Saveza, ponuđen mu je novi ugovor. I to puno bolji od prethodnog! Sušić je postao najplaćeniji izbornik na prostorima bivše Jugoslavije sa mjesečnim primanjima 300 tisuća kuna.

"Trebate znati da ja imam svoju obitelj, da ja živim u Francuskoj", pravdao se Sušić kada se saznalo kolika mu je plaća.

Unatoč najlošijem startu kvalifikacija za BiH u povijesti, Sušić je nakon debakla u Izraelu odbio podnijeti ostavku. Time je samo dokazao da mu je osobni interes iznad interesa reprezentacije BiH, te da će se sa Savezom boriti za isplatu preostalih 18 plaća, koje je trebao dobiti prema novom ugovoru.

Zanimljivo, samo nekoliko dana prije Sušića bez posla je ostao Dick Advocaat. Napustio je klupu Srbije nakon samo četiri mjeseca, te odlučio da zbog loših rezultata nije zaslužio isplatu preostalih plaća, te je na svoju štetu raskinuo ugovor.

Sušić, pak, smatra da nije dovoljno to što je za dva osvojena boda u kvalifikacijama u kojima je BiH nositelj skupine zaradio milijun i 200 tisuća kuna.

Tko su ljudi koji su unatoč ispadanju nakon samo dvije utakmice sa Svjetskog prvenstva jednoglasno dali podršku Sušiću i tako ostavili sjajnu generaciju nogometaša bez prilike da pokažu svoj maksimum, a Savez bez silnih milijuna eura koje bi se zaradile od plasmana na Europsko prvenstvo, natjecanje na koje je ovaj put lakše otići nego ikad ranije?

Elvedin Begić, predsjednik saveza - bivši predsjednik niželigaša Butmira, a danas član uprave tog kluba. Od 1983. godine godine radi na sarajevskom aerodromu kao izvršni direktor gdje je protiv njega podnesena krivična prijava da je aerodromu nanio štetu od sedam milijuna kuna.

Darko Ljubojević, Ivan Beus, Ibrahim Adilagić, Muhamed Begagić, Josip Bevanda, Amer Halep, Senad Islam, Mato Jozić, Mile Kovačević, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Milorad Sofrenić i Zlatko Spasojević članovi su Izvršnog odbora Nogometnog saveza i "nogometni radnici" koji su dali podršku Sušiću u srpnju.

Kada se pogledaju biografije članova Izvršnog odbora, onda i ne treba čuditi što je stručnjak poput Sušića imao njihovu bezrezervnu podršku. Sloga Doboj, Jedinstvo Brodac, Bosna Mionica, HNK Tomislav, Jedinstvo Žeravica, NK Bok, Azot Vitkovići, NK Vlašić, Lašva Slimena, Krajina Cazin, samo su neki od bosanskohercegovačkih niželigaša u čijim upravama sjede članovi Izvršnog odbora.

Dok ljudi kojima je vrhunac karijere uloga člana uprave Lašve iz Slimene vode Nogometni savez BiH, nikakav napredak se i ne treba očekivati. Ipak, oni moraju odgovarati za ostavljanje Sušića na klupi, potez kojim su nanijeli milijunsku štetu reprezentaciji i Savezu.

Trebaju svoje pozicije, za koje su odlično plaćeni, prepustiti ljudima koji se razumiju u nogomet. BiH je zbog njihovog neznanja već dovoljno ispaštala. Već godinama milijune eura troše samo na reprezentaciju i izbornika, dok ih domaće prvenstvo ne zanima uzdajući se u bh. dijasporu i igrače koje stvaraju Schalke, Hoffenheim, Malmo...

Najviše što su oni u stanju napraviti za bh. klubove, čiji bi igrači sljedećih godina trebali umjesto "stranaca" postati okosnica reprezentacije, jest pokloniti po 25 lopti. I onda se pitaju kako klubovi, koji jedva preživljavaju, ne mogu stvoriti novog Džeku.

To su ti nesretnici.

slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 nov 2014, 19:31

HarisHelic je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Armin za kraj

To su ti nesretnici.

slika
e ove niko ne otjera odnosno mogu se otjerati ali dodju isti kao i u politici uvijek se vrti oko isti stranaka tako je i u ovom NSBIH jednostavno to je tako

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 nov 2014, 19:54

kakva je situacija sa njegovim ugovorom? znam da je danas, cini mi se, trebao biti taj posljednji sastanak pa me zanima da li ce se ipak na kraju rastati sporazumno ili ce mu savez uredno isplacivati obaveze sto bi nas moglo kostati placanja nekog boljeg/skupljeg strucnjaka :hmmmmm:

izvin'te ako je vec bilo pitanje ali ne da mi se listati kroz sve ovo :D

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 nov 2014, 19:59

Da se on zelio odreci te love, dao bi sam ostavku i postedio sebe dalje blamaze. Medjutim, svi znamo koliko ce on ponuda imati nakon ovoga, tako da ce mu sigurno dobro doci primanja...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 nov 2014, 19:59

Da je sam podnio ostavku savez mu ne bi bio duzan nista isplatit, a s obzirom da je dobio otkaz vjerovatno hoce.

Zavisi kako se on dogovori sa njima i kakav je ugovor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 20:06

Jeste bezobrazan, fuj. I vise nego prije. :puke:

http://ba.****/N1-Uzivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 18 nov 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2014, 20:06

Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela. :roll:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 nov 2014, 20:07

Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 nov 2014, 20:08

Iskreno, svima su se mogli desiti ovakvi rezultati, ali igranje bez igre i bez sistema, anarhija na terenu...radi toga su otkaz dobijali i mnogo kvalitetniji treneri.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 nov 2014, 20:12

Principatus je napisao/la:Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela. :roll:
Jos gori je nacin kako je izgubio i kako se ponio nakon poraza.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 nov 2014, 20:13

Principatus je napisao/la:Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela. :roll:
covjek je 24/7 na dopu :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 18 nov 2014, 20:14

Sabahudine :clap: :clap:
1921 !
05.06.1998

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 18 nov 2014, 20:15

Consigliere je napisao/la:Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
davno sam ti poslo e mail jesi procito???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 nov 2014, 20:16

adal je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
davno sam ti poslo e mail jesi procito???
?

Bravo, Baho! :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.