druze, jesi ti dobar????? nadam se samo da je ovo pisanje dobra zajebancija iliagalo je napisao/la:drago mi je da ste imali priliku i poprilicno je iskoristili misleci ovdje na publiku da vidite performans siouxa koji je vec odavno blizi beogradskom šmeku i štihu nego li ovom bosanskom.nadam se da ste pocasceni nasim dolaskom.hvala vam sto ste i vi jednim dijelom ucestvovali u nasoj predstavi.dosli ste do zakljucka kao i svi mi u ovoj nasoj napacenoj bosni da smo 2056 mi siouxi,a sve ostalo je u kasnim 90-tim.nesalomivi since 1989.
Munib Efendic ti nije do koljenaagalo je napisao/la:drago mi je da ste imali priliku i poprilicno je iskoristili misleci ovdje na publiku da vidite performans siouxa koji je vec odavno blizi beogradskom šmeku i štihu nego li ovom bosanskom.nadam se da ste pocasceni nasim dolaskom.hvala vam sto ste i vi jednim dijelom ucestvovali u nasoj predstavi.dosli ste do zakljucka kao i svi mi u ovoj nasoj napacenoj bosni da smo 2056 mi siouxi,a sve ostalo je u kasnim 90-tim.nesalomivi since 1989.
Definitivno ga ne poznajes cim tako govoris,,,kada bih ga vidio i popricao s njim ,vidio bi koji je to gospodinlukavac_21 je napisao/la:Izgleda da je i on neko jako poznat kao komadant morala cim kaze da svako zna ko je on. A ja eto ne znam nazalost o kom velikanu je rijec koji stoji iza ovih idiotskih postova. Nadam se da nije stariji od 14 godina jer ako jest onda stvarno nije dobar
sodaacm je napisao/la:Definitivno ga ne poznajes cim tako govoris,,,kada bih ga vidio i popricao s njim ,vidio bi koji je to gospodinlukavac_21 je napisao/la:Izgleda da je i on neko jako poznat kao komadant morala cim kaze da svako zna ko je on. A ja eto ne znam nazalost o kom velikanu je rijec koji stoji iza ovih idiotskih postova. Nadam se da nije stariji od 14 godina jer ako jest onda stvarno nije dobar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.benzz je napisao/la:sodaacm je napisao/la:Definitivno ga ne poznajes cim tako govoris,,,kada bih ga vidio i popricao s njim ,vidio bi koji je to gospodinlukavac_21 je napisao/la:Izgleda da je i on neko jako poznat kao komadant morala cim kaze da svako zna ko je on. A ja eto ne znam nazalost o kom velikanu je rijec koji stoji iza ovih idiotskih postova. Nadam se da nije stariji od 14 godina jer ako jest onda stvarno nije dobar
Aga nas zlatni, neponovljiv I nezamjenjiv!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
lukavac_21 je napisao/la:Izgleda da je i on neko jako poznat kao komadant morala cim kaze da svako zna ko je on. A ja eto ne znam nazalost o kom velikanu je rijec koji stoji iza ovih idiotskih postova. Nadam se da nije stariji od 14 godina jer ako jest onda stvarno nije dobar
Sta ti nije jasno?Svi znamo da Dr.Tarik Arapcic,,,sa momcima iz Huskica drzi Lukavaca i siri seljakluk,,,cak sam cuo da taj Jedan iz Huskica( najveci) krenuo u Srednju skolu sa 40 godina , JKP Rad Lukavac je zaposlio pola ljudi bez srednjeg obrazovanja, sa kriminalnim miljeom ,, neki od njih ne smiju ni izaci iz drzave ali kod BABE moze da radi u javnoj firmi,,,a tako ce i Radnicki prodati jednog dana( mislim na imovinu),,Zivim za dan kada ce Sipa pokucat na vrata Babi Tariku,,,i njegovoj marioneti Dzevdi ,,,,Lukavac je selendra postala stotine ljudi napustilo Lukavac i taj trend nece prestati da se desava sve dok su ova korumpirana **** na vlasti,,,turskilukavac je napisao/la:danas prodjoh pored kapije radnickog i vidim da je tzv privremena basta kafica vec postala zatvoreni objekat. zna li neko od ovih advokata uprave kluba na koji nacin se dobila dozvola za to. jer godinama se prica sta je cilj vlasnika objekta pored ali svi sute a zna se da je to vec rijeseno i da je to vec oteto od radnickog. a relacija je vrlo jasna. vlasniku milenijuma radi obezbjeđenje koje je i na utakmicama radnickog. isti ljudi su licni cuvari glavnog babe u gradu koji je ujedno i direktor doma zdravlja. a ti isti ljudi su zaposleni kao obezbjeđenje u domu zdravlja iako ni oni sami ne znaju koliko zatvora imaju odlezano. sad cekam da ovaj zoom pocne napadati kako sam ja sdp i da samo napadam sda.
Tacno tako...100%,,,,,,,sodaacm je napisao/la:Sta ti nije jasno?Svi znamo da Dr.Tarik Arapcic,,,sa momcima iz Huskica drzi Lukavaca i siri seljakluk,,,cak sam cuo da taj Jedan iz Huskica( najveci) krenuo u Srednju skolu sa 40 godina , JKP Rad Lukavac je zaposlio pola ljudi bez srednjeg obrazovanja, sa kriminalnim miljeom ,, neki od njih ne smiju ni izaci iz drzave ali kod BABE moze da radi u javnoj firmi,,,a tako ce i Radnicki prodati jednog dana( mislim na imovinu),,Zivim za dan kada ce Sipa pokucat na vrata Babi Tariku,,,i njegovoj marioneti Dzevdi ,,,,Lukavac je selendra postala stotine ljudi napustilo Lukavac i taj trend nece prestati da se desava sve dok su ova korumpirana **** na vlasti,,,turskilukavac je napisao/la:danas prodjoh pored kapije radnickog i vidim da je tzv privremena basta kafica vec postala zatvoreni objekat. zna li neko od ovih advokata uprave kluba na koji nacin se dobila dozvola za to. jer godinama se prica sta je cilj vlasnika objekta pored ali svi sute a zna se da je to vec rijeseno i da je to vec oteto od radnickog. a relacija je vrlo jasna. vlasniku milenijuma radi obezbjeđenje koje je i na utakmicama radnickog. isti ljudi su licni cuvari glavnog babe u gradu koji je ujedno i direktor doma zdravlja. a ti isti ljudi su zaposleni kao obezbjeđenje u domu zdravlja iako ni oni sami ne znaju koliko zatvora imaju odlezano. sad cekam da ovaj zoom pocne napadati kako sam ja sdp i da samo napadam sda.
Kao prvo - zaboli Zoom-a neka stvar za tobom i jesi li ti SDA, SDP i tome slično. Nikada te nisam prozvao po tom pitanju...vidio sam ko jeste, ali ti očigledno nemaš dovoljan broj aktivnih sivih ćelija da raspoznaješ likove. Nebitno, tvoja stvar.turskilukavac je napisao/la:danas prodjoh pored kapije radnickog i vidim da je tzv privremena basta kafica vec postala zatvoreni objekat. zna li neko od ovih advokata uprave kluba na koji nacin se dobila dozvola za to. jer godinama se prica sta je cilj vlasnika objekta pored ali svi sute a zna se da je to vec rijeseno i da je to vec oteto od radnickog. a relacija je vrlo jasna. vlasniku milenijuma radi obezbjeđenje koje je i na utakmicama radnickog. isti ljudi su licni cuvari glavnog babe u gradu koji je ujedno i direktor doma zdravlja. a ti isti ljudi su zaposleni kao obezbjeđenje u domu zdravlja iako ni oni sami ne znaju koliko zatvora imaju odlezano. sad cekam da ovaj zoom pocne napadati kako sam ja sdp i da samo napadam sda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.