Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sta reci? Koju posluku porati? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DragonGirl
- Kontakt:
Evo i Haris, još jučer, prije Asmira na svojoj oficijalnoj stranici

-
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ja sam plafon okrecio tim q..evim suzama od kako je otiso.Consigliere je napisao/la:I ja sam.... qurcevu.bagrcavi je napisao/la:Ja sam suzu pustio kad je Papke otisao
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
![]()

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
[youtube][/youtube]
Oprosti mi Pape, sve tu krupne rici
A sad ide proces depapetizacije, ko sto je u naci Njemackoj bila denacifikacija i skidanje svastika.
Nego imal srnetine u Parizu, Pape moj dragi, sad mozemo velikim, samo nek si ti nama otiso...
Oprosti mi Pape, sve tu krupne rici

A sad ide proces depapetizacije, ko sto je u naci Njemackoj bila denacifikacija i skidanje svastika.
Nego imal srnetine u Parizu, Pape moj dragi, sad mozemo velikim, samo nek si ti nama otiso...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Armin za kraj
- Consigliere
- Kontakt:
Kao i uvijek do sada- Armin 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
To su ti nesretnici.Mozambik je napisao/la:Armin za kraj

-
- Kontakt:
e ove niko ne otjera odnosno mogu se otjerati ali dodju isti kao i u politici uvijek se vrti oko isti stranaka tako je i u ovom NSBIH jednostavno to je takoHarisHelic je napisao/la:To su ti nesretnici.Mozambik je napisao/la:Armin za kraj
-
kakva je situacija sa njegovim ugovorom? znam da je danas, cini mi se, trebao biti taj posljednji sastanak pa me zanima da li ce se ipak na kraju rastati sporazumno ili ce mu savez uredno isplacivati obaveze sto bi nas moglo kostati placanja nekog boljeg/skupljeg strucnjaka
izvin'te ako je vec bilo pitanje ali ne da mi se listati kroz sve ovo

izvin'te ako je vec bilo pitanje ali ne da mi se listati kroz sve ovo

Da se on zelio odreci te love, dao bi sam ostavku i postedio sebe dalje blamaze. Medjutim, svi znamo koliko ce on ponuda imati nakon ovoga, tako da ce mu sigurno dobro doci primanja...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Da je sam podnio ostavku savez mu ne bi bio duzan nista isplatit, a s obzirom da je dobio otkaz vjerovatno hoce.
Zavisi kako se on dogovori sa njima i kakav je ugovor.
Zavisi kako se on dogovori sa njima i kakav je ugovor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jeste bezobrazan, fuj. I vise nego prije. 
http://ba.****/N1-Uzivo" onclick="window.open(this.href);return false;

http://ba.****/N1-Uzivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 18 nov 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Consigliere
- Kontakt:
Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
Iskreno, svima su se mogli desiti ovakvi rezultati, ali igranje bez igre i bez sistema, anarhija na terenu...radi toga su otkaz dobijali i mnogo kvalitetniji treneri.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- DonCorleone
- Kontakt:
Jos gori je nacin kako je izgubio i kako se ponio nakon poraza.Principatus je napisao/la:Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
covjek je 24/7 na dopuPrincipatus je napisao/la:Evo intervju sa Susicem, kaze da ne razumije zasto je izletio jer se moglo otici na EP. Kaze da je realisticno da se i Belgiji otkine bod u Belgiji, pa da se i pobjedi tamo. Kaze covjek koji je izgubio od Kipra i Israela.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ljiljani87
- Kontakt:
davno sam ti poslo e mail jesi procito???Consigliere je napisao/la:Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Consigliere
- Kontakt:
?adal je napisao/la:davno sam ti poslo e mail jesi procito???Consigliere je napisao/la:Nek neko snimi ovo na n1, moglo bi valjati
Bravo, Baho!