A na SS.ba je sljedeci sastav: Šehić, Bućan, Radovanović, Mešić, Svraka, Ćulum, Svraka, Bešlija, Bekrić, Popović, Mešanović.
Klonirali su Svraku ..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa lazo igra...Stole iz Bora je napisao/la:Ako onaj na radiju ne grijesi u prvih 11 trenutno imamo 3 stopera (Bajic, Bogicevic i Mesic) i ni jednog napadaca jer je Alen na klupi ..
Koliko ja pratim na nekim forumima zeljo igra sa Lazom i Mesanovicem u napaduStole iz Bora je napisao/la:Ako onaj na radiju ne grijesi u prvih 11 trenutno imamo 3 stopera (Bajic, Bogicevic i Mesic) i ni jednog napadaca jer je Alen na klupi ..
da... mesanovic ce uci u 70. minuti da ga zabije :Da onda ce u 85. lazoSeyo_TM je napisao/la:Pa lazo igra...Stole iz Bora je napisao/la:Ako onaj na radiju ne grijesi u prvih 11 trenutno imamo 3 stopera (Bajic, Bogicevic i Mesic) i ni jednog napadaca jer je Alen na klupi ..
Nisam cuo na radiju pa zato pitam.Seyo_TM je napisao/la:Pa lazo igra...Stole iz Bora je napisao/la:Ako onaj na radiju ne grijesi u prvih 11 trenutno imamo 3 stopera (Bajic, Bogicevic i Mesic) i ni jednog napadaca jer je Alen na klupi ..
Ali kad on protestvuje, to mora biti opravdanoamer_zeljoo je napisao/la:oho osim protestuje radi nepostojuces ofsajdaopasan amar
![]()
Web mu idolSeyo_TM je napisao/la:oni su skroz losi, mi ih deremo na terenu, sudija umjesto prednosti svira faulove (profesionalno)
Samo da nam se ne obiju od glavu propuštene prilike. Extra bi bilo izjednačit do poluvremena.Seyo_TM je napisao/la:oni su skroz losi, mi ih deremo na terenu, sudija umjesto prednosti svira faulove (profesionalno)
Trenutno korisnika/ca: b00t, HordasDolacMalta, Manijakdolopate i 45 gostiju.