Znam to mi i jest tuzno.Napiso sam da po mom misljenju ne moze morz prismrdit reprezentaciji.terabajt je napisao/la:Vjerovo ili ne on je vrlo ozbiljan kandidat, raspitaj se.pinoglavi je napisao/la:Eno cim se napise kontra Osima,misle da je to jer je iz Zelje![]()
Svi Zeljovci misle eto pitari imali svog selektora,sad mi svog.Osim prismrdit ne moze ozbiljnom kandidatu.
Al nista pametnije se ne moze ocekivat od onih koji prizeljkuju Osima.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja ne bi imao nista protiv Petkovica ne trzam na te regionalno gradske podijele. Ali braniti nekog samo sto je iz kluba za koji navijas bez obzira na sve je nisko da nize biti ne moze. Ali tu pomoci nema ni 3:0 protiv Izraela neke nije otrijeznilo. Dovesti nekog tko je prije 3-4 dana govorio da Susic radi besprijekoran posao je ravno samoubistvu. I to iz zasjede.AsmirBegovic je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Pa sto ne bi imali svoga i na celu kluba. Sto uzeste Kodra kod ziva Faruka nikad mi nece biti jasno.Sabinho je napisao/la:Pape ce doci na red ako Kodro zariba. Nemojte se vi sikirati, imacemo mi svog covjeka na selektorskoj poziciji kako stvari stoje- Faruk veceras dolazi u Sarajevo.![]()
Druze, tesko im se bilo odluciti izmedju tih silnih trenerskih velikana. Musovic, Muzurovic, Susic, Hadzibegic... Dosta je vise pitara na celu reprezentacije.
Adios!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo pošto si ti pametan objasni nam onako stručnim fudbalskim rječnikom po čemu to Osim, izuzmemo li kandidate kalibra Halilhodžića koji očito nisu pretjerano zainteresovani da budu selektori BiH, ne može 'prismrdit' ozbiljnom kandidatu. Po čemu su to ozbiljniji kandidati Baždarević, Hadžibegić, Barbarez, Prosinečki i slični.pinoglavi je napisao/la:Eno cim se napise kontra Osima,misle da je to jer je iz Zelje![]()
Svi Zeljovci misle eto pitari imali svog selektora,sad mi svog.Osim prismrdit ne moze ozbiljnom kandidatu.
A ja i dalje tvrdim da treba i Tuzla da ima svog selektora, a najbolji fudbalski stručnjak u Tuzli je Suljo Dorić, uz to i elokventan i fino se izražava, a Osim može biti kandidat tek kad kod Dorića položi Osnove elokvencije I i II.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zeljko Buvac. Uci od najboljeg godinama. Zeljan dokazivanja 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
To onaj što vodi perspektivnu reprezentacijuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zeljko Buvac. Uci od najboljeg godinama. Zeljan dokazivanja

Ne zanima me odakle je Osim i koga je vodio,neko kome je glavna referenca da je haro nasom ligom nije kvalitet za selektora.Mani se te Tuzla-Sarajevo price,a Osima smatram samo najlosijim od trojca on,Bazdarevic i Hadzibegic.I sa drugom dvojicom se se sigurno ne bi usrecili.Osima spominjem jer su sarajlije,i okolica Tuzle sto navija za zelju toliko navalili na njega.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 nov 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Salu na stranu, oduzmemo li Vahu i Antica od svih kandidata, Amar Osim je najbolja opcija jer nasi igraci imaju dosta specifiacan mentalitet koji sigurno najbolje poznaje covjek poput njega. Isto tako, najvise tom mentalitetu i moze stati u kraj. Amar neka obeca da nece biti ocevine po reprezentativnim okupljanjima, hodanja, indolentnosti, treba ga podrzati svim silama ukoliko bude izabran.DukeOfWellington je napisao/la:Evo pošto si ti pametan objasni nam onako stručnim fudbalskim rječnikom po čemu to Osim, izuzmemo li kandidate kalibra Halilhodžića koji očito nisu pretjerano zainteresovani da budu selektori BiH, ne može 'prismrdit' ozbiljnom kandidatu. Po čemu su to ozbiljniji kandidati Baždarević, Hadžibegić, Barbarez, Prosinečki i slični.pinoglavi je napisao/la:Eno cim se napise kontra Osima,misle da je to jer je iz Zelje![]()
A ja i dalje tvrdim da treba i Tuzla da ima svog selektora, a najbolji fudbalski stručnjak u Tuzli je Suljo Dorić, uz to i elokventan i fino se izražava, a Osim može biti kandidat tek kad kod Dorića položi Osnove elokvencije I i II.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja samo ne znam zašto je Vaha š.u.p.a.k ako izjavi das mu ne odgovara rad sa ovakvim savezom i načinom rada.Kada je to Ivica Osim izjavljivao niko se nije bunio,ni jednom nije pristao biti selektor kad je mogao,ZAŠTO?
Očekivao sam od čovjeka koji je dao otkaz 92' zbog granatiranja njegovog grada i države da prvom prilikom sjedne na mjesto selektora BiH,međutim nikada nije htio,ZAŠTO?Zbog Šturma ili Japanaca,a mogao je biti selektor Japana a nije BiH?Zar ovo nije slična priča kao kod Vahe?Samo što mi imamo dvostruke aršine a pogotovo Sarajevski novinari,a i vi na ovom forumu bi trebali znati da ima BiH i van Sarajeva.Iz tog razloga SA-Željo ne bih volio ni koga iz tih tabora jer će se desiti da se igra na koševu pa ćemo opet slušati prepucavanje navijača SA i Želje na utakmici reprezentacije kao i na ovoj temi o novom selektoru.
Očekivao sam od čovjeka koji je dao otkaz 92' zbog granatiranja njegovog grada i države da prvom prilikom sjedne na mjesto selektora BiH,međutim nikada nije htio,ZAŠTO?Zbog Šturma ili Japanaca,a mogao je biti selektor Japana a nije BiH?Zar ovo nije slična priča kao kod Vahe?Samo što mi imamo dvostruke aršine a pogotovo Sarajevski novinari,a i vi na ovom forumu bi trebali znati da ima BiH i van Sarajeva.Iz tog razloga SA-Željo ne bih volio ni koga iz tih tabora jer će se desiti da se igra na koševu pa ćemo opet slušati prepucavanje navijača SA i Želje na utakmici reprezentacije kao i na ovoj temi o novom selektoru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne bi bilo lose minirali bi im repku a covjek je sigurno nesto i naucio. U Borusiji je cijenjen i ako nije u kakvim kumstvima sa ratnim olosem sto da ne. Pa gori od njega sjede u savezu i biraju izbornike. Ovaj je ako nista sportas.DukeOfWellington je napisao/la:To onaj što vodi perspektivnu reprezentacijuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zeljko Buvac. Uci od najboljeg godinama. Zeljan dokazivanja
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sa ovim igrackim kadrom negine nam borba sa Ciprom za cetvrto mjesto.
- plavipatriota
- Kontakt:
iskreno, mnogi su mi uvijek tovarili na leđa da kad spomenem safeta u negativnom kontekstu, mislim to zato što je pitar.. uvijek sam govorio nek bude narednih 50 godina ako treba pitar, samo nek radi svoj posao..
iskreno, ne bih volio ni da je željovac niti pitar.. upravo radi ovih kompleksaša koji navijaju za amara samo kako bi mogli zajebavat pitare da je amar selektor, a ovi ostali kompleksaši navijaju za sve osim za amara..
majku mu jbm, DRŽAVA JE BROJ 1 !!!
iskreno, ne bih volio ni da je željovac niti pitar.. upravo radi ovih kompleksaša koji navijaju za amara samo kako bi mogli zajebavat pitare da je amar selektor, a ovi ostali kompleksaši navijaju za sve osim za amara..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Niko nije navalio ali očito je da kvalitetniji stručnjaci od Osima nisu baš poletili da se nude. Na kraju ćemo kako stvari stoje biti u poziciji da biramo između najmanje lošeg iz kvarteta Osim, Baždarević, Hadžibegić i Prosinečki a jasno je da je to sve u pet deka. Tebi je Osim među njima najgori iz razloga kojeg nisi naveo, a ne moraš ni navoditi, znamo mi svi koji su to razlozi. Realnost je da su svi oni tu negdje.pinoglavi je napisao/la:Ne zanima me odakle je Osim i koga je vodio,neko kome je glavna referenca da je haro nasom ligom nije kvalitet za selektora.Mani se te Tuzla-Sarajevo price,a Osima smatram samo najlosijim od trojca on,Bazdarevic i Hadzibegic.I sa drugom dvojicom se se sigurno ne bi usrecili.Osima spominjem jer su sarajlije,i okolica tuzle sto navija za zelju toliko navalili na njega.
Jasno je da bi svi ovi što su glasali za Osima rađe vidjeli Halilhodžića na klupi al' su glasali za Osima samo zato da bi se ti i ovaj iz Zenice prenemagali po temi pa da vam se smiju, al vi to niste baš najbolje prokljuvili. Lože vas ljudi.
Zato ja predlažem da se u anketu ubaci Suljo Dorić Gospoda pa da teferič bude upotpunjen.
Vaha ima ambivalentan odnos prema BiH sve od kad je ranjen u Mostaru 92. godine od strane takozvanih Niški specijalaca (vojna jedinica iz Niša)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
TAKO JE MAJSTOREplavipatriota je napisao/la:iskreno, mnogi su mi uvijek tovarili na leđa da kad spomenem safeta u negativnom kontekstu, mislim to zato što je pitar.. uvijek sam govorio nek bude narednih 50 godina ako treba pitar, samo nek radi svoj posao..

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pauk je napisao/la:Vaha ima ambivalentan odnos prema BiH sve od kad je ranjen u Mostaru 92. godine od strane takozvanih Niški specijalaca (vojna jedinica iz Niša)

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ubacio bi ga, ali će se poništiti dosadašnji glasovi, mi u CIK-u radimo poštenoDukeOfWellington je napisao/la:Zato ja predlažem da se u anketu ubaci Suljo Dorić Gospoda pa da teferič bude upotpunjen.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne seri po Vahi Pilave.sekretar je napisao/la:To je ono drug sto u nas raja ne konta. Kad mi kazemo da jedan selektor BiH ima platu 35000 Eura,koju je imao Susic, hocemo da padnemo u nesvijest kolike su te pare.terabajt je napisao/la:Znaci vahu odma otpisati nemamo mi ni pola toliko.sekretar je napisao/la:Po nekim navodima na koje sam naletio Vaha je u Alziru imao 50 000 Eura mjesecno,dok je u Dinamu imao 75000 Eura mjesecno. Za Trabzon nisam nasao,osim da su mu isplatili 1,6 M Eura odstete.
A kad mi ne mozemo dovesti jednog Halilhodzic za te pare,koji nije trenerski vrh,nego neki solidan izbor i neko srednje trenersko ime, na skali od 1 do 5,on je neka 3-ojka...i opet ga ne mozes platiti. Lako je razbacivati se imenima,a ne mozes dovesti osrednjeg strucnjaka za 35 000 Eura mjesecno. **** te zivot.

Ako je Vaha na skali od 1 do 5 solidna trojka, onda safeta nema na toj skali nikako i opet je bio selektor. E moj Pilave neznalico sudijska.... poltronu jedan.
@plavipatriota
Izvini drug, Zeljo je broj 1.
A Amara ne bi volio vidjeti na mjestu selektora, cisto da mu se ne bi desilo kao Safetu i cisto da bi ostao znan po tome da je harao i prekucao ovu nasu ligu uzduz i poprijeko, i neka jos tih Amarkompleksa kod pitara, neka jos.
Izvini drug, Zeljo je broj 1.
A Amara ne bi volio vidjeti na mjestu selektora, cisto da mu se ne bi desilo kao Safetu i cisto da bi ostao znan po tome da je harao i prekucao ovu nasu ligu uzduz i poprijeko, i neka jos tih Amarkompleksa kod pitara, neka jos.

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
@HarisHelic
Sta ti hoces reci da je Vaha apsolutni vrh
Sta ti hoces reci da je Vaha apsolutni vrh

Hadzibegic I mali osim... onda je bokje da je papke ostao
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,