FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Choks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Choks » 18 nov 2014, 13:35

Ovo piše u današnjem avazovom Sportu . S obzirom da je imao dužu pauzu nije isključeno da ga gazda Zdravko Mamić pošalje na posudbu kako bi se Hodžić što brže vratio u formu .Mali su izgledi da bi se Armin mogao izboriti za status prvotimca u Dinamu pa je opcija posudbe najrealnije rješenje . O mogućem povratku na Grbavicu , Armin kaže : U ovom trenutku ne mogu komentarisati na tu temu . Svi znaju da sam vezan za tim sa Grbavice i da ću jednog dana ponovo obući plavi dres - kazao je Armin Hodžić .
Brkica

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 18 nov 2014, 15:43

I napokon se blizi utakmica sa sabanima iz smoga, 3:0 hladno, ovaj tim odavno ne pripada ovom rangu takmicenja. ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 nov 2014, 15:56

Hodžić? Šta će nam on, nije naš igrač, samo da uzima mjesto Bajiću ili nekom drugom ... mi ispadamo kao neka humanitarna ustanova, šta li? Oporavljamo igrače od povrede, vraćamo ih u formu, afirmišemo igrače za druge timove ... U redu da pokušavamo stvoriti neki jak tim a nemamo dovoljno keša, pa dovodimo na posudbu ali, nama je cilj skroz nešto drugo.

Dobro je @Minjore rekao, raspravljau oko Miloša kao da je Messi ... Došao/ne došao, kao što kaže @boccaccio, on je samo talentovan i ništa više, ne mora ništa od njega biti. Imamo mi takvih gomila u omladinskim selekcijama! Pola raje ga nije ni gledalo otkako je imao onu nesreću, a o njemu raspravljaju.

Gledam pojedini se nadaju "pojačanjima" gdje najviše škripi. To je naš problem odavno! Mi ne dovodimo niti tražimo igrače tamo gdje škripi, već tamo gdje nema nijedan igrač koji se treba forsirati da bi se prodao. Zato kod nas uvijek propuh na nekoj poziciji, vazda nam nešto fali. Tako će biti dok se politika ne promijeni!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 nov 2014, 16:02

Adviser je napisao/la:Hodžić? Šta će nam on, nije naš igrač, samo da uzima mjesto Bajiću ili nekom drugom ... mi ispadamo kao neka humanitarna ustanova, šta li? Oporavljamo igrače od povrede, vraćamo ih u formu, afirmišemo igrače za druge timove ... U redu da pokušavamo stvoriti neki jak tim a nemamo dovoljno keša, pa dovodimo na posudbu ali, nama je cilj skroz nešto drugo.

Dobro je @Minjore rekao, raspravljau oko Miloša kao da je Messi ... Došao/ne došao, kao što kaže @boccaccio, on je samo talentovan i ništa više, ne mora ništa od njega biti. Imamo mi takvih gomila u omladinskim selekcijama! Pola raje ga nije ni gledalo otkako je imao onu nesreću, a o njemu raspravljaju.

Gledam pojedini se nadaju "pojačanjima" gdje najviše škripi. To je naš problem odavno! Mi ne dovodimo niti tražimo igrače tamo gdje škripi, već tamo gdje nema nijedan igrač koji se treba forsirati da bi se prodao. Zato kod nas uvijek propuh na nekoj poziciji, vazda nam nešto fali. Tako će biti dok se politika ne promijeni!
Jaranika, ima l' šta pozitivno kod tebe?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 18 nov 2014, 16:10

Ja ne znam sta se pali ovoliko, kad je poslije Zrinjskog prestao pratiti Zelju

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 18 nov 2014, 16:20

Pa covjek logicno razmislja, napucas i oporavis igraca za nekoga drugog

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 nov 2014, 17:24

Dakle u nedjelju svi u opticaju ,izuzev Memije koji ima zute.Pa prema tome ocekivati sastav kao protiv Travnika.(Memija-Turkovic ili Nuspahic)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 nov 2014, 21:50

pile imas poruku
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 18 nov 2014, 21:53

Super moze i meni u pp?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 nov 2014, 21:56

Antolović,Čolić,Bogdanović,Kosorić,Zeljković,Hasanović,Sadiković D.,Tomić,Varea,Bajić, Turković. Vjerovatno prvih 11 u Nedjelju. Tu veoma blizu prve postave je Enis Sadikovic, po meni momak koji trudom zaslužuje biti u ekipi ispred Benje Čolića ili recimo svog brata.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 nov 2014, 21:59

@super ohladi s tim porukama ,ofirno do bola :facepalm:

Treba Celik razmontirat uvalit im petaka I vozdra :salut:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 nov 2014, 22:00

MuhamedTM je napisao/la:@super ohladi s tim porukama ,ofirno do bola :facepalm:

Treba Celik razmontirat uvalit im petaka I vozdra :salut:
ne kontam sta je to ofirno,nesto mi treba hitno od pileta a nije online
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 18 nov 2014, 22:01

Minjore je napisao/la:Antolović,Čolić,Bogdanović,Kosorić,Zeljković,Hasanović,Sadiković D.,Tomić,Varea,Bajić, Turković. Vjerovatno prvih 11 u Nedjelju. Tu veoma blizu prve postave je Enis Sadikovic, po meni momak koji trudom zaslužuje biti u ekipi ispred Benje Čolića ili recimo svog brata.
enis definitivno zasluzio da igra od pocetka. iako smo svi bili skeptici sto se tice njega, ali momak je u par utakmica sto je dobio odradio vise nego korektno. a kako znamo da igramo jako lose, da se nesto mora mijenjati mislim da je vrijeme da se on stavi odmah od pocetka.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 nov 2014, 22:01

Minjore je napisao/la:Antolović,Čolić,Bogdanović,Kosorićteljković,Hasanović,Sadiković D.,Tomić,VareaBajić, Turković. Vrovatno prvih 11 u Nedjelju. Tu veoma blizu prve postave je Enis Sadikovic, po meni momak koji trudom zaslužuje biti u ekipi ispred Benje Čolića ili recimo svog brata.
Mislim da Tomic nece igrat, osjeti bol u koljenu, nije zalijecio od priprema kad se ozlijedio, nije trebao igrat dok ne zalijeci.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 18 nov 2014, 22:05

Adviser je napisao/la:Hodžić? Šta će nam on, nije naš igrač, samo da uzima mjesto Bajiću ili nekom drugom ... mi ispadamo kao neka humanitarna ustanova, šta li? Oporavljamo igrače od povrede, vraćamo ih u formu, afirmišemo igrače za druge timove ... U redu da pokušavamo stvoriti neki jak tim a nemamo dovoljno keša, pa dovodimo na posudbu ali, nama je cilj skroz nešto drugo.

Mislim da stvari treba da se promjene sto prije. Mi moramo da postavimo cilj 3-4 kola evropske lige, a to nije realno sa trenutnim kvalitetom igraca. kao sto sam jednom napisao mi ne mozemo godisnje prodati i zaraditi toiliko koliko dobijemo ako odigramo tri kola evrope. Znaci pod hitno pojacati svaku liniju sa najmanje jednim kvalitetnijim igracem.

@super. Molim te daj i meni pp, vec nesto znam od drugih forumasa ali bih te molio da i meni proslijedis. mislim da vidis da da ja nisam taj koji ce to rasiriti tamo gdje ne treba. Hvala
Ok ako nije nista novo nego samo izmedju vas , zaboravi da sam ti trazio pp.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 18 nov 2014, 22:09

de ba popustite s tim pp isto kao da je pitanje sejdic i finci. :damn:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 00:36

Ako nam fakat uzmete ispred nosa tog Messia iz Trebinja, svaka cast vasoj upravi, na pravom ste putu. :tralala:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 19 nov 2014, 00:37

Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen :bow: :rol: :rol: :rol:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 nov 2014, 00:43

Gledaj što izbrisa konentar :urnebes: da sam znao da ces se naljutiiti, ne bi te zayebav'o za nadimak :(
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 00:45

JoseMourinho je napisao/la:Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen :bow: :rol: :rol: :rol:
Prijatlju, zasto si nervoazan? :D
Dovesti talentovanog mladog igraca je dobra stvar, pogotovo ako ga uzmez rivalu ispred nosa.
Kakvi ste to ljudi?
Hem sto kritiku ne znate primiti dostojanstveno, sad ne znate niti pohvalu prihvatiti :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa i 35 gostiju.