FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E jbg, pitanje je dali je bio penal
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:E jbg, pitanje je dali je bio penal
Kakvo pitanje kad nisi ni vidio situaciju?
i mi imamo tretman kao Sarajevo 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- samir_tm87
- Kontakt:
hz stup je napisao/la:gooooooooooooooooooooooooo toooooooo
nema veze mi bar ne gubimo od ekipa koje ispadaju vec od konkurenata za titulu , a sad razguli sa ove teme

A jeste bili i letili ovih dana, ajde sada malo na zemlju.
-
- Kontakt:
ajde ba prosetaj na svoju temu...ulaznica je napisao/la:A jeste bili i letili ovih dana, ajde sada malo na zemlju.
- themaniaks
- Kontakt:
samo ignorisite molim vas ove kompleksase nisu vrijedni nase paznje i onako ce se ovi postovi obrisati,dakle 1-0 bitno je da momacki stojimo na terenu i ima jos vremena da se igra
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Admine de kazni ove pitare neg idu na svoju temu, nek pisu na temi zrinjskog ak slave njihov gol..
hajd nema iako izgubimo igramo dvije na grbavici i opet cemo biti na vrhu
Žeeeljoooooooo !!!!
Žeeeljoooooooo !!!!
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
MI IGRAMO U GOSTIMA I IGRAMO NA TRI BODA, A NE KAO NEKI NE MOGU OLIMPIKA DA POBJEDE KAKO TREBAulaznica je napisao/la:A jeste bili i letili ovih dana, ajde sada malo na zemlju.
PONOSNO I HRABRO
utakmica je tek pocela burazeruulaznica je napisao/la:A jeste bili i letili ovih dana, ajde sada malo na zemlju.

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Samo ti nastavi pomno pratiti dešavanja u gigantuulaznica je napisao/la:A jeste bili i letili ovih dana, ajde sada malo na zemlju.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nek se raduju dok mogu svi znaju da je dupla kruna nasa.
Jeli stvarno bio penal, ili je sudija "odigrao"?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
vidjecemo na TV-u sad je suvišno pričati o tomeackeey je napisao/la:Jeli stvarno bio penal, ili je sudija "odigrao"?

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
-
- Kontakt:
a ko ce ti znatiackeey je napisao/la:Jeli stvarno bio penal, ili je sudija "odigrao"?

23 Minuta indirekt za gote nakon što je Šunjić igrao rukom. Ćulum puca ali Hadžić je na mjestu
veceras na bhtu pregledaj prenos kola!ackeey je napisao/la:Jeli stvarno bio penal, ili je sudija "odigrao"?
vjerovatno je bio penal, ali buduci da igramo u Mostaru sve je moguce. Samo se sjeti kako su zakinuli Torpedo za bodove.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 21 mar 2010, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- themaniaks
- Kontakt:
Evo ba napadamo to je bitno ima jos da se igra sta vam je...ljoZe sve moze
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Tako je!!!themaniaks je napisao/la:Evo ba napadamo to je bitno ima jos da se igra sta vam je...ljoZe sve moze
I naprijed, i naprijed, i naprijed....