Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 13:53

obagol je napisao/la:Naravno, svi problemi će Papetovim odlaskom nestati sami od sebe. Inače nam je i prije njegovog dolaska bilo sve med i mlijeko. Već za mjesec dana ćemo biti nogometna velesila, koja melje sve pred sobom. Talenti iskaču sa svih strana, čekaju samo poziv novog selektora. Naši igrači sve sami lideri u svojim klubovima. Kad god otvorim izvještaje iz stranih liga, tamo sve naši igrači u timovima kola, timovima polusezone... Dođe utorak, srijeda i ne mogu da se odlučim koje naše igrače da gledam u Ligi prvaka. Nekad čak 2 igrača igraju istu noć.
Zato Kipar i Izrael ih imaju pa mozes njih gledati.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 nov 2014, 13:54

Robert Prosinečki, Radomir Antić i Matjaž Kek UBJEDLJIVO najbolje opcije. Mada nisam upratio da se Antić ili Kek ozbiljnije povezuju sa repkom, za razliku od Prosinečkog koji se ako ne varam i oglasio već.

Mislim ako ne brojim Vahu i Bajevića, jer od njih očigledno nema ništa.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2014, 13:54

obagol je napisao/la:Naravno, svi problemi će Papetovim odlaskom nestati sami od sebe. Inače nam je i prije njegovog dolaska bilo sve med i mlijeko. Već za mjesec dana ćemo biti nogometna velesila, koja melje sve pred sobom. Talenti iskaču sa svih strana, čekaju samo poziv novog selektora. Naši igrači sve sami lideri u svojim klubovima. Kad god otvorim izvještaje iz stranih liga, tamo sve naši igrači u timovima kola, timovima polusezone... Dođe utorak, srijeda i ne mogu da se odlučim koje naše igrače da gledam u Ligi prvaka. Nekad čak 2 igrača igraju istu noć.
+1, samo istina prijatelju. Kakva god da je.
Sport je lijek za tijelo i duh.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 nov 2014, 13:56

Naša reprezentacija je već talentovana dušmani jedni :bih:

Ili ti ga papetoljupci :guz:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 18 nov 2014, 13:56

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Zato Kipar i Izrael ih imaju pa mozes njih gledati.
Previše je bilo navijača Kipra, Belgije, Izraela a ovom forumu da bih se i ja sad priključio. Draža mi je naša reprezentacija (bez obzira ko bio selektor i ko igrao za nju).

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 13:57

Sve je to lijepo napisano i istina je.Ali isto tako Izraelci,Ciprani pa i *ebeni Velšani pucaju od kvaliteta.Oni imaju 30-ak igrača koji su razasuti diljem najjačih liga, selektori su na slatkim mukama.

Jeste ali u mudima.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 nov 2014, 13:59

Neće nestati svi problemi ali će situacija sigurno biti bolja ako novi selektor bude donosio ispravne odluke, zvao one profile igrača koji mu trebaju, ne nagomilavao jedan te isti profil, ne inatio se, postavljao normalnu taktiku, komunicirao s igračima. Sam taj odnos između njega i igrača je bilo mučno za gledati proteklih nekoliko mjeseci. Već odavno je došlo do zasićenja i to je to. Potrebna je svježa krv, nove ideje, neko s više elana. Niko ne kaže da će biti savršeno ali će sigurno biti bolje nego što je bilo u ovom proteklom periodu od SP-a.
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 18 nov 2014, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 18 nov 2014, 14:00

AgentttB je napisao/la:Sve je to lijepo napisano i istina je.Ali isto tako Izraelci,Ciprani pa i *ebeni Velšani pucaju od kvaliteta.Oni imaju 30-ak igrača koji su razasuti diljem najjačih liga, selektori su na slatkim mukama.

Jeste ali u mudima.

Izraelci, za razliku od nas igraju i to odlično u svojim klubovima. Kipar se desi jednom u 15 godina a Vels nije ništa lošiji od nas. Imamo Džeku, oni imaju Bale-a (koji je ipak za klasu bolji od Džeke), imamo Pjanića, oni imaju Ramseya ostalo je sve tu negdje. A da, i njihovi igrači igraju u svojim klubovima...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 14:00

storm_raider je napisao/la:
+1, samo istina prijatelju. Kakva god da je.
Ovo je ono najbolnije. Neizostavni clanovi tzv. najtalentovanije generacije :lol: su neizostavni clanovi klupa i tribina najlosije rangiranih timova u svojim ligama.

@agentttB dobro si rekao za Vels, samo 20 u EPL.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 nov 2014, 14:01

AgentttB je napisao/la:Sve je to lijepo napisano i istina je.Ali isto tako Izraelci,Ciprani pa i *ebeni Velšani pucaju od kvaliteta.Oni imaju 30-ak igrača koji su razasuti diljem najjačih liga, selektori su na slatkim mukama.

Jeste ali u mudima.
u kipru sve same vođe svojih klubova, kao i u velsu, a o izraelu i da ne govorim. Svaki igrač je kapiten svoje ekipe, još je nekad u funkciji igrača/trenera :kafa:
naprijed rejal

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 nov 2014, 14:01

avenija je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
avenija je napisao/la:Ukoliko neko postavi Hadzibegica ili Osima onda je jos gore nego sto je bilo ..odmah na startu nemaju 50 % podrske .
Sliskovic ili Vaha pa tek onda Barbarez.
A sta je problem sto su oba Zeljovci ili nesto drugo ?
Problem vec vidis poslije mog posta , vec je ismijan , vec je dobio nadimke , nove slike , poredjenje sa zivotinjama , nije dobro dosao u Tuzli Zenici Mostaru i pola Sarajeva . Takve opcije ne treba ni razmatrati .
Cuj nije dobro dosao u TZ,Mostar,pola Sarajeva :rol:
Ja evo sa TK ne vidim ni jedan razlog da imam bilo sta protiv Ammara.Svaki selektor je dobrodosao jer je repka predstavnik cijele nacije a ne Fukara,Hordi,RA i slicno... :mrgreen: Mislim da navijacke grupe sebi daju previse na znacaju,njih i onako niko nista ne pita.Kad zagrmi 15 000 ljudi za nasu domovinu,ebe se narodu jel se kome ammar od navijaca u Zenici zamjerio ili u TZ.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 14:02

Znam da ih ima veliki broj u Premiershipu, ali 80% njih su u osrednjim klubovima i radi se o osrednjim igračima.I apsolutno me niko ne može ubjediti imaju bolju ekipu od naše.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2014, 14:05

AgentttB je napisao/la:Znam da ih ima veliki broj u Premiershipu, ali 80% njih su u osrednjim klubovima i radi se o osrednjim igračima.I apsolutno me niko ne može ubjediti imaju bolju ekipu od naše.
Mozda nisu bolji, niko ne kaze to, ali im je okruzenje mnogo zdravije generalno. Atmosfera, nacija, drzava, sve...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 nov 2014, 14:06

AgentttB je napisao/la:Znam da ih ima veliki broj u Premiershipu, ali 80% njih su u osrednjim klubovima i radi se o osrednjim igračima.I apsolutno me niko ne može ubjediti imaju bolju ekipu od naše.
Prijatelju, raspravljaš se sa ljudima koji su davali podršku Sušiću a konstantno govorili kako su igrači krivi. Treba li ti veći dokaz da prestaneš da raspravljaš s njima?
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 nov 2014, 14:07

mi smo poslije belgije najkvalitetnije ekipa u ovoj grupi to je svakom normalnom covjeku koji prati fudbal jasno ,
kakav crni vels i izrael ,smijesan roster igraca imaju ,
izreal gotov citava ekipa iz izraelske lige ,vels isto ,bale i ramsey ,ostalo smijesni igraci.
a vidi se boga mi i po rezultatima iz proslih godina koliko su ozbiljna ekipa ,srbija se igrala sa njima ko sa amaterima .
a mi sa safetom nismo mogli dobiti vels koji je bio bez 5- 6 standardnih igraca :damn:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 14:07

Zato nas Medo igra u Realu, Zukan u Romi, Djuric i Lulic u Juventusu, Hajrovic u Bayernu, Mujdza u Dortmundu. Igrac kojeg najvise prizivamo igra za ekipu koja vec godinama ne moze izboriti prva tri mjesta u Poljskoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 18 nov 2014, 14:09

Dok naši igrači ne mogu dobaciti ni do tih osrednjih klubova. Sad da nam neki igrač potpiše za Swansea, nastupilo bi opštenarodno veselje na forumu. Fali nam objektivnosti, i to podosta. Možemo mi govoriti da su naši igrači među najboljim igračima u Europi, ali činjenice govore drugačije. Onda ide priča, ne voli ga trener, trener mu je neznalica, argentinski lobi mu ne da loptu, trener ima svoje igrače koje forsira, prošao probu ali je zapelo oko finasija, miljenik navijača ali se zakačio sa predsjednikom, neće da produži ugovor pa ga poslali na klupu....

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 18 nov 2014, 14:09

Ma ljudi niste vi svjesni navijač sam Sarajeva ali kao stručnjaka jako cijenim Osima i iskreno mislim da je čovjek autoritet svi mislite da ga ne može nametnuti tjerao je iz želje glavne igrače jer su glumili kud ce bolji mentor od oca svog ko mu moze reci bolje od svabe definitivno Amar koliko god ga mrzili zna svoj zanat

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 14:09

Sveti je napisao/la:
Prijatelju, raspravljaš se sa ljudima koji su davali podršku Sušiću a konstantno govorili kako su igrači krivi. Treba li ti veći dokaz da prestaneš da raspravljaš s njima?
Iznerviran sam glorificiranjem naših protivnika, samo da bi se opravdao neuspjeh i potpuni krah one neznalice.Pa onda ne mogu da čitam a da ne reagujem na gluposti.
@francobaresi

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 nov 2014, 14:09

barca_87 je napisao/la:mi smo poslije belgije najkvalitetnije ekipa u ovoj grupi to je svakom normalnom covjeku koji prati fudbal jasno ,
kakav crni vels i izrael ,smijesan roster igraca imaju ,
izreal gotov citava ekipa iz izraelske lige ,vels isto ,bale i ramsey ,ostalo smijesni igraci.
a vidi se boga mi i po rezultatima iz proslih godina koliko su ozbiljna ekipa ,srbija se igrala sa njima ko sa amaterima .
a mi sa safetom nismo mogli dobiti vels koji je bio bez 5- 6 standardnih igraca :damn:
Ma jok bolan šta ti je. Izraelci igraju u svojoj ligi, i to sasvim dobro :kafa:

Normalno da smo najkvalitetniji, ali haj ti to objasni šupkoljupcima, koji izumiru očigledno :kafa:
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Normus90 i 32 gosta.