Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

lisander
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la lisander » 18 nov 2014, 12:05

Pasha_car_aga je napisao/la:ako ne on onda Sergej Barbarez
Veca ubleha od goveda, sto se mene tice samo Vaha ili Prosinecki, al ovaj prvi nece dakle pokusat dovest Robija, mada ja licno mislim da bi oco mogo Borce preuzet

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 18 nov 2014, 12:15

guillermo je napisao/la:Najvaznije je da se novi selektor i njegov strucni stab svim silama bori za svakog kvalitetnog igraca iz dijaspore,da ih
prati,razgovara,savjetuje i uz pomoc saveza dovede sto vise takvih pod BH zastavu.Radi one ublehe smo izgubili jednog Seferovica,Hrgotu,Halilovica,Leovca....
jarane nije tu kriv safet nista, mogo je se malo vise potrudit al igrac sam je odlucio koju reprezentaciju da odabere
nemoze susic nikog natjerat ... tako da u tom segmentu stitim susica, i ja sam za smjenu bio i eto dobro je sad

jer kad trener dobije cilj od saveza Europsko Prvenstvo a osvoji samo 2 boda iz 4. utakmice i poraz od direktnog konkurenta ondak ne stima tu nesto nije izpunio cilj, ali na kraju smo u francuskoj imam neki osjecaj
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 nov 2014, 12:16

Mislim da ni Prosinecki nije najbolje rjesenje .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 18 nov 2014, 12:18

Yebo li vas Prosinecki sve redom (ne zamjerite momciluci haha), otjeraste PAPETA a doci ce mnogo gori strucnjak .. :( :roll: :thumbdown:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 18 nov 2014, 12:21

FSRS ce predloziti Radomira Antica i Bajevica pise Avaz.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 nov 2014, 12:22

Goalgetter je napisao/la:FSRS ce predloziti Radomira Antica i Bajevica pise Avaz.

Moze Radomir.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 12:24

JerryLouis je napisao/la:Yebo li vas Prosinecki sve redom (ne zamjerite momciluci haha), otjeraste PAPETA a doci ce mnogo gori strucnjak .. :( :roll: :thumbdown:
:rol: :rol:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 18 nov 2014, 12:25

Kod nas bi najbolje bilo da se oformi neko strucno forumsko tijelo,pa za svaku utakmicu da se glasa za formaciju,taktiku, igrace koji ce igrati,kako koji treba da se krece,skače ,šutira i sve ostalo ko na PES -u :D .Jer mi smo poznati svi, ko strucan narod :crazy: ,,svaki drugi je selektor(a vise od 30% navijača ,nezna ni pravila) :crazy: jos Miroslava Blazevica uvesti ko maskotu repke ili srucnog saradnika za dizanje atmosfere ,dobili bi 7 od mogucih 6 :urnebes: utakmica..hojha pa opleti :opaopa: :bih:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2014, 12:26

Koliko smo mi smijesna nacija,do jucer pitari gurali neznalicu,sada manijaci guraju mladjeg Osima,ovi odozdo hoce Vahu ...nama nije bitan izgleda uspjeh repke,vec nam je bitno dal nam je selektor bivsi pitar,manijak,mostarac itd..da se tjera inat nista drugo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 nov 2014, 12:26

Možda neki ne znaju pravila, ali najgore je što ima onih koji još uvijek neznaju( :mrgreen: ) osnovne stvari maternjeg jezika.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 nov 2014, 12:29

harry_90 je napisao/la:Koliko smo mi smijesna nacija,do jucer pitari gurali neznalicu,sada manijaci guraju mladjeg Osima,ovi odozdo hoce Vahu ...nama nije bitan izgleda uspjeh repke,vec nam je bitno dal nam je selektor bivsi pitar,manijak,mostarac itd..da se tjera inat nista drugo..
A to ce uvijek tako biti jednim ce valjati, drugima nece i sve tako u krug.Zato je najbolje da bude stranac
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 nov 2014, 12:30

Evo prosinecki je spreman da pregovara oko preuzimanja funkcije selektora :urnebes:

I kaze da BIH moze do eura, on se sigurno vara :mrgreen:
04.10.2009 !!

barca_87
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la barca_87 » 18 nov 2014, 12:30

Goalgetter je napisao/la:FSRS ce predloziti Radomira Antica i Bajevica pise Avaz.

bajevic je rekao da ne moze ,ima posao u AEK-u
a meni najbolje rijesenje bi bas on bio al et :roll:

nije lose ni radomir antic, to je veliki strucnjak

nisam za amara osima ,barbareza,hadzibegica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2014, 12:32

harry_90 je napisao/la:Koliko smo mi smijesna nacija,do jucer pitari gurali neznalicu,sada manijaci guraju mladjeg Osima,ovi odozdo hoce Vahu ...nama nije bitan izgleda uspjeh repke,vec nam je bitno dal nam je selektor bivsi pitar,manijak,mostarac itd..da se tjera inat nista drugo..
Vaha da je iz Zavidovica imao bi moju podrsku, nema veze s kojeg je kraja BiH.

Moj favorit svakako nije Vaha(niti ce on biti selektor), nego Prosinecki(realne sanse).
Najveca greska bi bio Osim mladji, ne zbog manjka strucnosti, nego zbog milion drugih stvari.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2014, 12:33

Nemoj ni stranca, ima ovdje navijača koji bi ubili za neke strane klubove. Ako dođe Lothar bilo bi "nemoj mi, on je Bavarac"... Robi bi zadovoljio obje strane El Clasica. Valja naći takvog jednog, koji je sjedio na više stolica. :rol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 18 nov 2014, 12:33

Kakav Prosinecki, sta je vama ljudi, halloo.. nazivaju pogrdnim imenima Barbarrza,onda kao nije dorastao zadatku a eto nek je Prosinecki,koja su mu reference, pa lik je vodio CZ i neke turske klubove, sjajno trenersko iskustvo nema sta, pa za njega je Susic Ferguson u najmanju ruku.. JOs nesto, pise da necemo stranca, pa sta je Prosinecki??, stranac prijatelji, stranac...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 nov 2014, 12:34

Prosinečki medi kad' priča. I on bi haman da se dobro uda. Ma nema ni on nekog posebnog iskustva, da se razumijemo. Jest igračka veličina k'o i Safet, al' ako ćemo tom logikom onda je Savićević najbolji izbor s' naših prostora. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 nov 2014, 12:34

Vi fkt razbijate glave mogucim selektorima.. Ja napisah neki dan, da ce(mora) selektor biti srbin... Tako sve opcije koje ukljucuju nesrbina su iskljucene!

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 18 nov 2014, 12:35

AgentttB je napisao/la:Možda neki ne znaju pravila, ali najgore je što ima onih koji još uvijek neznaju( :mrgreen: ) osnovne stvari maternjeg jezika.
ma sta ces jarane kad neznam,sta ja tu mogu...sreca nije tema gramatika vec koga poslije sušića.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 18 nov 2014, 12:36

Amar Osim.

Jedini koji ce pristati za "siću" da vodi ekipu.Ovdje živi ,ne treba mu placati naknade za prijevoz i topli obrok .Jedini ima m..a spustiti ove nase zvjezdice na zemlju.

Ima leđa i ima od koga primiti savjet (Ivica Osim).

Ako i nesto nije uradio sa Željom dobro nije uradio striktno zbog nekvaliteta ekipe i lige koja se igra na oranicama.

Molim vas da ovo sad ne ode u bordo-plavo ili ne daj boze nacionalno-regionalno prepucavanje.

Znam i ja da bi bolje rjesenje bili D.Bajevic i V.Halilhodzic ali oni nece ovamo za siću.Sergej Barbarez je bio legenda kao igrac ali mu je trenersko iskustvo ograniceno.Faruk Hadzibegic je bio selektor kao i Muzurovic,Blazevic,Sliskovic...

Mehmeda Bazdarevica postujem ali se bojim da bi i to zavrsilo ko sa Sušićem.

Stranca solidnog kvaliteta je nemoguce dobiti za siću

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 17 gostiju.