Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Fizičku spremu igrači donose iz klubova, nikako iz reprezentacije (barem u periodu kada se kvale igraju dok traju lige). No, dijelom si u pravu i što se tiče toga. Onaj ko ne može trčati 90 minuta, ne bi trebao igrati u prvoj postavi ni pod tačkom razno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
+1Monolog je napisao/la:Fizičku spremu igrači donose iz klubova, nikako iz reprezentacije (barem u periodu kada se kvale igraju dok traju lige). No, dijelom si u pravu i što se tiče toga. Onaj ko ne može trčati 90 minuta, ne bi trebao igrati u prvoj postavi ni pod tačkom razno.
Znači da su prošlom ciklusu radili odličan posao? To se nameće kao logično razmišljanje čitajući tvoj post iznad, zar ne?Ponos Torina je napisao/la:Vidis kako nam je tim spreman za svaki mec,takticki,fizicki,psihicki jos nesto ???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od svih pobrojanih prvi i primus Vaha.
Svi ostali su mačak u vreći (ne računam tu Bajevića, ali on je rekao da neće ostaviti AEK).
Sergej jeste legenda ali je neiskusan
Meša mislim da nije ništa bolji od Papeta, nema loše reference, borio se sa jadnim francuskim klubovima protiv deset puta jačih protivnika ali mislim da još nije vrijeme da preuzme repku.
Faruk je već jednom bio, ima autoritet kroz Komitet za normalizaciju ali mislim da ni opn ne bi bio pravo rješenje.
Amar Osim sve stoji i trofeji i autoritet, kakav je mahalac i arogancija brzo bi se posvađao sa svakim ko ne misli kao on.
Vahid ima sve reference : autoritet, izuzetno stručan trener, ima znanje, iskustvo i glavu da se nosi sa postojećom situacijom.
Nama treba ta prva prijateljska u martu da isprobamo sve opcije, dobijemo Andoru potom i u šestom mjesecu na nož dočekamo futaći koje moramo pošto poto pobijediti.
Svi ostali su mačak u vreći (ne računam tu Bajevića, ali on je rekao da neće ostaviti AEK).
Sergej jeste legenda ali je neiskusan
Meša mislim da nije ništa bolji od Papeta, nema loše reference, borio se sa jadnim francuskim klubovima protiv deset puta jačih protivnika ali mislim da još nije vrijeme da preuzme repku.
Faruk je već jednom bio, ima autoritet kroz Komitet za normalizaciju ali mislim da ni opn ne bi bio pravo rješenje.
Amar Osim sve stoji i trofeji i autoritet, kakav je mahalac i arogancija brzo bi se posvađao sa svakim ko ne misli kao on.
Vahid ima sve reference : autoritet, izuzetno stručan trener, ima znanje, iskustvo i glavu da se nosi sa postojećom situacijom.
Nama treba ta prva prijateljska u martu da isprobamo sve opcije, dobijemo Andoru potom i u šestom mjesecu na nož dočekamo futaći koje moramo pošto poto pobijediti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moje misljenje da je strucni stab zajedno sa Safetom Amaterski i nije primjeren za jednu ozbiljnu reprezentaciju..Virtu4l je napisao/la:Znači da su prošlom ciklusu radili odličan posao? To se nameće kao logično razmišljanje čitajući tvoj post iznad, zar ne?Ponos Torina je napisao/la:Vidis kako nam je tim spreman za svaki mec,takticki,fizicki,psihicki jos nesto ???
Pogledaj strucne stabove drugih reprezentacija,samo je kod nas amaterizam..Ruku na srce znao je Piplica otrcati koji krug,Baljic ponekad postavi cunjeve ali po meni taj strucni stab nije dorastao da radi ozbiljan posao...
Od skautinga,fizicke spreme,taktike mislim da nista nisu uradili kako treba....
Pogledaj moral ekipe i psihicko stanje igraca posle svih ovih utakmica,Safet prica kako su igraci motivisani,gore od zelje da razbiju sve pred sobom....Pogledali smo utakmicu sa izraelom i vidjeli da to sto je Safet pricao nema veze s mozgom...
Safetu je dobro islo dok mu je Osim davao savjete,posle krenuse kola nizbrdo...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Znači da nisi gledao treninge reprezentacije.Ponos Torina je napisao/la:Ruku na srce znao je Piplica otrcati koji krug,Baljic ponekad postavi cunjeve ali po meni taj strucni stab nije dorastao da radi ozbiljan posao...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisam sve,ali sam vidio dovoljno...Virtu4l je napisao/la:Znači da nisi gledao treninge reprezentacije.Ponos Torina je napisao/la:Ruku na srce znao je Piplica otrcati koji krug,Baljic ponekad postavi cunjeve ali po meni taj strucni stab nije dorastao da radi ozbiljan posao...
Strucni stab i Safet radili odlicno to je tvoj stav?
Profesionalizam na visokom nivou?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
Nigdje to nisam napisao, međutim kad vidim argumente tipa 'kikser', 'pjevač' i slično, ne mogu ostati ravnodušan. Ljudi su radili treninge profesionalno i maksimalno ozbiljno, uz mnogo komunikacije sa igračima, posebno sa mladima.Ponos Torina je napisao/la:Nisam sve,ali sam vidio dovoljno...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Ko je danas najblizi selektoru, koga su mediji jutros pogurali kako stoje stvari
. Neki kandidati su vec u nedjelju navece "bili spremni preuzeti" 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Samo ne Osima.Glavne reference trofeji u PL
Svejedno je isti rang za Mesom,Hadzibegicem i sl. Bolje nekog od njih onda.
Kek je nemoguca misija,ne vidim sto bi napustio Rijeku.
Bajevic isto tako,a on bi nam mozda i najbolje lego.
Uvijek sam se nado da ce Vaha jednog dana preuzet i nasu reprezentaciji,ako sad ne preuzme,nece nikad,bar da se ne nadamo vise

Svejedno je isti rang za Mesom,Hadzibegicem i sl. Bolje nekog od njih onda.
Kek je nemoguca misija,ne vidim sto bi napustio Rijeku.
Bajevic isto tako,a on bi nam mozda i najbolje lego.
Uvijek sam se nado da ce Vaha jednog dana preuzet i nasu reprezentaciji,ako sad ne preuzme,nece nikad,bar da se ne nadamo vise

Nad tobom sunce najljepše sja
Nadam se samo da on neće biti novi selektor, prije bi i na Baku pristao.Gnjida ljudska i neznalica koji bi se uhljebio kao i Safet!bilalx je napisao/la:trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
njega smo vec vidjeli , 2:2 s farskim , 1:0 od skotske sa barbarezom na stoperu a varesanovicem na krilu .....moze li iko drugi ? demagog i supljak , doduse vjerovatno profesionalniji i ozbiljniji od susica..bilalx je napisao/la:trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
ja bih volio bajevica za kojeg evo nema sanse , vahida uzalud cekamo cini mi se , a od ovih ostalih mozda je bazdarevic rjesenje , mada mi nekakav sublesav djeluje

antic je veliko ime a prosinecki pametan momak koji je bilicu fakticki pravio ekipu ali misljenja sam da treba biti neko nas...
Zadnja izmjena: arius, dana/u 18 nov 2014, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Crni gavran
- Kontakt:
Ne volim Zelju, ali moj izbor je Amar Osim i u ovoj anketi sam glasao za njega.
Najmladji je, a najbolji je ubjedljivo trener na ovim prostorima nakon rata. I najtrofejniji.
Reprezentacija je za njega sigurno izazov i vjerujem da bi sigurno ako nista drugo bio kao trener bolji od Safeta Susica. To 100 %.
Najmladji je, a najbolji je ubjedljivo trener na ovim prostorima nakon rata. I najtrofejniji.
Reprezentacija je za njega sigurno izazov i vjerujem da bi sigurno ako nista drugo bio kao trener bolji od Safeta Susica. To 100 %.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zar sam nesto pogrijesio "kikser" "pjevac" nisam..Piplica bio dvorska luda sa svojim "odbranama",ali mi je drag...Virtu4l je napisao/la:Nigdje to nisam napisao, međutim kad vidim argumente tipa 'kikser', 'pjevač' i slično, ne mogu ostati ravnodušan. Ljudi su radili treninge profesionalno i maksimalno ozbiljno, uz mnogo komunikacije sa igračima, posebno sa mladima.Ponos Torina je napisao/la:Nisam sve,ali sam vidio dovoljno...
Koliko god da su radili ocigledno je da nisu "dovoljno dobro radili"
Ja ocekujem da neko kvalitetan preuzme ovu uzarenu klupu i da vrati stvari na svoje mjesto i da nas povede na pravi put...
- Crni gavran
- Kontakt:
Tad je reprezentacija bila daleko losija i igraci daleko nize rangirani u svijetu, nisi imao mal te ne nikoga koje igrao u ligi 5 npr. A pogledaj sad.arius je napisao/la:njega smo vec vidjeli , 2:2 s farskim , 1:0 od skotske sa barbarezom na stoperu a varesanovicem na krilu .....moze li iko drugi ? demagog i supljak , doduse vjerovatno profesionalniji i ozbiljniji od susica..bilalx je napisao/la:trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
ja bih volio bajevica za kojeg evo nema sanse , vahida uzalud cekamo cini mi se , a od ovih ostalih mozda je bazdarevic rjesenje , mada mi nekakav sublesav djeluje
Ovoj sadasnjoj reprezentaciji glavne konture je postavio Ciro Blazevic u situaciji kada je 12 igraca bojkotovalo reprezentaciju. Ciro Blazevic je sikaniran jer smo ispali od Portugala u barazu. A Susic je ostao nakon baraza sa Portugalom. To ti je reci nepravda. I plus je Susic samo naslijedio ono sto je Ciro stvorio.
Nazalost , Ciri godine nisu saveznik, ali je sigurno trener svih trenera i niko mu ni politi ne moze.
Vahid Halilhodzic ili Dusko Bajevic, dva bivsa centarfora Veleza? OK, nemam nista protiv ni njih, odlicni obadvojica

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
sve znam...a kod nas je sve moguce...trenutno svi naginju prema njemu...pa vidjecemo...ja bi isto volio nekog drugog...al slabo se iko od nas pitaarius je napisao/la:njega smo vec vidjeli , 2:2 s farskim , 1:0 od skotske sa barbarezom na stoperu a varesanovicem na krilu .....moze li iko drugi ? demagog i supljak , doduse vjerovatno profesionalniji i ozbiljniji od susica..bilalx je napisao/la:trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
antic je veliko ime a prosinecki pametan momak koji je bilicu fakticki pravio ekipu ali misljenja sam da treba biti neko nas...

ako nista nebi nam bilo dosadno na press konferencijamaCrni gavran je napisao/la:Ne volim Zelju, ali moj izbor je Amar Osim i u ovoj anketi sam glasao za njega.

Crni gavran je napisao/la:Tad je reprezentacija bila daleko losija i igraci daleko nize rangirani u svijetu, nisi imao mal te ne nikoga koje igrao u ligi 5 npr. A pogledaj sad.arius je napisao/la:njega smo vec vidjeli , 2:2 s farskim , 1:0 od skotske sa barbarezom na stoperu a varesanovicem na krilu .....moze li iko drugi ? demagog i supljak , doduse vjerovatno profesionalniji i ozbiljniji od susica..bilalx je napisao/la:trenutno se gotivi faruk u ns...tako da ce vjerovatno on bit novi sel.
Ovoj sadasnjoj reprezentaciji glavne konture je postavio Ciro Blazevic u situaciji kada je 12 igraca bojkotovalo reprezentaciju. Ciro Blazevic je sikaniran jer smo ispali od Portugala u barazu. A Susic je ostao nakon baraza sa Portugalom. To ti je reci nepravda. I plus je Susic samo naslijedio ono sto je Ciro stvorio.
Nazalost , Ciri godine nisu saveznik, ali je sigurno trener svih trenera i niko mu ni politi ne moze.
Vahid Halilhodzic ili Dusko Bajevic, dva bivsa centarfora Veleza? OK, nemam nista protiv ni njih, odlicni obadvojica
kako nismo imali , nego se pravio pametan kao i susic sa nalazenjem nepostojecih pozicija igracima..atletico , monako bvb bayern fener ....
- AndreWilliams
- Kontakt:
Robi smeker!! Hrvatska je igrala najbolji fudbal dok je bio u Bilicevom stozeru. Kasnije Zvezdu iz mrtvih digao. Klub u Turskoj od borbe za opstanak, do borbe za izlazak na Evropsku scenu. Insistira na posjedu lopte...Zvezda-Real-Barsa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.