ja bi vahu ako moze ili bajevica da se zna prije neg ti postavim pitanje. Kakve su to uspijehe imali Muzorivc, Smajilovic, Kodro, Sliskovic, jesul uopste imali neki ozbiljniji angazman prije repke ? jel pape imo mozda ? iskreno izuzev cire mi smo imali trenere pocetnike na klupi ako cemo gledat prosle i amara, on je MURINJO ZA NJIH kada je u pitanju iskustvo i poznavanje ovog posla...wienultras je napisao/la:koliki pacenik moras biti da prizivas amara za trenera...kakav to on uspjeh ima da zasluzuje to....osim zeljeznicara...ako cemo po tome sve i jedan trener kojeg navodite,ima bolje reference od amara...kakav autoritet,i ****![]()
kome...nekim kvazi igracima u nekoj kvazi ligi bih..101 ligi...![]()
kome amar da bude autoritet...ibisevicu,salihovicu,ddzeki,begovicu,jednom pjanicu..![]()
njegov kvalitet u bih ligi neosporavam,kao i to da je legenda zeljeznicara...ali daj ba,malo realnosti jbg![]()
ako cemo realno,nama treba stranac...nekoga koga boli **** za osimom,begicem,dajdjicima i nasim **** balkanskim mentalitetom..neko sa mudima,ko ce i **** dzeku staviti na klupu kada sere..
boze svasta svako svoga konja fali na ovom podforumu,manijaci hoce amawa,pite cimirota u prvih 11,oni odozdo se bune jer oni misle da stevo treba biti taj napadac,pobogu najbolji je strijelac u 101 ligi svijeta...mraka smo mi...najblaze receno...pored barbareza,kojeg licno preferiram od domacih,
ja bi onog od stranaca,magata konjinu...barem bi imali neki respekt,
Safet Sušić - Pape
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
=\_1921_/=
Zbogom, hvala ti za ništa.
Hvala dragom Allahu da Papeta vise nema, sinoc prvi put u zivotu nisam bio razocaran i zivcan porazu jer sam imao osjecaj da ce dobiti otkaz i radije bi tako nego da smo pobjedli i da je osto on na klupi.
Moral ove ekipe i samopuzdanje je na dnu, treba neko sa velkim karakterom preuzeti i vratit zivot u ovu ekipu. Mislim da ovi koji su podrzavali Susica neprate detaljno nasu ekipu, sinoc 2poluvrijeme samo sam diskutovao oko Safeta sa prijateljima jer su ga neki podrzavali a isti ti neznaju ni za koje ekipe igraju ovi losiji igraci iz nase repke.
Jedinu dobru stvar sto mogu reci da je uradio je doveo Besica na SP i nazad u repku a uz to donio je i 4 levata TSS,Avdija,Hadzic,Kvrzic..sigurno ima i jos i izbacio iz ekipe Zukanovica.
Zao mi ekipe koja njega dobije za selektora.
Moral ove ekipe i samopuzdanje je na dnu, treba neko sa velkim karakterom preuzeti i vratit zivot u ovu ekipu. Mislim da ovi koji su podrzavali Susica neprate detaljno nasu ekipu, sinoc 2poluvrijeme samo sam diskutovao oko Safeta sa prijateljima jer su ga neki podrzavali a isti ti neznaju ni za koje ekipe igraju ovi losiji igraci iz nase repke.
Jedinu dobru stvar sto mogu reci da je uradio je doveo Besica na SP i nazad u repku a uz to donio je i 4 levata TSS,Avdija,Hadzic,Kvrzic..sigurno ima i jos i izbacio iz ekipe Zukanovica.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
fala sajo za sve sto si ucinio za bih
tiho covjek dosao a jos tise odlazi
gospodin
ciro kad je odlazio velika prasina se digla kodro isto
nemislim da je neki strucnjak al je najbolji igrac bih ikad
jedini I prvi a vjerovatno I posljednji koji je odveo bih na svjetsko prvenstvo to su cinjenice

gospodin
jedini I prvi a vjerovatno I posljednji koji je odveo bih na svjetsko prvenstvo to su cinjenice

Hvala ti što smo zbog tvoje bahatosti, potenciranja igrača iz agencije izgubili 4-5 sjajnih igrača, hvala ti što si svojim izjavama zamalo otjerao Kolašinca, hvala ti što si u fudbal uveo par novih taktika, kao što je igranje bez lijevog beka u najvažnijoj utakmici na SP i hvala ti što nisi imao obraza sam istupiti i priznati krivicu. MARS IZ SVETINJE
Volio bih više nego išta sjesti i ispričati se sa prosječnim Pap(k)etovcom... Samo da vidim o kolikim kapacitetima se tu zaista radi 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Hvala za učešće na svjetskom prvenstvu, ma kakav amater od trenera bio to ti se ne može osporiti.
Ostali potezi od Nigerije pa ovamo su bili čisti harakiri, u zdravlje i sretno!
Ostali potezi od Nigerije pa ovamo su bili čisti harakiri, u zdravlje i sretno!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I Zukanovića je doveo koliko znam ljudinoAdnan89 je napisao/la:Hvala dragom Allahu da Papeta vise nema, sinoc prvi put u zivotu nisam bio razocaran i zivcan porazu jer sam imao osjecaj da ce dobiti otkaz i radije bi tako nego da smo pobjedli i da je osto on na klupi.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
MECA - idi idi neznalice: " onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Otjeran ko ker ! KAKAV gospodin da je podnio ostavku bio bi neko ovako je ispo ko gnjidavelez je napisao/la:fala sajo za sve sto si ucinio za bih
gospodin
![]()
![]()
![]()
![]()
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
- Kontakt:
Ove starije generacije,jugonostalgicari ma likovi su nemoguci...kad se ne posvadjah s bratom sinoc zbog. yebenog safeta
Ne da frajer na safeta,kaze odveo nas na sp, ma yebem ti vise i to sp kad smo se vise osramotili na njemu.

Hvala Safete što si od nas napravio nižerazrednu reprezentaciju i što nam se svijet smije!
Da za razliku od SP u Južnoj Africi gdje smo došli do polufinalazejnuddin zidan je napisao/la:Ove starije generacije,jugonostalgicari ma likovi su nemoguci...kad se ne posvadjah s bratom sinoc zbog. yebenog safetaNe da frajer na safeta,kaze odveo nas na sp, ma yebem ti vise i to sp kad smo se vise osramotili na njemu.

Ne pretjeruj
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Izgubili smo od 140. Cipra, poderao nas Izrael, uzeli bod Welsu, nakon 4 kola pratimo druge rezultate da bi se nadali 3cem mjestu, idiotska postava protiv Nigerije, pozivi polovnjacima iz smijesnih liga, talovi, tvrdoglavost i seljakluk. Po tome cu ja zapamtiti papeta. Ovi sto spominju svjetsko prvenstvo i njegove zasluge budite realni, nismo u grupi bili s Njemackom ili Spanijom. Nismo ni u kvalifikacijama imali igru. Jednia utakmica gdje skidam kapu Safetu Susicu je ona u Francuskoj, ali ocigledno taj sistem nije dalje forsirao pa se moze reci da je i to bilo slucajno od njega. On je bio polovan strucnjak prije nego je dosao, on je polovan strucnjak i danas. Ono sto nisam znao tada, a danas sam siguran to je da je polovan covjek.
hvala Susicu za sve sto je uradio za bh reprezentaciju,ali vise se s njim nije molo. Postao je previse bahat i tvrdoglav,pozivao sumnjive igrace u reprezentaciju,ignorisao puno bolje i kvalitetnije igrace,zbog cega niko ziv ne zna! Hadzic,Kvrzic,T.Susic,Vrsajevic odjednom postadose reprezentativci,preko noci,niko nema pojma kako i zbog cega!? kvlitetom siurno nisu doslo do reprezentacije,ali menadzerski lobiji su ucinili svoje.. jednostavno Susic ne posjeduje kvalitet za trenera i tu se sva prica zavrsava! u ovom kvalifikacijama je dozivio debakl,i pored toga nije htio otici,sto je za rubriku vjerovali ili ne!?
-
- Kontakt:
amko27 je napisao/la:Izgubili smo od 140. Cipra, poderao nas Izrael, uzeli bod Welsu, nakon 4 kola pratimo druge rezultate da bi se nadali 3cem mjestu, idiotska postava protiv Nigerije, pozivi polovnjacima iz smijesnih liga, talovi, tvrdoglavost i seljakluk. Po tome cu ja zapamtiti papeta. Ovi sto spominju svjetsko prvenstvo i njegove zasluge budite realni, nismo u grupi bili s Njemackom ili Spanijom. Nismo ni u kvalifikacijama imali igru. Jednia utakmica gdje skidam kapu Safetu Susicu je ona u Francuskoj, ali ocigledno taj sistem nije dalje forsirao pa se moze reci da je i to bilo slucajno od njega. On je bio polovan strucnjak prije nego je dosao, on je polovan strucnjak i danas. Ono sto nisam znao tada, a danas sam siguran to je da je polovan covjek.
ko da sam sam pisao post.svaka cast
-
- Kontakt:
Pa dobro,malo sam pretjerao,ali kad se uzme u obzir da je jedna kostarika bez ijednog poznatog igraca ostvarila uspjeh u onakvoj grupi,ne znam,nismo se ni proslavili 

Hahahahaha, bola malo je falilo da ga puškom moraju izgonit.Uhljebio sebe i još 4-5 bratovih igrača zbog čega je trpila cijela nacija.Levat neviđeni a uz to bezobrazan i pokvaren koliko je težak.Zalijepio se ko krpelj, nebi dao ostavku za još barem 50 godina da se njega pitalo.Ako je on gospodin onda si ti pametan!velez je napisao/la:fala sajo za sve sto si ucinio za bih
gospodin
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar da je imao dostojanstva da sam odstupi, ali ovako će izmusti pare od saveza i dobro naplatiti svoj odlazak.
IQ do 50 maksimalno!kokakolas je napisao/la:Volio bih više nego išta sjesti i ispričati se sa prosječnim Pap(k)etovcom... Samo da vidim o kolikim kapacitetima se tu zaista radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.