Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobro ledjendo.
Lik mi je svojim taktikama ubio zelju za pracenjem nogometa opcenito.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
iskustvo draga iskustvo...BarcaGirl je napisao/la:DANTES, kako li samo to zakljuci ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Skola ili?ultrassa1921 je napisao/la:e kako za jedan dan mozes sje.bati pola godine
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
WHOREEEEEEEEEEEEEEEEE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ženooooooooo, đe je rakija ???
Otišo Sajo.
Otišo Sajo.

- thekoplegend
- Kontakt:
došao sam samo da vidim slavi li se i ovdje 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Svima alkohola donesi i @otelu sok 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ima neko ideju kako lakše zaspati?
Kad god trebam rano ustati, nema šanse da zaspem yebo ga led više
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad obicno ustaješ i kad obicno ideš na spavanje ?
Oko 12-1, ustajem oko 9.
Ali imam taj problem da kad moram negdje podraniti, nebitno o čemu se radi, i ako je nešto banalno u pitanju, jednostavno ne mogu zaspati. Nije mi se jednom desilo da do 4-5 ostanem budan u takvim situacijama..
Što ranije trebam ustati, to mi teže zaspati
Odo' nba pratiti dok ne zaspem, svakako me silni time-outovi uvijek uspavaju
Ali imam taj problem da kad moram negdje podraniti, nebitno o čemu se radi, i ako je nešto banalno u pitanju, jednostavno ne mogu zaspati. Nije mi se jednom desilo da do 4-5 ostanem budan u takvim situacijama..
Što ranije trebam ustati, to mi teže zaspati

Odo' nba pratiti dok ne zaspem, svakako me silni time-outovi uvijek uspavaju

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Radi nesto brate...budi više fizički aktivan,ili pocni vježbati..ne mora to biti teretana odmah,mozes i u kuci raditi neke kalsicne vjezbe (ali kad mislim na vjezbanje,mislim na ono da radis dok ne mogneš čašu podignuti )Clutch je napisao/la:Ima neko ideju kako lakše zaspati?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Ako je poodmakla upala svrati do doktora da ti da antibiotike a ako je samo ono škakljanje i crvenilo u grlu onda uzmi septolete plus u spreju, djelotvorno pravo.Cautinho je napisao/la:Aj kažite šta je ovako dobro za grlo,da se smiri,da ne kašljem i to sve,imam pjevački nastup za 4 dana,mogao bih reći da je hitno.
Ili uzmi domaci sok od maslackahilmo je napisao/la:Ako je poodmakla upala svrati do doktora da ti da antibiotike a ako je samo ono škakljanje i crvenilo u grlu onda uzmi septolete plus u spreju, djelotvorno pravo.Cautinho je napisao/la:Aj kažite šta je ovako dobro za grlo,da se smiri,da ne kašljem i to sve,imam pjevački nastup za 4 dana,mogao bih reći da je hitno.
Trenutno korisnika/ca: JackW, Pensioner26, rio_Ferdy88 i 47 gostiju.