Safet Sušić - Pape

rishaaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:37

harixs je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Zamisli samo kakav moras biti kapacitet da podrzavas ovakvu primitivnu seljacinu... ali nek su i papci konacno progledali. Samo me sramota kada vidim sa kime zivim u ovoj drzavi.
Ta seljacina je posvetila citav svoj zivot sportu ret..du internetski, dok si ti sigurno neki deb.. koji umire kad prelazi pjesacko.
ima li snijega u Han Pijesku :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2014, 00:38

rishaaa je napisao/la:Niko od Safeta nije tražio da osvoji ni EP ni SP... Al' brate ne možeš me prcat pričom :

Da nam je AVDIJA poslije MUJDŽE najbolji desni bek,i da više ne postoji na svijetu neko ko je porijeklom iz BIH ko igra na toj poziciji!

Da nam je Tino Sušić ispred Salihovića,Medunjanina,Hajrovića,Štilića...

Da nam je Anel Hadžić ispred Bičakčića,Zukanovića...

Da osim Džeke i Ibiševića nemamo niti jednog napadača!
U Bih ligi ima jedno 50 napadaca koji igraju u premijer ligi,pa valjda ima taj JEDAN! da ga je mogao probrati?
Ako vec Emir Hadzic,Eldin Adilovic,Aidin Mahmutovic i Zec nisu dobri.
Pa hebem ga ja,gore nije moglo...

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 18 nov 2014, 00:40

ibrakadabra je napisao/la:Jeli iko stao u odbranu papeta.
fuad muzurović i mirsad baljić. :mrgreen:
Odlazi Safete.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 nov 2014, 00:43

A zao mi ga sada nekako u pm, kada procitam ove njegove izjave kada je dobio nogu.. Yebiga svako ko voli i prati repku nekako nostalgicno ce biti kada cujes njegovo ime ili procitas, ipak je on bio tu 4-5 godina.Iako ga nisam volio iz dna duse sto se kaze,o njegovim nerezonskim potezima ne vrijedi pricati uopste sto puta je prozvakana tema, em sto je pitar :mrgreen: , em sto je ugnjetavao mnoge igrace godinama ... ma ima mnogo toga. Ipak na kraju hvala ti Pape za Svjetsko u Brazilu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 nov 2014, 00:44

Harisxs ko maxuz_baksuz nekada, kad ga nanerviraju onda ide priča šta ste postigli u životu, daj diplomu... :D :P

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 18 nov 2014, 00:47

Mirsad94 je napisao/la:A zao mi ga sada nekako u pm, kada procitam ove njegove izjave kada je dobio nogu.. Yebiga svako ko voli i prati repku nekako nostalgicno ce biti kada cujes njegovo ime ili procitas, ipak je on bio tu 4-5 godina.Iako ga nisam volio iz dna duse sto se kaze,o njegovim nerezonskim potezima ne vrijedi pricati uopste sto puta je prozvakana tema, em sto je pitar :mrgreen: , em sto je ugnjetavao mnoge igrace godinama ... ma ima mnogo toga. Ipak na kraju hvala ti Pape za Svjetsko u Brazilu.
Trener prvi strada.Mislim da nije problem samo u njemu.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 18 nov 2014, 00:48

Rusilac je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Sad se valja uzdati da će Kipar kome mlatnit bodove i da će Vels i Izrael oba puta remizirati ida ćemo ih mi oba puta pobjediti i još se nadati da će Belgija pobjediti sve osim nas, jooooj evo nas opet smo se vratili u ona prastara vremena a ni pola utakmica nismo završili...
Nista od toga,dovoljno je da Vels i Izrael oba puta odigraju nerijeseno,ili da neko dobije obe utakmice.Sve je dobro izmedju njih samo nije 3 za 3.Naravno,i da ih Belgija dobije u svim utakmicama.

Kad sam kod Belgije,sjecate se kako su ih mnogi ovdje dizali u nebesa a ja kazem debelo precjenjena ekipa sa dvije prave zvijezde Kompanyem i Hazardom.Ali hajde ti djeci objasni.
Sa pravim trenerom i najboljim sastavom mi bi ih od tri puta dobili dva.
Hahahahhaahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:49

Mirsad94 je napisao/la:A zao mi ga sada nekako u pm, kada procitam ove njegove izjave kada je dobio nogu.. Yebiga svako ko voli i prati repku nekako nostalgicno ce biti kada cujes njegovo ime ili procitas, ipak je on bio tu 4-5 godina.Iako ga nisam volio iz dna duse sto se kaze,o njegovim nerezonskim potezima ne vrijedi pricati uopste sto puta je prozvakana tema, em sto je pitar :mrgreen: , em sto je ugnjetavao mnoge igrace godinama ... ma ima mnogo toga. Ipak na kraju hvala ti Pape za Svjetsko u Brazilu.

Meni je žao nekog čovjeka koji ima 3 djece,živi u BiH,radi na crno,za 300 maraka... Znaš kad će on zaradit 50.000 KM!? A ovaj za mjesec uzme,još nas u mozak handri i uvjerava da bi treb'o ostat :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 00:49

Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 18 nov 2014, 00:50

Ma pročitaš ova dva pasusa o Zuki koji te vrati realnosti i želiš da mu se n... m.... , pa tek ovakav način odlaska radi para... :crazy:
- Moj status je vrlo jasan. Što se tiče Reprezantacije, sve sam rekao, moje riječi su malo jake, i iskrene i direktne, ali ja se držim svojih riječi i ne želim više da pričam o tome. U kontaktu sam s momcima, želim im sve najbolje. Jedno je sigurno – san svakog igrača je da ide na SP. A, niko se u tom periodu nije pitao kako se ja osjećam i šta je meni učinjeno?

Nasekirao sam se tada zbog roditelja, koji su se nervirali zbog svega što mi se dešavalo, a nisam se nasekirao zbog sebe. Znate zbog čega? Zato što sam u životu prošao mnogo toga, i mene više ništa ne može dotaći. Može me dotaći moja porodica i moje dijete. Ali, ja nikada ne zaboravljam, zato sam i donio takvu odluku, i tako će i da bude sve dok je on selektor.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:53

Virtu4l je napisao/la:Ko mu je kriv što nije išao u školu.
Ma ti si ionako ograničen,al' zaviri malo na biro pa vidi koliko tu ljudi ima,sa VSS,sa SSS... Pa onda pokušaj biti duhovit! U ovakvoj državi je i 5000 maraka previše davati nekom selektoru,a kamoli 50.000,imali bi više bodova da smo igrali bez njega a da smo pare davali u javne kuhinje,svaki mjesec! A pape je završio za automehaničara kad si već zapeo za školu!!!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 18 nov 2014, 00:55

Rusilac je napisao/la: Nista od toga,dovoljno je da Vels i Izrael oba puta odigraju nerijeseno,ili da neko dobije obe utakmice.Sve je dobro izmedju njih samo nije 3 za 3.Naravno,i da ih Belgija dobije u svim utakmicama.
Ako Belgija dobije u svim utakmicama nama je dovoljno 17 bodova, bez obzira na sve ostale utakmice u grupi.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 nov 2014, 00:57

Ovo ide u dno dna tvojih izvala. :thumbdown:

Koju školu tvoj telac završi da lopatom uzima ovolike pare? Valjda onu koju su ga Arkan i ekipa naučili...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:58

Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini

E moj Ibrahime,kad ćeš skontat da si nedorastao za diskusiju ???
GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ??? :rol: :rol: :rol: Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo :bih:

PARIZ IBRAGA :tralala: :tralala:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 18 nov 2014, 00:58

rishaaa je napisao/la:
Ma ti si ionako ograničen,al' zaviri malo na biro pa vidi koliko tu ljudi ima,sa VSS,sa SSS... Pa onda pokušaj biti duhovit! U ovakvoj državi je i 5000 maraka previše davati nekom selektoru,a kamoli 50.000,imali bi više bodova da smo igrali bez njega a da smo pare davali u javne kuhinje,svaki mjesec! A pape je završio za automehaničara kad si već zapeo za školu!!!
Ja mislim da bi najveci sevap bio da se 500 eura sto si platio computer dalo u dobrotvorne svrhe, za nekog dedu da ode na hadz.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 nov 2014, 00:59

rishaaa je napisao/la:
Ti imaš nekoliko stanova, zašto jedan ne daš nekoj porodici koja je izgubila sve u poplavama da stanuje tu?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2014, 01:01

rishaaa je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Hehe, i vi kao u interesu Bosne, volite Bosnu, puna usta Bosne. Balavci - Safet Susic je Bosna, a vi ste isprdci negdje u tudjini

GDJE TO PAPE ŽIVI,BOSANAC ??? :rol: :rol: :rol: Sutra će torbicu uzet i kući,al ne u Zavidoviće a ni Sarajevo :bih:

Nikad neki ljudi nece skontat druze rishaaaa, nikad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 01:03

*p!p!t@* je napisao/la:
Ovo ide u dno dna tvojih izvala. :thumbdown:

Koju školu tvoj telac završi da lopatom uzima ovolike pare? Valjda onu koju su ga Arkan i ekipa naučili...
Istina boli, posebno ako se na vrijeme ne prihvati.

On uzima pare na osnovu funkcije koju obavlja, što je u toj branši sasvim normalno primanje, a škola mu je briljantna i velika igračka karijera, za koju se sam izborio i nije čekao da mu padne s neba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 18 nov 2014, 01:03

Ko je tebi kriv sto ti je mozak sprzen, a IQ ti je manji od sobne temperature, pa se tvojim izjavama smije 99 posto forumasa. Sram te bilo, bezobraznice oholi!

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 18 nov 2014, 01:03

rishaaa je napisao/la:

Jah, eto sav gorim od zelje da budem dorastao za diskusiju sa TOBOM. Moze otici na Mars, ostace zapisan da je PRVI a Boga mi kako je krenulo i JEDINI odveo Bosnu na SP i to u Brazil. Da je jedan Bosanac najbolji igrac PSG SVIH VREMENA. A TI? GDJE SI TI HAJVANE? NEMA TE NI U ONOJ MOJOJ SUBI NA PLAFONU DJE SE PODJAHKAD DOMACE ZIVOTENJE SAKOPLJAJU. JER I SUBA NE PRIMA SVAKOGA :D :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.