Otrpilike nesto kao Pape sto je imao. Tu su negdje njih dvojica sto se tice proslih klubova.staragarda je napisao/la: kakav CV ima Mesa..koga i sta je on trenirao
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
izjavio je to ima vec 2 mjeseca mislim..decidno rekao da nema sanse....da mu se kroji strucni stab i igraci birajurodjenisa je napisao/la:Izvini sto bas tvoj post citiram,ali mozes li ti ili bilo ko drugi navesti izvor informacije da Vaha ne zeli postati selektorom?Ja nigdje nisam procitao da je izjavio tako nesto,volio bih znati tacan izvor kako bih mogao procjeniti o cemu se radi.momirpeh je napisao/la:Novi selektor će biti Mehmed Baždarević ! Vaha i Bajević ne žele.Barbarez želi ali njega ne žele jer je amater,Hadžija je već bio i nije se proslavio,a i nema želju kao Meša.Osim želi ali njegova nesreća je što i Meša hoće.Dakle,Baždarević.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imao je Meša veoma dobru avanturu sa Grenoblom.Ajax je napisao/la:Otrpilike nesto kao Pape sto je imao. Tu su negdje njih dvojica sto se tice proslih klubova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa mozda mu dozvole da izabere svoje pomocnike i da mu se ne mjesaju u posao. Stvarno ne trazi covjek puno. Neka naprave izuzetak ako im je stalo do ove reprezentacije.staragarda je napisao/la: izjavio je to ima vec 2 mjeseca mislim..decidno rekao da nema sanse....da mu se kroji strucni stab i igraci biraju
-
- Interni moderator
- Kontakt:
aha..znaci osim zelje,buranija....eo i ja imam zelju da budem selektor pa nek mene izaberu...NAMA TREBA NEKO KO CE NAS IZDIGNUTI I NAPRAVITI GOTOVO NEMOGUCE..ZNACI,DOBITI 5 OD 6 TEKMI...a ne neko ko ce doci da se vjezba i uci na repki....i sa vec unaprijed pripremljenim alibijem ako ne uspijeAjax je napisao/la:Otrpilike nesto kao Pape sto je imao. Tu su negdje njih dvojica sto se tice proslih klubova.staragarda je napisao/la: kakav CV ima Mesa..koga i sta je on trenirao
Hadžibegić
Success rate as coach:
28,2 % Wins
29,0 % Draw
42,7 % Losses
Baždarević
Success rate as coach:
29,5 % Wins
27,9 % Draw
42,6 % Losses
A. Osim
Success rate as coach:
51,8 % Wins
17,3 % Draw
30,9 % Losses
Prosinečki
Success rate as coach:
55,4 % Wins
19,6 % Draw
25,0 % Losses
Halilhodžić
Success rate as coach:
48,8 % Wins
29,6 % Draw
21,6 % Losses
Matjaž Kek
Success rate as coach:
50,0 % Wins
23,6 % Draw
26,4 % Losses
Success rate as coach:
28,2 % Wins
29,0 % Draw
42,7 % Losses
Baždarević
Success rate as coach:
29,5 % Wins
27,9 % Draw
42,6 % Losses
A. Osim
Success rate as coach:
51,8 % Wins
17,3 % Draw
30,9 % Losses
Prosinečki
Success rate as coach:
55,4 % Wins
19,6 % Draw
25,0 % Losses
Halilhodžić
Success rate as coach:
48,8 % Wins
29,6 % Draw
21,6 % Losses
Matjaž Kek
Success rate as coach:
50,0 % Wins
23,6 % Draw
26,4 % Losses
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 nov 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
ko god dođe morat će napraviti mali remont u ekipi...otprilike ovako :
Golmani:
1. Asmir Begović
2. Burić / Šehić (ili neki iz mlade)
3. Raif Husić (Werder , 18 god ; 190cm)
OUT: Fejzić i Dujković
Odbrana:
1. Spahić
2. Bičakčić
3. Kolašinac
4. Šunjić
5. Zukanović
6. Mujdža
7. Kenan Horić (ovog se momka mora isprobati , igra za prvoplasirane Domžale trenutno prvoplasiranu ekipu u Sloveniji sa 10-ak bodova više od Maribora , igra štopera i zadnjeg veznog 190cm , bio je 4-5 puta u timu kola slovenske Lige , ovakav tip igrača bi nam došao da igra uz Bešića ko' budali šamar...
OUT: Vranješ , Vršajević
Sredina:
1. Pjanić
2. Bešić
3. Medunjanin
4. Salihović
5. Lulić
6. Hajrović
7. Vrančić
8. Višća
OUT: Hadžić , Prcić (još prohe jesti) , TS Sušić , Zakarić , Kvržić
Napad:
1. Džeko
2. Ibišević
3. Đurić
4. Armin Hodžić i izvući još ponekog igrača i isprobati , obavezno pozvati dobre igrače koji igraju u Poljskoj , Češkoj i tako sličnim zemljama za koje je Sušić smatrao da su nižerazredne za razliku od HNL-a
Golmani:
1. Asmir Begović
2. Burić / Šehić (ili neki iz mlade)
3. Raif Husić (Werder , 18 god ; 190cm)
OUT: Fejzić i Dujković
Odbrana:
1. Spahić
2. Bičakčić
3. Kolašinac
4. Šunjić
5. Zukanović

6. Mujdža
7. Kenan Horić (ovog se momka mora isprobati , igra za prvoplasirane Domžale trenutno prvoplasiranu ekipu u Sloveniji sa 10-ak bodova više od Maribora , igra štopera i zadnjeg veznog 190cm , bio je 4-5 puta u timu kola slovenske Lige , ovakav tip igrača bi nam došao da igra uz Bešića ko' budali šamar...
OUT: Vranješ , Vršajević
Sredina:
1. Pjanić
2. Bešić
3. Medunjanin
4. Salihović
5. Lulić
6. Hajrović
7. Vrančić

8. Višća
OUT: Hadžić , Prcić (još prohe jesti) , TS Sušić , Zakarić , Kvržić
Napad:
1. Džeko
2. Ibišević
3. Đurić
4. Armin Hodžić i izvući još ponekog igrača i isprobati , obavezno pozvati dobre igrače koji igraju u Poljskoj , Češkoj i tako sličnim zemljama za koje je Sušić smatrao da su nižerazredne za razliku od HNL-a

Ja sam cito njegovu izjavu da tako nesto nebi dozvolio,ali nisam nigdje procito da nezeli biti selektor.Cak sta vise ima njegova izjava kako on osjeca dug prema domovini da jednog dana predvodi nacionalnu selekcijustaragarda je napisao/la:izjavio je to ima vec 2 mjeseca mislim..decidno rekao da nema sanse....da mu se kroji strucni stab i igraci birajurodjenisa je napisao/la:Izvini sto bas tvoj post citiram,ali mozes li ti ili bilo ko drugi navesti izvor informacije da Vaha ne zeli postati selektorom?Ja nigdje nisam procitao da je izjavio tako nesto,volio bih znati tacan izvor kako bih mogao procjeniti o cemu se radi.momirpeh je napisao/la:Novi selektor će biti Mehmed Baždarević ! Vaha i Bajević ne žele.Barbarez želi ali njega ne žele jer je amater,Hadžija je već bio i nije se proslavio,a i nema želju kao Meša.Osim želi ali njegova nesreća je što i Meša hoće.Dakle,Baždarević.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Pitaju li tebe na poslu koga zelis da ti bude direktor?Rusilac je napisao/la:Prilikom odabira selektora savez bi ovaj put morao uzeti u obzir misljenje i igraca jer su oni najvazniji u prici.Ulog je ogroman,oko 8 miliona eura+ mnogi prihodi.Vrijedi za dobro razmisliti.
A ne kao do sada,da se zadovolje zelje neostvarenih sarajevskih novinara i mahale.
Igraci su tu da igraju a ne da izvoljevaju i da se ponasaju kao razmazene primadone. Onda nakon svake losije tekme slusamo istu pricu kako su povrijedjeni igrali.
Savez treba stati maksimalno iza selektora ma ko god da to bio, pa makar i meni licno mrski Amar. Ko god ne bude zelio igrati po selektorovim pravilima i po kodeksu ponasanja, noga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ljudi moji,ovdje nije riječ o tome ko bi trebao biti selektor i koga mi želimo a skoro svi smo za Vahu,nego se radi o tome ko će biti selektor.A to će biti Baždarević,nažalost.
Sve je to po meni tu negdje. Pape, Mesa, Prosinecki , Amar otrpilike sto se tice klubova koje su vodili do sada. E sad nikad neznas ko ce od njih najbolji ispasti to je tesko predvidjeti. Ako hoces kvalitet onda ces probati nagovoriti Vahu, Bajevica mozda i Ciru ili Antica. Mada ja bi prvo razgovarao sa Vahom da se vide njegove zelje pa tek onda sa svim ostalima.Virtu4l je napisao/la: Imao je Meša veoma dobru avanturu sa Grenoblom.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 nov 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Vidiš da aludira na Barbareza.Aragon je napisao/la:Pitaju li tebe na poslu koga zelis da ti bude direktor?Rusilac je napisao/la:Prilikom odabira selektora savez bi ovaj put morao uzeti u obzir misljenje i igraca jer su oni najvazniji u prici.Ulog je ogroman,oko 8 miliona eura+ mnogi prihodi.Vrijedi za dobro razmisliti.
A ne kao do sada,da se zadovolje zelje neostvarenih sarajevskih novinara i mahale.
Igraci su tu da igraju a ne da izvoljevaju i da se ponasaju kao razmazene primadone. Onda nakon svake losije tekme slusamo istu pricu kako su povrijedjeni igrali.
Savez treba stati maksimalno iza selektora ma ko god da to bio, pa makar i meni licno mrski Amar. Ko god ne bude zelio igrati po selektorovim pravilima i po kodeksu ponasanja, noga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ajax je napisao/la:Otrpilike nesto kao Pape sto je imao. Tu su negdje njih dvojica sto se tice proslih klubova.staragarda je napisao/la: kakav CV ima Mesa..koga i sta je on trenirao

Mislim da ko god dođe ne može biti gori od Sušića al jeebes to. Treba nam jedan odlican selektor, takticar, motivator..., sa isto tako dobrim saradnicima, imamo li takve kandidate na vidiku?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Takvi se evo vidim otimaju čitav dan.staragarda je napisao/la: aha..znaci osim zelje,buranija....eo i ja imam zelju da budem selektor pa nek mene izaberu...NAMA TREBA NEKO KO CE NAS IZDIGNUTI I NAPRAVITI GOTOVO NEMOGUCE..ZNACI,DOBITI 5 OD 6 TEKMI...a ne neko ko ce doci da se vjezba i uci na repki....i sa vec unaprijed pripremljenim alibijem ako ne uspije
Ferguson najavio povratak iz penzije.
Sad ti nije dobar ni Meša. Samo neka ima bilo kakve veze sa Željom odma ne valja.staragarda je napisao/la:aha..znaci osim zelje,buranija....eo i ja imam zelju da budem selektor pa nek mene izaberu...NAMA TREBA NEKO KO CE NAS IZDIGNUTI I NAPRAVITI GOTOVO NEMOGUCE..ZNACI,DOBITI 5 OD 6 TEKMI...a ne neko ko ce doci da se vjezba i uci na repki....i sa vec unaprijed pripremljenim alibijem ako ne uspijeAjax je napisao/la:Otrpilike nesto kao Pape sto je imao. Tu su negdje njih dvojica sto se tice proslih klubova.staragarda je napisao/la: kakav CV ima Mesa..koga i sta je on trenirao

VLADIMIR PETKOVIĆ !

ObjasnioAjax je napisao/la:Sve je to po meni tu negdje. Pape, Mesa, Prosinecki , Amar otrpilike sto se tice klubova koje su vodili do sada. E sad nikad neznas ko ce od njih najbolji ispasti to je tesko predvidjeti. Ako hoces kvalitet onda ces probati nagovoriti Vahu, Bajevica mozda i Ciru ili Antica. Mada ja bi prvo razgovarao sa Vahom da se vide njegove zelje pa tek onda sa svim ostalima.Virtu4l je napisao/la: Imao je Meša veoma dobru avanturu sa Grenoblom.

Potpis

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gledaš pogrešnu Wikipedijuxinxee je napisao/la:VLADIMIR PETKOVIĆ !

- plavipatriota
- Kontakt:
Vahid=ne vjerujem da bi htio da radi ovdje, a ako bi, dat mu ček gdje ćeš napisat broj 1, a on dodat nula koliko mu je qrcu ćejf.. i uz to svima žene iz rukovodstva saveza da oliže od glave do pete, a begićevu da srče do podne!
Duško=neće
Sergej=veliki patriota, nešto ne vjerujem da bi kod njega bilo "menadžerskih" igrača, ali ne znam, nema minute trenerstva, možda kao pomoćni trener.. iako eno i niko kovač je dobar, a i on je nov..
Hadžibegić=imam osjećaj da je čovjek 3 puta veći gospodin od Safeta (nije teško biti), da ima bolje znanje, al ne izgleda mi uvjerljivo toliko..
Meša=patriotizam tu, imao finih trenerskih epizoda, al ne znam baš za autoritet i da li bi bio "slinav" pred zvijezdama
Amar=ja ga ne bih volio jer bi u startu imao široku narodnu masu koja ga mrzi, a to nije ok za dobrobit repke.. jedino što ima autoritet koji ga ne bi sigurno bilo strah pokazati bilo kome
Kek=iskren da budem, nisam previše upućen u njegov rad, znam da ima baš odlične rezultate, ali ne znam baš kako i na koji način..
Prosinečki=on mi djeluje kao čovjek koji je velikih riječi, al ne tako velikih djela.. totalno sam nepovjerljiv što se tiče njega..
ko god=bolji od safeta!
Duško=neće
Sergej=veliki patriota, nešto ne vjerujem da bi kod njega bilo "menadžerskih" igrača, ali ne znam, nema minute trenerstva, možda kao pomoćni trener.. iako eno i niko kovač je dobar, a i on je nov..
Hadžibegić=imam osjećaj da je čovjek 3 puta veći gospodin od Safeta (nije teško biti), da ima bolje znanje, al ne izgleda mi uvjerljivo toliko..
Meša=patriotizam tu, imao finih trenerskih epizoda, al ne znam baš za autoritet i da li bi bio "slinav" pred zvijezdama
Amar=ja ga ne bih volio jer bi u startu imao široku narodnu masu koja ga mrzi, a to nije ok za dobrobit repke.. jedino što ima autoritet koji ga ne bi sigurno bilo strah pokazati bilo kome
Kek=iskren da budem, nisam previše upućen u njegov rad, znam da ima baš odlične rezultate, ali ne znam baš kako i na koji način..
Prosinečki=on mi djeluje kao čovjek koji je velikih riječi, al ne tako velikih djela.. totalno sam nepovjerljiv što se tiče njega..
ko god=bolji od safeta!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne znam to za Fergusona nit me briga..brine me ko ce preuzet repku koja tone i klizi i kojoj treba neko da je izvuce iz mulja...a to SIGURNO nisu ni Mesa ni Hadzibegic...Prosinecki,tako tako...misljenja sam da nas na EP moze samo izgurat Vaha koji je miljama daleko od repke..a Bakovic je ponovio da je cilj ODLAZAK NA EP...nek nam je Bog na pomoci jer cemo opet upadat u 4,5 sesireDukeOfWellington je napisao/la:Takvi se evo vidim otimaju čitav dan.staragarda je napisao/la: aha..znaci osim zelje,buranija....eo i ja imam zelju da budem selektor pa nek mene izaberu...NAMA TREBA NEKO KO CE NAS IZDIGNUTI I NAPRAVITI GOTOVO NEMOGUCE..ZNACI,DOBITI 5 OD 6 TEKMI...a ne neko ko ce doci da se vjezba i uci na repki....i sa vec unaprijed pripremljenim alibijem ako ne uspije
Ferguson najavio povratak iz penzije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.