Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 23:59

rishaaa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Kad ste tako moćni,možete li nekako Virtualu sredit da postane moderator?? :mrgreen:
Čovjek se stvarno trudi,24h je tu,čita,prebire,analizira,pošteno bi bilo,pa radi frajer ko pekara :urnebes:
Zar ti Aco nedavno nije dao odgovor na to pitanje :rol: :rol: :opaopa:
Vidim,postao si moderator :rol: :rol:
Ti baš zaboravio šta ti je čovjek rekao :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 nov 2014, 00:00

rishaaa je napisao/la:Virto je od danas na birou :urnebes:
:rol:

Virtualni javi ako ti bude trebala pomoc. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:00

Papeta je narod najvise zamrzio zbog onog preseravanja s Avdijom,Hadžićem i Tinom.. I ono provociranje i izbezumljeni pogleda,kao pozvao sam ga na SP zbog prezimena,i sad bi to kao trebalo biti duhovito! Ni zbog čeg' drugog ga ustvari i nije mogao pozvati,ko je imalo realan!

I na kraju nije znao skontat sam kad je vrijeme da se odustane,nego su ga otjerali ko da je ratni zločinac!
A na drugoj strani imaš EU čovjeka,s kojim lakše sve ide!

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 00:00

Ajax je napisao/la:
SalePD je napisao/la:Gledajte na ovo kao na sport, kad je pobjeda radujte se, kad je poraz može vam biti krivo, ali je glupo nekoga mrziti i željeti mu zlo zbog toga.
Fudbal je ovdje vise od sporta. Puno vise od toga. Nesto na sta si ponosan kao i nesto sa cime se mozes pohvalit. Niko nije ovdje lud svi mi znamo da ce dolazit zlatne generacije svakih dvadesetak godina nazalost i zato kada je imas trebas je maksimalno iskoristiti. Pape je skoro pa propustio sansu da postanemo skoro pa neizostavni na EP/SP kao sto su neki nasi susjedi-komsije sa ovom grupom igraca. Samo vrhunski trener to mozda moze vratiti na svoje mjesto ili se vracamo u srednju klasu svijetskog fudbala :roll: Sve sam Safete :salut:
Jasta je, zato nam u prosjeku utakmice domace lige gleda 500 ljudi a cim nastane kiks repke ne mozemo ni da skupimo 10 milja u Zenici. Mi smo drustvo kica i turbofolka.
1946

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 nov 2014, 00:00

Tema bi trebala pod kljuc. Sve je do sad vise nego jednom receno, sa obje strane.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 nov 2014, 00:01

calcio je napisao/la:
Ako propustimo EP, nece nam biti prvi put, propustali smo ih i ranije pa smo nekako prezivili. Mada se ja ne bih predavao tako lako, ima jos da se igra. I drugi moraju negdje kiksati.
:thumbup: Sad idemo u nove pobjede,i necemo se predat jer sanse jos postoje,al bit ce tesko. ali ipak baraz nije nedostizan. Hajmooo :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 18 nov 2014, 00:01

calcio je napisao/la:Ako propustimo EP, nece nam biti prvi put, propustali smo ih i ranije pa smo nekako prezivili. Mada se ja ne bih predavao tako lako, ima jos da se igra. I drugi moraju negdje kiksati.
Samo malo, ovdje postoji jedna razlika o čemu sam već pisala. Nije isto kad podigneš ugled kao što smo mi plasmanom na SP i onda ga srozaš na početni nivo, i kad konstantno budeš na tom početnom nivou, bez nekog velikog uspjeha. Mi smo podigli standard odlaskom na SP i logično je da se zbog toga itekako očekivao prolazak na EP, pogotovo sa ovim novim sistemom, za razliku od ranijih ciklusa.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 00:02

Braćo,hocemo li mu halalit?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:02

Virtu4l je napisao/la:
Ti baš zaboravio šta ti je čovjek rekao :ljepota:
Rek'o je i Bakir zaposlit 100.000 ljudi,znači i ti si na tom spisku :rol:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 nov 2014, 00:02

rishaaa je napisao/la: slika
Susic zivi u Francuskoj. A i bio je nekada najslabije placeni selektor. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 00:02

Consigliere je napisao/la:
Head je napisao/la:Nisu mi jasni ovi sto nam pokusavaju zabraniti da pozelimo srecu covjeku koji nam je donio toliko srece. Vi mislilte sta hocete, nazivajte ga kako hocete al ne uzimajte si za pravo da nekom branite da na kraju svega ima pozitivno misljenje o njemu.
Druze, jesi ti vidio tabelu nase grupe?! Yebeni Kipar je iznad nas! Kakvo crno pozitivno misljenje? Od stare slave se ne zivi.
Mi hocemo reci da se po Papetu sralo i kad smo bili prvi na tabeli i jedna od najefikasnijih reprezentacija. Od rulje je pokupio sve pogrdno za stanje na ovoj tabeli a za ono na prosloj ni finu rijec.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 nov 2014, 00:03

Consigliere je napisao/la:
Head je napisao/la:Nisu mi jasni ovi sto nam pokusavaju zabraniti da pozelimo srecu covjeku koji nam je donio toliko srece. Vi mislilte sta hocete, nazivajte ga kako hocete al ne uzimajte si za pravo da nekom branite da na kraju svega ima pozitivno misljenje o njemu.
Druze, jesi ti vidio tabelu nase grupe?! Yebeni Kipar je iznad nas! Kakvo crno pozitivno misljenje? Od stare slave se ne zivi.
Ti bi meni da kreiras svoje misljenje, halo...
Ja tebe ne tjeram da ga volis i postujem, zaboli me sta mislis o njemu ja samo kazem da ga ja pamtim po lijepim trenutcima i to je to.
1946

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 18 nov 2014, 00:03

slika

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 nov 2014, 00:04

Nijedan igrač ga ne **** ni 1%. Niko ništa da napiše povodom njegovog otkaza. Niko ga nije volio. Odvratni gad!

Ključaj temu, goni ga!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 nov 2014, 00:04

Safet je pao
Otišao je u historiju, samim tim i ova prepucavanja za i protiv Safeta bi trebali prestati.
Vrijeme je da se izglade odnosi među zavađenim stranama. :bih:

Bar do dolaska novog selektora, a onda ćemo vidjeti ko će biti Za a ko u opoziciju, i ko će skim u koaliciju. :mrgreen:

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 18 nov 2014, 00:05

Polako ljudi, upravo pravim video "Činjenice o Safetu Sušiću", pa će malo ovi dežurni dušebrižnici malo da pajke.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 nov 2014, 00:05

cuj sto ga ljudi mrze....ahahahaha :urnebes: :urnebes: ..egoisticno i narcisoidno vnago koje je umislilo da se svijet zbog njega okrece...NIKAD MU NECU HALALIT IZJAVU KADA JE DOSAO ZA SELEKTORA I IZJAVIO DA ZELI PREKO REPKE DA SE PROBIJE I DA TRENIRA NEKI VELIKI KLUB :puke: :puke: ....seljance ne konta da svakom COVJEKU na svijetu najveci uspijeh i ponos treba da bude treniranje ekipe koja predstavlja NJEGOVU DOMOVINU...al sta o tome zna kockasta glava....mozes otic iz sela al selo iz tebe nikad..fuj :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 nov 2014, 00:06

DragonGirl je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ako propustimo EP, nece nam biti prvi put, propustali smo ih i ranije pa smo nekako prezivili. Mada se ja ne bih predavao tako lako, ima jos da se igra. I drugi moraju negdje kiksati.
Samo malo, ovdje postoji jedna razlika o čemu sam već pisala. Nije isto kad podigneš ugled kao što smo mi plasmanom na SP i onda ga srozaš na početni nivo, i kad konstantno budeš na tom početnom nivou, bez nekog velikog uspjeha. Mi smo podigli standard odlaskom na SP i logično je da se zbog toga itekako očekivao prolazak na EP, pogotovo sa ovim novim sistemom, za razliku od ranijih ciklusa.
Tako je to, popeli smo se visoko i onda tresnuli od zemlju sto vise boli nego kada smo padali sa manje visine.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 00:06

Sheyi je napisao/la:Safet je pao
Otišao je u historiju, samim tim i ova prepucavanja za i protiv Safeta bi trebali prestati.
Vrijeme je da se izglade odnosi među zavađenim stranama. :bih:

Bar do dolaska novog selektora, a onda ćemo vidjeti ko će biti Za a ko u opoziciju, i ko će skim u koaliciju. :mrgreen:
Za citav zivot uz svakog selektora koji dodje jer sam vidio da se ovdje neuspjeh ne oprasta a uspjeh jos manje. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 18 nov 2014, 00:06

Nego raja kako vi objašnjavate da nam se KAPITEN uopšte ne oglašava,niti bilo ko od igrača??? Vjerovatno svi plaču,pa nemaju volje ni za fb ni twitter,svi šute!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.