Govori i mi priznajemo da je ove kvale zabrljao. Isto tako vi treba da priznate pod cijom smo palicom jedini put nastupili na nekom velikom takmicenju.rishaaa je napisao/la:Sabinho,jel te stid to što pišeš,zajedno s Virtom????Nemamo se mi šta raspravljat,ko je koga nadmudrio,tabela nakon 4 utakmica najbolje govori ko je od nas bio u pravu zadnjih mjeseci!
Zar to radi Virtual. Nije valjda, Vitualce aka poganceSveti je napisao/la: Prijavi ga, kao što prijavljuješ sve redom koji te našamaraju pa posle pizzdiš moderatorima.
Međutim to opet ne mijenja činjenicu da te sad čeka teži dio posla, ali tu ti piskaranje po forumu neće mnogo pomoći, izgleda da ste opet džaba krečiliRusilac je napisao/la:Podravka ne osjeca nikakav senzibilitet prema vama(nama)bas naprotiv.
Nemam trunku sazaljenja za njega zato sto je ljigavac,i danas je to dokazao.
Otisao je bas kako zasluzuju likovi kao on,otjeran je,prognan i proklet od svakog normalnog covjeka u ovoj zemlji.
effe_sa je napisao/la:Suviše je Sušić na kraju pokvario utisak. Uspjeh jeste što je otišao na SP, iako po svemu se da zaključiti da su za to zaslužni prije svega igrači, koji su gorili i briljirali u tim kvalifikacijama.
Većina odluka Sušićevih od utakmice s Nigerijom su bile dosta glupe, čudne, pa čak i bezobrazne. Nije problem (onaj pravi) što se na SP nije prošla grupa, problem je što je Sušić tada već krenuo s glupostima oko postavljanja ekipe (konkretno protiv Nigerije izostavljanje Kolašinca). Nepozivanje u zadnjim utakmicama Zukanović je jedan fatalan a i bezobrazan potez. Zanemareni su i Štilić pa i Đurić koji bi bio dobro rješenje u Izraelu.
Međutim, Sušić se odlučio igrati sa lažnom devetkom i pokušao kao ne tako dobar, pa čak i loš taktičar, praviti zahtjevne taktičke izvedbe...Tvrdoglav, nedosljedan, pa i bezobrazan (zbog odnosa prema nekim igračima koje nije pozivao), smušen i bez karizme, Sušić nije mogao opstati na klupi reprezentacije. Kada su kola krenula niz brdo, Safet ih više nikako nije mogao zaustaviti. A prije sam mislio da taj čovjek ima više časti, a on da ga ovi iz saveza ne smijeniše bi ostao i dalje selektor i dalje je bio raspoložen da provodi teror nad bh. fudbalskom nacijom...
Za sve u zadnje vrijeme, negativne događaje, nije samo Safet kriv, ali snosi veliki dio krivice i zato je njegov odlazak bio neminovan...
Kao što bi ti trebao priznat sve ono o čemu sam ja pisao,da ribari s Baltika i radnici iz Lihtenštajna ne mogu biti razlog da se leti I UZDIŽE PAPE kao selektor koji gaji napadački fudbal! Vidimo sad u 4 utakmice koliko je to tačno! Najefikasniji smo tim u Europi! Nikad se više neće ponoviti onakva grupa,i napisao sam čim dođe ozbiljnija repka čiji igrači treniraju u pravom smislu te riječi,klepit će nas po ušima! Sreća nekad posluži,al u najviše slučajeva presudi znanje! Čovjek je ispucao sreću,bilo je vrijeme da se pokaže znanje,a on je dokazao x puta da ga nema!Sabinho je napisao/la:Govori i mi priznajemo da je ove kvale zabrljao. Isto tako vi treba da priznate pod cijom smo palicom jedini put nastupili na nekom velikom takmicenju.rishaaa je napisao/la:Sabinho,jel te stid to što pišeš,zajedno s Virtom????Nemamo se mi šta raspravljat,ko je koga nadmudrio,tabela nakon 4 utakmica najbolje govori ko je od nas bio u pravu zadnjih mjeseci!
Ne i ovih nesto vise od cetiri godine.
Trolcino,nije za mene tezi,i za mene je laksi dio.Sto se tice Sergeja,ja njega preferiram onako navijacki,iz srca,kako da ti kazem,besplatno i iskreno i meni nije problem ako bude neko drugi,najvaznije da je Podravka i njegova obiteljVirtu4l je napisao/la:Za reprezentaciju možda lakši dio, ali za tebe teži, opasna konkurencija, a pulena niko ne spominje, mukaRusilac je napisao/la:Nije,sad ide laksi dio,osvojiti 15-18 bodova i ici u Francusku.
Inace,kakva je atmosfera,je li tuga pregolema?
Ako si pratio, Susic je dobio otkaz (danas) nakon sto su mu navedeni prestali davati podrsku (sinoc). Sto moze znaciti dvije stvari: 1) nismo dusmani niti se jedeno zbog toga; 2) imamo veliku moc, smjenjujemo selektora kada zelimo.bhfanatic14 je napisao/la:Sabinho,Calcio,Virtu@l,emir79 i ostali![]()
![]()
![]()
jedite se dusmani !!! Ovo je pobjeda cijele
sto je ovaj lopov otisao. !
Tako je jarane. Ali tek kada i ako se dogovore sa nekim kvalitetnim selektorom. A ne nekim jeftinim sa prosjecnom karijerom koji ce sigurno imati par svojih igraca i nece napraviti veci uspjeh od ovog. Zato je za mene numeo uno VAHA. Kod njega ce igrati samo najbolji igraci nema stela. Odlican skauting protivnika. Vrhunska motivacija igraca kao i taktika. Samo se nadam da je ostalo dovoljno love za Vahu poslje ovog otkaza.bhfanatic14 je napisao/la:Ovo je pobjeda cijelesto je ovaj lopov otisao. !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.