Safet Sušić - Pape

muamerc
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2014, 23:21

:-), svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.

Vise prava na uvrede ima ona mafijaska organizacija odnosno Savez.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 nov 2014, 23:21

:urnebes: :urnebes:

slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 17 nov 2014, 23:22

Consigliere je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ja se vise ne bi pojavljivao ovdje da sam bio dio ove pomahnitale bande zvane Papetoqurci.... Ali sta ces, djon-obraz.
Da malo ne pretjeruješ sa vrijeđanjem?
Vi ste nas dovoljno vrijedjali sa Katarom i ostalim glupostima... Propalo mi je putovanje u Francusku i pracenje svoje reprezentacije radi vaseg babe. Nabijem ga na qurac
Toliko su svojim maloumnostima izvrijedjali inteligenciju ljudi na forumu da je sve sto sada napisemo premalo i preblago. A pored toga vecina nas pokusava odrzati neki nivo dostojanstva i kulture, a najradije bi im u par recenica objasnili ko su, sta su i gdje pripadaju.
Kakvi levati, braco draga. Sad samo treba citirati njihove izjave i :rol: :rol: :rol: :rol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 23:24

muamerc je napisao/la::-), svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.

Ja sam također uvijek bila protiv vrijeđanja, ma šta radio, kritika da, ali vrijeđanje nikako i malo je licemjerno od svih onih medija koji su mu išli niz dlaku dok je bio selektor da ga sad toliko pljuju. Ako niste ranije, ne treba vala ni sada. Čovjek je otišao, okrenimo se novom selektoru i to je to.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 nov 2014, 23:25

Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ja se vise ne bi pojavljivao ovdje da sam bio dio ove pomahnitale bande zvane Papetoqurci.... Ali sta ces, djon-obraz.
Da malo ne pretjeruješ sa vrijeđanjem?
Prijavi ga, kao što prijavljuješ sve redom koji te našamaraju pa posle pizzdiš moderatorima.
naprijed rejal

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 23:26

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Kakva je ovo patetika,gdje god otvoris novinarski jurisnici i pitari oplakuju Podravku :lol: :lol: Cak je i mene ganulo do suza.Za novinare ocekivano,mnogi ce ostat bez prihoda ali pitari mi nisu jasni.Pa Podravka cak nije ni jedan od vas a kamo li da bude jedan od nas.
Svako normalan bi se odrekao ovakvog ljigavca,kriminalca,lopova i neznalice.

Za sve ozaloscene moje saucesce.
Ćao Podravka i pozdravi Ajfela,ne vracaj se ni turisticki,ako budes dolazio sleti helikopterom na Kosevo da te mi ostali ne gledamo.
A sad ide teži dio posla, je li tako :wave:
Nije,sad ide laksi dio,osvojiti 15-18 bodova i ici u Francusku.
Inace,kakva je atmosfera,je li tuga pregolema?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 nov 2014, 23:27

ma najbolje nekog stranca dovesti, da vidimo kako bi to funkcionisalo. Mada, najvjerovatnije će selektor biti Baždarević.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 nov 2014, 23:27

Ljudi, čovjek je izgubio pos'o (za koji je bio preplaćen, i dobit će pozamašnu otpremninu), i treba ga žalit? Niko ga ne kudi kao čovjeka, ni kao bivšeg fudbalera, već kao trenera, jednostavno nije materijal koji treba repki trenutno i to je to. Ne može se živjet od stare slave i "zato što nas je prvi odveo na SP treba da ostane doživotni selektor"... Opet kad se pogleda 6 godina na klupi nije malo...Ipak, vrijeme je da se krene dalje, sretno njemu, sretno i nama, navikne se Bošnjo na sve, pa tako će i na novog, a vidjet ćemo ubrzo dal će bit bolje il gore bez njega, a budući da su se igrači toliko žalili u zadnje vrijeme, valjda oni bolje znaju nego iko od nas, čini se da će biti bolje, što je i želja sviju nas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 nov 2014, 23:29

I pored svega što je uradio u protekla 3-4 mjeseca, ostaje žal za čovjekom koji nas je odveo na veliko takmičenje. Ostaje žal zbog jedne završene nogometne ere. Mogao je ostati upamćen kao heroj nacije da je napustio kormilo reprezentacije nakon SP, ovako će ostati upamćen kao čovjek koji je u 3 mjeseca razvalio svetu stvar, nešto što je građeno godinama. Zašto se sve moralo završiti ovako? Nisi Pape ni zaslužio bolje... :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 23:29

muamerc je napisao/la::-), svi znamo kakav je i sta je Pape ali bi smo ga trebali manje ismijavati, ponizavati, psovati itd. Jbt, sad mi zao covjeka, ne zbog otkaza nego zbog uvreda. Ne govorim ovo, zbog komentara sa ovog foruma nego gledajuci, citaajuci i slusajuci sve medije.

A nije ti zao stotina hiljada uplakanih i s.ebanih ljudi,rastuzene djece,Zukanovica...?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 23:30

Sveti je napisao/la:Prijavi ga, kao što prijavljuješ sve redom koji te našamaraju pa posle pizzdiš moderatorima.
Teško će mene našamarati, posebno na ovom podforumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 nov 2014, 23:30

Prije isteka ovog odlučujućeg dana...

Vidim da se ovdje svašta pisalo, od neizostavnih psovki i uvreda, preko slavlja, zahvala za učinjeno, do čuđenja zbog toga.

Ljetos, 22.6. sam rekla da Safet ne treba dobiti novi ugovor, treba otići kao kakav-takav heroj. Kola su krenula nizbrdo, a znamo da se tad zaboravlja svaki uspješno pređeni pedalj uzbrdice. Da je po isteku Safetovog ugovora neko drugi došao, navijala bih za njega iz sveg srca kao što sam navijala dva mandata za Papeta, za Miroslava, Baku, Dajdžu, Faruka, Sabita Hadžića, Šumana, Elvira Krehmića ranije... Papetu produžen mandat u savezu, produžen mandat kod mene za njega i sve njegove momke, jer, kakvi su da su, predstavljaju moju domovinu.
Bilo je vrijeme ranije da ode, trebao je, to je bilo jasno svima.
Doći će novi selektor, novi štab, novi igrači: svi oni već sad od mene imaju punu podršku i vjeru! Ko god da dođe, bez rezerve i prenemaganja.

Oprosti mi, Pape, vrijeme ti je. Hvala na svim lijepim trenucima koje si nam sa svojom ekipom priredio. Sretno ti gdje god bio. Uvijek ćeš biti igračka legenda (tri magične riječi) i prvi selektor sa ovim uspjehom, to ti niko ne može oduzeti.

Hvala, sretno i doviđenja! :salut:

BiH iznad svih i svega! :bih:
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 17 nov 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Effenberg » 17 nov 2014, 23:31

Hvala pape. Hvala sto si otisao naravno :-)

Mu mu govedino! Nemoj srnetinu zaboravit. I pulene sejine.

A sad adio...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 23:31

Rusilac je napisao/la:

A nije ti zao stotina hiljada uplakanih i s.ebanih ljudi,rastuzene djece,Zukanovica...?
Kao sto vama nije bilo drago vidjeti domovinu na nogama nakon plasmana u Brazil.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 23:32

DragonGirl je napisao/la: Ja sam također uvijek bila protiv vrijeđanja, ma šta radio, kritika da, ali vrijeđanje nikako i malo je licemjerno od svih onih medija koji su mu išli niz dlaku dok je bio selektor da ga sad toliko pljuju. Ako niste ranije, ne treba vala ni sada. Čovjek je otišao, okrenimo se novom selektoru i to je to.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 23:32

armando je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Propalo mi je putovanje u Francusku i pracenje svoje reprezentacije
Ih da znas kolko je takvih. ako je za utjehu. :?
Ma, brate, znam... Nas nekoliko planiramo od kad je prosirenje Eura bilo. Malo vidjeti Evropu, pratit reprezentaciju i druzit se, zayebavati.. Bas imati ljeto za sva vremena.... Ali, je jedna zavidovicka seljacina odlucila u moje ime da od tog nema nista... Yebem ti zivot :cry: Svako ko nesto znaci u Evropi igrat ce taj Euro, samo mi kuci. :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 23:32

Rusilac je napisao/la:Nije,sad ide laksi dio,osvojiti 15-18 bodova i ici u Francusku.
Inace,kakva je atmosfera,je li tuga pregolema?
Za reprezentaciju možda lakši dio, ali za tebe teži, opasna konkurencija, a pulena niko ne spominje, muka :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 23:33

Sve mi suze niz leđa teku.

Terorisali ste nas mjesecima i godinama na forumu, sad je dosao 5.oktobar, doslo je i nasih 5 minuta :lol: :lol:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 17 nov 2014, 23:33

Evo jedan prijedlog za sve ove koji liju suze i tuguju za Safetom: fino skupite lovu, osnujete klub, stavite strucnjaka za dozivotnog trenera i nastavite da uzivate u njegovim carolijama. Vuk sit, a ovce na broju. :wave:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 17 nov 2014, 23:33

sabingo :facepalm:
DD

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.