Ne mogu nikako nać

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Skroz na kraju ponude imaš igrače.BenjooJutub je napisao/la:Kad se kladim u BH Play kladionici preko interneta, kako da nađem u ponudi da odigram košarkaše under/over?
Ne mogu nikako nać
Mars u qrac.Otelo je napisao/la:Ajmo braco Arapi, tucite taj Kuvajt![]()
Daj Hitleru vrati se
Halali tebra, zbog mene je... Evo, zbog ovakvih situacija ne volim stavljati prijedloge...
Nema veze, pokusali smo sta faliGazijaKalesija je napisao/la:Halali tebra, zbog mene je... Evo, zbog ovakvih situacija ne volim stavljati prijedloge...
30:24 još 6 minuta do krajaCeltic je napisao/la:A hoce li kraj vise ovaj rukomet Drott hahaha jos jedan gol smije biti i to je to xD
Ma fulio,raspucali se ,isto da je kosarka,a da sam stavio vise,zavrsilo bi 10 - 10 !Adebayor je napisao/la:30:24 još 6 minuta do krajaCeltic je napisao/la:A hoce li kraj vise ovaj rukomet Drott hahaha jos jedan gol smije biti i to je to xD
Ako hoćeš da igraš npr. za večeras ideš na '' ponuda po danu '' zatim odabereš datum današnjeg dana i skrulaš do kraja ponude.BenjooJutub je napisao/la:Kad se kladim u BH Play kladionici preko interneta, kako da nađem u ponudi da odigram košarkaše under/over?
Ne mogu nikako nać
Idiotizam popisase mi se u cejf, vrijeme mjenjanja kladionice ocito, kod mene nije neka uplata da kazem da me blokiraju radi togadiplomatija je napisao/la:Dešava se meni vec danima ista stvar, ja kontam da mi oni ne daju, posto uplacujem puno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.