I ja mislim da nema nista od nekog jaceg imena... Bice Osim, Barabarez ili Bazdarevic.anonymousHD je napisao/la:Pa šta se celi dan priča.
Fkt da nijedan veliki trener neće doći u rasulo od repke. Amar je glavni kandidat za poziciju selektora. On će završiti ove uništene kvalifikacije.
Posle kvalifikacija se može tražiti novo rešenje, a naravno glavni kandidat gospodin Vahid.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Niko iz saveza nije spominjao nikakva imena. Sva imena uključujući i Osima vucaraju se po medijima od sinoć.tuzlak1987 je napisao/la:A ne znam odakle vam Amar, niko iz saveza nije ni rekao da je kandidat.. Cak je Ciro veceras rekao da su ga kontaktirali haha
Care moj vidim ja sta je tebi cilj! Postujem Zelju i Amara i zelim im svu srecu i uspjehe svijeta al ja volim ovu nasu reprezentaciju bez ikakvog interesa ! Zelim za selektora sposobnog i provjerenog selektora sto znaci sa ima internacionalno iskustvo a da nije potrosen! Gladan sam uspjeha repke!DukeOfWellington je napisao/la:To je ipak kvalitet i to ne mali. Koliko to reprezentacija na svijetu ima 5 igrača tog kalibra? Izrael nema niti jednog.Kvota je napisao/la: Upravo to! Unasoj repci imas 5 dobrih igraca a ostalo prosjek! Samo Vaha ili vec neko poput njega mogu izvuc maksimum! Znaci iskustvo i vjestina !Cast Amaru al on nije taj kapacitet!
S druge strane Željo je u odnosu na klubove iz Češke ili Izraela na barem 8 pozicija imao najmanje za klasu lošijeg igrača.
U tome se mi razlikujemo! Uostalom ovo je razmjena misljenja, a bit ce kako bude! Budi mi pozdravljen

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Po ovoj temi mi se cini da ko god dode, osim mozda Vahe on je izgjeda smiva prva opcija, iako so minimalne sanse da nas on preuzme, imat ce iste probleme kao Susic. Svako ko je spomenut ima nekoliko ljudi kojima ne valja. Mislim da smo se danas naj veceg problema u repci rijesili i sa novim selektorom mozem je na EP.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja bih na tvom mjestu pročitao moje postove pa onda sudio.Kvota je napisao/la: Care moj vidim ja sta je tebi cilj! Postujem Zelju i Amara i zelim im svu srecu i uspjehe svijeta al ja volim ovu nasu reprezentaciju bez ikakvog interesa ! Zelim za selektora sposobnog i provjerenog selektora sto znaci sa ima internacionalno iskustvo a da nije potrosen! Gladan sam uspjeha repke!
U tome se mi razlikujemo! Uostalom ovo je razmjena misljenja, a bit ce kako bude! Budi mi pozdravljen
- Goalgetter
- Kontakt:
Idemo dalje, sljedeci kandidat
Prosinecki

- Da budem iskren, sa mnom niko nije razgovarao od čelnika NSBiH. Od novinara iz Bosne sam čuo da sam jedan od kandidata. To mi svakako imponuje, jer znam kakvu reprezentaciju Bosna ima. Znam za rezultatsku krizu, ali dok ima šansi da se BiH plasira na Euro treba pokušavati. Neće biti lako, ali vrijedi pokušati. Otvoren sam za razgovore s čelnicima NSBiH - kazao je Prosinečki za "Avaz". - See more at: http://www.****/clanak/146858/otvore ... YPa4C.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nabadate ko i prije Izraela, bila prica poderat cemo ih, a ustvari nismo imali kontakt sa realnoscu. Sada i za Amara tako, ko mogao bi biti pogodak, a ko gleda sa strane zna da nece biti pogodak. I kvalifikacije nisu gotove, sanse da odemo u baraz ispred Velsa su solidne.. Trebamo se nadat..
U situaciji gdje spasavamo zivu glavu najmanje nam treba neko ko nema nikakvo trenersko iskustvo , barbarez je legenda i bit ce ali neka mu se ponudi rad sa mladjim kategorijama i neka pokaze sta zna... Ja sam uvijek za opciju da se neki stranac dovede , ruku bi dao za Queiroz-a ne znam zasto taj lik je opasan stari lisic sa puno znanja i plus laskava izjava za nasu ekipu nakon SP. Nekad i nije sve u parama , stvarno nemam ni predstavu kolku on platu ima u iranu... Vaha mi je naravno prva zelja ali tesko da ce biti sta od toga , mesa ne mzoe zbog aeka od pomenutih ni prosinecki ni osim mi nisu neki treneri al hajd ...
Nisam za Prosinečkog, jer ne vidim po čemu je on bolje rješenje od Baždarevića, Osima Jr., Hadžibegića... Najbolje rješenje je Vahid, al' male, male su šanse da se on dovede, od ovih ostalih čija se imena navode, Meša je najbliže klupi. Ko će ga znati više šta se vrzma po glavama Begića i kompanije. Valja nama ovdje drobiti u prazno do 1. decembra, pa onda i zvanično znati s kime se će se pregovarati.
Hajmo dovesti Krunu Jurcica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Interni moderator
- Kontakt:
amava za selektora,amava
..i onda jos samo ostane da babo svojim uticajem u UEFA sredi pa da nam leotar ubace u grupu..ahahahaha

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kruno Kyrčić.Otelo je napisao/la:Hajmo dovesti Krunu Jurcica.

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Druga liga,staragarda je napisao/la:amava za selektora,amava![]()
..i onda jos samo ostane da babo svojim uticajem u UEFA sredi pa da nam leotar ubace u grupu..ahahahaha
![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Iako ga ne volim, drazi mi je Amar (zbog kakvog takvog iskustva) neko neka priucena zvijezda, samouki trener kojem bi nasa repka dosla kao vjezbanka ili stranca koji bi ubijao vrijeme na nama dok trazi drugi aganzman. Jest ters i tvrdoglav ali nije duduk i mislim da bi ga igraci postovali i voljeli.
Prva opcija Vaha, druga Bazdarevic ili Amar.
Prva opcija Vaha, druga Bazdarevic ili Amar.
Jedan od mnogih imena na spisku s kojim će se vršiti pregovori su i Sven-Göran Eriksson 

Haha. Nakon sto je Pape iskopao taj udara nisane.gazijabih je napisao/la:Jedan od mnogih imena na spisku s kojim će se vršiti pregovori su i Sven-Göran Eriksson
gazijabih je napisao/la:Jedan od mnogih imena na spisku s kojim će se vršiti pregovori su i Sven-Göran Eriksson
Što dalje od naše repke i Sven i Goran i Eriksson

Taj trener je propao ko žeton i to bi bio potez unazad sa njegovim dovođenjem..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- storm_raider
- Kontakt:
Sva trojica manje znaju od Amara.gazijabih je napisao/la:Jedan od mnogih imena na spisku s kojim će se vršiti pregovori su i Sven-Göran Eriksson

Sport je lijek za tijelo i duh.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meša kaže da se ne bi bunio i da bi mu bila čast biti selektor voljene 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bolje onda da dođe jedan drugi Goran.gazijabih je napisao/la:Jedan od mnogih imena na spisku s kojim će se vršiti pregovori su i Sven-Göran Eriksson

Svakako mu je prezime u skladu s našom situacijom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT