Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Nadam se da neće biti Amar Osim samo zbog riječi "kompleks".
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sve se rastalilo
Bazdarevic se namece kao logicno rijesenje, on je dosad jedini i prihvatio da se uzme posla, bajevic i vaha ocigledno nece..

Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 17 nov 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ta riječ bi svakako dobila drugu dimenziju.Donnie Darko je napisao/la:Nadam se da neće biti Amar Osim samo zbog riječi "kompleks".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima on sve al u nasoj PL a kad izadje na evropsku scenu dolazi do izrazaja njegovo ne-znanje!Altanamera je napisao/la:Kvota je napisao/la:Kakav crni Amar! Ti stvarno ne mislis dobro nasoj repciAltanamera je napisao/la:Vaha, Bajević, Osim, Bilić ili stranac (Magath..)
Oprosti, šta fali Amaru?
Ako je bio trener u Želji, ne znači da je loš. Vodio je i onaj qrcaspore, pa vidi..
Je*e vas malo kompleks kad se spomene Amar Osim.
Čovjek ima muda i sistem rada, ono što fali selektoru.
Ovi što prizivaju Sergeja, ti ne misle dobro repci. Kako će te vodit neko ko je samo igrao fudbal, a s trenerskim poslom 0 bodova. Izvini, kako?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neznanje.Kvota je napisao/la: Ima on sve al u nasoj PL a kad izadje na evropsku scenu dolazi do izrazaja njegovo ne-znanje!
Ili možda nekvalitet tima kojim raspolaže.
Bio sam za Halihodzica pa Bajevica, ali obojica se evo ogradise od reprezentacije. Najbolje onda da neki stranac dodje. Ovi ostali sa ankete mogu proci samo kao privremeno rjesenje
100% sportski i krajnje opušten potpis
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Covjek je SD u AEK-uGoalgetter je napisao/la:Bajevica prekrizite, upravo rekao za Klix.ba da nece preuzeti repku zbog nekog projekta u Grckoj.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
1946
-
- Kontakt:
mmm njam njam, daj josPost ti je prijavljen opet. Ne valja ti ono ruganje Ivici na bolesti..., ali kako bi ti to znao... Opapucio opanak kao i prije... Degenerisani kod u lozi. Desava se kad braco voli seku previse.

moj omiljeni forumas, ljubitelj i ljubavnik moderacija i forumske vlast

dupeuvlakac i patoloski lazov, supljator i forumska prznica, cuveni LSD

Upravo to! Unasoj repci imas 5 dobrih igraca a ostalo prosjek! Samo Vaha ili vec neko poput njega mogu izvuc maksimum! Znaci iskustvo i vjestina !Cast Amaru al on nije taj kapacitet!DukeOfWellington je napisao/la:Neznanje.Kvota je napisao/la: Ima on sve al u nasoj PL a kad izadje na evropsku scenu dolazi do izrazaja njegovo ne-znanje!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Vazno mi je samo da ne bude Amar Osim, ostali svi kandidati imaju moju podrsku i da dodam, nadam se da ce i Slavica zajedno sa podravkom dobit nogu, jer dzaba uzima pare savezu 

Iako ne bih volio Amara kao selektora iz vise razloga, govoriti da je njegovo neznanje jedini krivac za Zeljina ispadanja je mrtva glupost.
-
- Kontakt:
Bravo VojvodoDukeOfWellington je napisao/la:Neznanje.Kvota je napisao/la: Ima on sve al u nasoj PL a kad izadje na evropsku scenu dolazi do izrazaja njegovo ne-znanje!

Ne znam zašto, ali ljudi mrze Osima, vjerovatno zbog one serije titula

Posebno se tu ističu pitari, smogovci itd

- anonymousHD
- Kontakt:
Pa šta se celi dan priča.
Fkt da nijedan veliki trener neće doći u rasulo od repke. Amar je glavni kandidat za poziciju selektora. On će završiti ove uništene kvalifikacije.
Posle kvalifikacija se može tražiti novo rešenje, a naravno glavni kandidat gospodin Vahid.
Fkt da nijedan veliki trener neće doći u rasulo od repke. Amar je glavni kandidat za poziciju selektora. On će završiti ove uništene kvalifikacije.
Posle kvalifikacija se može tražiti novo rešenje, a naravno glavni kandidat gospodin Vahid.

- samo_lijevo
- Kontakt:
to se vi raspravljajte do koga je,mi(kompleksasi) pamtimo rezultate.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- storm_raider
- Kontakt:
lafomamone je napisao/la:mmm njam njam, daj jos![]()

Da nastavim kakit?

Nije ti lijepo ono ruganje. Ne, ne.lafomamone je napisao/la:moj omiljeni forumas, ljubitelj i ljubavnik moderacija i forumske vlast![]()
dupeuvlakac i patoloski lazov, supljator i forumska prznica, cuveni LSD![]()
![]()

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Pitar je bio, pa je sra*e napravio, ajde Amare, pokaži im kako se igra sa 4-5-1. Od Adilovića napravio ubicu, iako je to slabo raja vidjela, ove što su se qrcili otjer'o.. to nam treba
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je ipak kvalitet i to ne mali. Koliko to reprezentacija na svijetu ima 5 igrača tog kalibra? Izrael nema niti jednog.Kvota je napisao/la: Upravo to! Unasoj repci imas 5 dobrih igraca a ostalo prosjek! Samo Vaha ili vec neko poput njega mogu izvuc maksimum! Znaci iskustvo i vjestina !Cast Amaru al on nije taj kapacitet!
S druge strane Željo je u odnosu na klubove iz Češke ili Izraela na barem 8 pozicija imao najmanje za klasu lošijeg igrača.
Amar je izuzetno pismen i skolovan trener, ters i tvrdoglav do krajnjih granica. Po meni dobro rje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mog'o bi i Magath, misli da bi on 90% vratio Misketa u repku a zna kako sa obojicom. Stvorit ubojiti tandem iz Wolfsburga. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A ne znam odakle vam Amar, niko iz saveza nije ni rekao da je kandidat.. Cak je Ciro veceras rekao da su ga kontaktirali haha
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Goalgetter, HariTz, No99, Normus90, s4mke, Skojevska i 39 gostiju.