Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Temu pod ključ. Retard je već bivši.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Nemok tako, naljutit ce se omaleni virto. Ipak su oni guzni prijateljikokakolas je napisao/la:Temu pod ključ. Retard je već bivši.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Teško će mene dočekati na takav volej, ja sam ovdje bio i prije Papeta, a ostaću i poslije njega, i sa istim žarom ću podržavati i njegovog nasljednika, posebno ako bude imao slične rezultate kao Sušić.DukeOfWellington je napisao/la:Sad bi ti došao @Rušilac ili neko iz te beskompromisne linije i kazao kako shvata tvoju želju da Sušić uzme što više love i plati one koji su agitovali za njega godinama na forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma boli tebe rinaka Virto,tebi će sve ući u staž
Ti sutra zajedno putuješ sa Sajom... Isti si brate k'o i on !

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma odma nakon poraza od Kipra moj stari je reko, nek mu plate i nek ide, dace mu i on od svoje penzije. Dao bi mu i ja od plate, samo nek ideVirtu4l je napisao/la:Safete, sutra obavezno sa advokatom na sastanak, uzmi im svaki dinar koji te sleduje po ugovoru, sigurno im je prpa, lova iz Brazila je potrošena, a ti si im je omogućio, valja se ponovo zaduživati, a valja nekako i novog selektora platiti.

Ovaj Safet je imao dva lica. Prelomni momenat je bio kad je pozvo Tinu i izjavio da "mozda" nije bio objektivan pri odabiru igraca itd.. od tog momenta lik postaje sa novim licem. Ko vodi statistiku nek kaze koji mu je omjer pobjeda i poraza nakon dolaska Tinketa?
Safete, imo si duplo bolji (skuplji) sastav od Grcke i od Slovacke, pet puta od Litvanije i Latvije i 15 puta od Lihtenstajna. Ostvario si SP, ali ruku na srce vodio si favorita grupe...
Ovo je veliki dan za BH fudbal

Molim da se tema ove neznalice zakljuca i da se ako je ikako moguce izbrise
Nije vrijedan vise pomena,uskratio nam je svaki moguci put za europsko prvenstvu svojim neznanjem i guranjem igraca iz agencije svog batice...
Samo da nam se vise ne ponovi ovakva neznalica i slucaj Tino Sven Susic ,koji je nadam se uz amidzu bivsi clan nase fudbalske reprezentacije ..uz Hadzica,Vrsajevica,Sunjica..svojim nekvalitetom uzimaju mjesto momcima koji su kvalitetniji od njih,a nisu mogli zaigrat za repku jer nisu pripadali agenciji !

Nije vrijedan vise pomena,uskratio nam je svaki moguci put za europsko prvenstvu svojim neznanjem i guranjem igraca iz agencije svog batice...
Samo da nam se vise ne ponovi ovakva neznalica i slucaj Tino Sven Susic ,koji je nadam se uz amidzu bivsi clan nase fudbalske reprezentacije ..uz Hadzica,Vrsajevica,Sunjica..svojim nekvalitetom uzimaju mjesto momcima koji su kvalitetniji od njih,a nisu mogli zaigrat za repku jer nisu pripadali agenciji !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako nam je to promaklo da je i Šunjić član Germanije? Hmm, znači zato ga je forsirao ispred povrijeđenog/nedovoljno oporavljenog Bičakčića... A Vrške, koji li je to prevarant, bio je tajni član Germanije. Ova Germanije zaje.bala masone. Koliko je samo Pape uzeo para na transferima Sušića, Vršajevića, Hadžića...harry_90 je napisao/la:Molim da se tema ove neznalice zakljuca i da se ako je ikako moguce izbrise![]()
- skyisthelimit
Cemu je vakat tomu je i vrijeme, a to ti nisi shvatio u vakat. Ovako, na pomalo ruzan nacin se sve ovo dogodilo. Steta, mogao je biti i mnogo ljepse. Dovidjenja Pape.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
Tema nece otici u arhivu, samo ce dusmani preci na neku drugu, pa ce se manje komentarisati, ali ce kvalitet teme biti veci, jer dusmani ne posjeduju kvalitet nego kvantitet.
Osjecaji su pomjesani, drago mi je jer ce sad konacno ti isti dusmani vidjeti prave krivce i vidjeti ce neke stvari bolje, medjutim njima nece doci iz guzice u glavu, tog se ne bojim.
Volio bih vidjeti izraz na njihovim licima kada Avdija dobije poziv i ostali prozivani igraci. Takodjer, ako Zukanovic ne dobije (sto je velika mogucnost)..
Ne bih da duljim.
Osjecaji su pomjesani, drago mi je jer ce sad konacno ti isti dusmani vidjeti prave krivce i vidjeti ce neke stvari bolje, medjutim njima nece doci iz guzice u glavu, tog se ne bojim.
Volio bih vidjeti izraz na njihovim licima kada Avdija dobije poziv i ostali prozivani igraci. Takodjer, ako Zukanovic ne dobije (sto je velika mogucnost)..
Ne bih da duljim.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
[youtube][/youtube]
Lijepa vremena moj Sajo, yebiga kriv si.
Sve najbolje u zivotu.
Lijepa vremena moj Sajo, yebiga kriv si.
Sve najbolje u zivotu.
1946
Kraj je upravo onakav kakav on zaslužuje!!! Seljački... Kako se on ponašao prema pojedinim igračim još iz prvog mandata prema Misketu,pa kasnije Prcić,Zukanović,Štilić.. razna ismijavanja...vratilo mu se na isti način !! 

Ko jos ide sa Susicem, ide li "plasticar"?
r3m1 je napisao/la:Tema nece otici u arhivu, samo ce dusmani preci na neku drugu, pa ce se manje komentarisati, ali ce kvalitet teme biti veci, jer dusmani ne posjeduju kvalitet nego kvantitet.
Ne bih da duljim.

tema treba da ide na smetljiste historije kao i ovaj kvazi strucnjak
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se oprostio nakon SP-a zahvalio bih mu se na svemu i otisao bi casno, jeste on i na SP zasrao, ali sve je to bilo u nekim normalnim granicama. U ovom ciklusu, jednostavno je presao sve mjere svega, prije svega beobrazluka, nazalost.
-
- Kontakt:
Dosao sada iz skole i vidio naslov
Hvala bogu vise pa vrijeme je bilo kako mi je drago da necu vise slusati one luzerske izjave tipa " nadam se da necemo izgubiti" . Nadam se da ce doc Vaha nije odbio skroz ako ne on onda bilo ko samo da je profesionalan od izjava, priprema do selektiranje igraca 

PAPE: "Ove 4 godine na klupi reprezentacije NIKAD neću zaboraviti. Reprezentaciji kao i mom nasljedniku želim sve najbolje i nadam se da ćemo igrati u Francuskoj."rishaaa je napisao/la:Kraj je upravo onakav kakav on zaslužuje!!! Seljački... Kako se on ponašao prema pojedinim igračim još iz prvog mandata prema Misketu,pa kasnije Prcić,Zukanović,Štilić.. razna ismijavanja...vratilo mu se na isti način !!
Nista tu seljacko nema, ne ide i dovidjenja. Sto se tice Misketa, Pape je na vrijeme shvatio da ne moze bez njega pa mu je taj Miske, debeli i spori igrac uzvratio na najbolji nacin a od navijaca hiljadu puta nabijen na nos kasnije. Sam Misimovic je primjer koliko kontradiktornosti ima medju navijacima BIH reprezentacije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što bi rekli oni iz tvog tabora,pucaju čirevi

+1. tako kriminalnoj bagri iz saveza i treba, steta sto ih nikako natjerati da mu ostetu plate iz svojih dzepova.Mozambik je napisao/la:Iako sam na pocetku mislio da ce biti đubre ako ovo uradi, kad malo razmislim veca su đubrad u savezu i nek ih odere kad su glupi i ponudliuli mu ogovor nakon SPVirtu4l je napisao/la:Safete, sutra obavezno sa advokatom na sastanak, uzmi im svaki dinar koji te sleduje po ugovoru, sigurno im je prpa, lova iz Brazila je potrošena, a ti si im je omogućio, valja se ponovo zaduživati, a valja nekako i novog selektora platiti.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- theboss_RD07
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.