Safet Sušić - Pape

Prle89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2014, 20:46

Još ima ovih što se lafo zahvaljuju. :lol: Hvala ti Pape što si nas doveo do samog dna. ;)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2014, 20:46

slika

Dobro dosao nazad!! :bih:
Don't believe the hype.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 20:46

@consigliere cinjenica i dobio je otkaz za to zasluzeno. Ja govorim o onim stvarima prije toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2014, 20:48

POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

NEZNALICA NAS NAPOKON NAPUSTILA,OVO VRIJEDI VISE OD TRI BODA :clap: :clap:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 nov 2014, 20:48

Raul_64 je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Da je ovo pravna država Sušić nebi dobio nikakvu naknadu zato što je smijenjen i još bi morao vratiti Savezu sve plate koje je primio od potpisivanja novog ugovora.
U pravnoj drzavi bi dobio sve sto pise na papiru kao sto ce i dobit.
Nije si sam ponudio ugovor.
Prava su prava i red je da se covjeku isplati sto pise na papiru sad je tu drugo hoce li on imati obraza da to uzme ili ostavi, na stranu Brazil i prosle kvalifikacije mislim da je od toga pokupio kajmak, u ove 4 utakmice nije nista napravio a bio je uredno placen, neznam samo zasto se nije povuko sam posle Brazila i uvijek bi osto nas heroj i ovako je velik covjek u nasem fudbalu al je sam sebi nabacio jednu poveliku mrlju nije mu trebalo....

Mnogi kazu nije on kriv nisam vala ni ja kriv, mozda su i igraci krivi al oni su kakvi takvi nemozemo ih ni prodat ni kupit nove logicno je da se selektor mijenja.... ja licno smatram da je on jedini krivac, nije ni taktika ni odabir igraca vec samo njegova psihologija, nezna tako cu rec napalit igraca da kad izadje na teren da mu se muda tresu od zelje, oni izlaze ko neke curice, to je se najbolje vidjelo protiv kipra igrali su bez ikakvog motiva dok su protiv Belgije ginuli ali ne zbog selektora vec sto znaju da igraju protiv jake ekipe dok protiv kipra nije im tko imo podignut moral kao i sad izraela malo morala i jedan sasvim prosjecan spic i mi bi izrael rijesili u prvih 20 min. Nije sve ni u disciplini i igraci su ljudi pogotovo na kraju godine, svake sedmice utakmica jos sad hladno igraci se dosta vise trose plus su podloznij povredam treba im jak psiholog i pozitivna licnost na klupi dok je Sajo cista suprotnost toga i dobijes ovo sto smo dobili igrali su samo sto su pozvani bez ikakvog motiva..... sad ce mnogi reci ako nemaju motiva da igraju za svoju zemlju nemoraju ni igrat ali nije to bas tako treba to malo probudit u njima tu je to samo ga treba malo procackat jos npr znas ides u utakmicu a nemas spica i znas da je to pogresno i ti i cijeli svijet a on navalio ko mutav

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2014, 20:49

maximusdecimus je napisao/la:
džakailibu je napisao/la: ne vjerujem ja da ce on dobiti sve iz ugovora. nije taj ugovor napisan da se nsbih nije zastitila. sam pape govori o teoretskim sansama sto jasno dokazuje da je plasman na ep ozbiljno ugrozen i vjerujem da je upravo u ugovoru i napisano da mu se moze dati ostavka bez obestecenja ako je plasman ugrozen.
vjerujes, al u stvari nemas pojma sta pise u ugovoru. cak ni Pape nije toliko lud da potpise takav ugovor

@suhakrpa, mani se prava, prihvati se krpe i ribaj
slusaj da znam ne znam, zato sam napisao da vjerujem, ali mi se ne cini logicnim da jedna strana napravi ugovor gdje ima samo obaveze a druga i prava i obaveze. ako pape nije lud ne vjerujem ni da su ovi sa druge strane.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 17 nov 2014, 20:49

MostaracVelezovac je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Zagore - Susic nas nije odveo na SP, nego se on ushlepao na SP zahvaljujuci igracima ciji igracki genije i talenat je zasjenio njegovu glupost i nerazumne odluke sa klupe.

Mi nismo u Brazil otisli zahvaljujuci Papetu, nego usprkos Papetu. A sa boljim trenerom bi prosli mnogo dalje.
De ba, ispade da imamo u reprezentaciji vanzemaljce, a ne polovnjake iz Rijeke, Bochuma, Istanbulspora itd. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Edin Dzeko, Miralem Pjanic, Emir Spahic, Asmir Begovic, Zvjezdan Misimovic, Mujdza, Medunjanin, Lulic ... to su igraci pred kojima trebas skinuti kapu i ime im izgovoriti. Oni su te doveli do Brazila, a ne Susic ciji IQ je manji od broja cipela.
Lulić sa ovim igračima ne može ni na termin. Tim broji 20 igrača, od ovih što si ih nabrojao Spahić na kraju karijere, Miske isto, Mujdža na žalost ne može više odgovoriti izazovima vrhunskog fudbala... Znači imamo Begovića, Džeku, Pjanića i Ibiševića koji znače nešto u europskom fudbalu. Imamo Kolašinca i Bešića koji su potencijali i koji tek treba da se dokažu. Ostalo je mrtvi prosjek (uz par izuzetaka). To nije dovoljno za vrhunski tim, što smo mi sebi umislili. Ah da zaboravio sam Štilića i Zukanovića, oni će nas iščupati iz ove močvare u koju nas je uvalio Pape.

I još nešto, kako je moguće da igrači koji, unatoč neznalici Papetu, odvedu našu repku u Brazil, ne mogu pobijediti Kipar, ne mogu gola dati Izraelu? Je li možda Lulić sinoć, dok je mašio prazan gol sa 30 cm, razmišljao kako je žrtva taktike? Jel moguće da vrhunsko krilo kao što je Hajrović, u 5 utakmica ne može NIJEDNOM probiti po strani, prederiblati svog čuvara? Mogao bi neko od ovih novinara napraviti objektivnu analizu učinka svih igrača, ukazati malo na njihov status u klubovima? Ako se i dalje budemo zavaravali kako imamo vrhunsku ekipu, bogami nećemo daleko dogurati. Gdje su nam omladinske selekcije? Gdje nam završava 90% igrača koji prođu kroz mladu selekciju?
Gdje su nam naši vrhunski treneri u koje se kletemo i govorimo kako imamo vrhunske stručnjake? Ko je to osim Vahe i Petkovića napravio bilo kakav trenerski rezultat u zadnjih 10ak godina (nećemo uzimato za relevantno osvajanje kupova u raznim emiratim). Koliko naših igrača igra Ligu prvaka i Ligu Europe? Zašto nam to nije pokazatelj kvaliteta naših igrača? Zašto nam igrači sve više i više sjede na klupama osrednjih klubova? Jel to možda pokazatelj njihovog kvaliteta?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 20:50

Imao je srece dosta u dosadasnjem mandatu, ali mu je u ovim kvalifikacijama posteno okrenula ledja. Sve greske i propusti su mu naplaceni duplo u ovim kvalifikacijama, kako igracki, kako takticki, tako i sa povredama igraca. Cim mora improvizirati, naprosto se pogubi, ili nikako ne riskira, ili sve baci na kocku.

Nazalost, iako nemam nista licno protiv njega, toliko me je iznervirao i pokvraio ugled o njemu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 20:50

Sabinho je napisao/la:@consigliere cinjenica i dobio je otkaz za to zasluzeno. Ja govorim o onim stvarima prije toga.
Njegove zasluge u plasmanu su neki 30-35 %, a zasluge za ovo sto nam se sad desava 90%, pa ti izracunaj vrijedi li mu zahvaljivati na bilo cemu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 nov 2014, 20:50

Zukanoviću dobrodošao nazad!
Štiliću, Đuriću, Buriću, Arslanagiću...itd., itd. dobrodošli u svetinju!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 nov 2014, 20:51

Hvala Pape za sve :tokralju:
ali vrijeme je bilo da ideš, sretno ti dalje, a mi ćemo ako bog da sa novim selektorom biti uspješniji.

Volim te Bosno ! :bih:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 nov 2014, 20:52

Safete :salut:
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 17 nov 2014, 20:54

Hvala Allahu dragom da i ovaj dan docekasmo. Vratio mi se sad neki optimizam i nada za taj makar baraz.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 20:55

obagol je napisao/la: Lulić sa ovim igračima ne može ni na termin. Tim broji 20 igrača, od ovih što si ih nabrojao Spahić na kraju karijere, Miske isto, Mujdža na žalost ne može više odgovoriti izazovima vrhunskog fudbala... Znači imamo Begovića, Džeku, Pjanića i Ibiševića koji znače nešto u europskom fudbalu. Imamo Kolašinca i Bešića koji su potencijali i koji tek treba da se dokažu. Ostalo je mrtvi prosjek (uz par izuzetaka). To nije dovoljno za vrhunski tim, što smo mi sebi umislili. Ah da zaboravio sam Štilića i Zukanovića, oni će nas iščupati iz ove močvare u koju nas je uvalio Pape.

I još nešto, kako je moguće da igrači koji, unatoč neznalici Papetu, odvedu našu repku u Brazil, ne mogu pobijediti Kipar, ne mogu gola dati Izraelu? Je li možda Lulić sinoć, dok je mašio prazan gol sa 30 cm, razmišljao kako je žrtva taktike? Jel moguće da vrhunsko krilo kao što je Hajrović, u 5 utakmica ne može NIJEDNOM probiti po strani, prederiblati svog čuvara? Mogao bi neko od ovih novinara napraviti objektivnu analizu učinka svih igrača, ukazati malo na njihov status u klubovima? Ako se i dalje budemo zavaravali kako imamo vrhunsku ekipu, bogami nećemo daleko dogurati. Gdje su nam omladinske selekcije? Gdje nam završava 90% igrača koji prođu kroz mladu selekciju?
Gdje su nam naši vrhunski treneri u koje se kletemo i govorimo kako imamo vrhunske stručnjake? Ko je to osim Vahe i Petkovića napravio bilo kakav trenerski rezultat u zadnjih 10ak godina (nećemo uzimato za relevantno osvajanje kupova u raznim emiratim). Koliko naših igrača igra Ligu prvaka i Ligu Europe? Zašto nam to nije pokazatelj kvaliteta naših igrača? Zašto nam igrači sve više i više sjede na klupama osrednjih klubova? Jel to možda pokazatelj njihovog kvaliteta?
Bolna i okrutna istina za razbijanje mitova :salut:

Ne brini, sad će se sve to promijeniti :pinokio:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 20:58

Ovu je pjesmu narucio sir Alex na svom oprostaju, mislim da pase i na ovoj temi. Poslusajte je.

[youtube][/youtube]

@obagol :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 21:04

Safete, sutra obavezno sa advokatom na sastanak, uzmi im svaki dinar koji te sleduje po ugovoru, sigurno im je prpa, lova iz Brazila je potrošena, a ti si im je omogućio, valja se ponovo zaduživati, a valja nekako i novog selektora platiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la amorovski » 17 nov 2014, 21:05

Virtu4l je napisao/la:Safete, sutra obavezno sa advokatom na sastanak, uzmi im svaki dinar koji te sleduje po ugovoru, sigurno im je prpa, lova iz Brazila je potrošena, a ti si im je omogućio, valja se ponovo zaduživati, a valja nekako i novog selektora platiti.
Da li si glup il se samo tako cesljas?? Ne provociram, pitam fino..

EDIT: PAPE HVALA ZA OSTAVKU, DUZNIK SAM TI DO KRAJA ZIVOTA. LJUBIM TI BRATOVU ZENU, A TININU MAMU
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2014, 21:07

@obagol ajd pogledaj sastav protiv Kipra i uporedi sa najucestalijim igracima u kval. za SP
Nad tobom sunce najljepše sja

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 nov 2014, 21:09

Virtu4l je napisao/la:Safete, sutra obavezno sa advokatom na sastanak, uzmi im svaki dinar koji te sleduje po ugovoru, sigurno im je prpa, lova iz Brazila je potrošena, a ti si im je omogućio, valja se ponovo zaduživati, a valja nekako i novog selektora platiti.
Sad bi ti došao @Rušilac ili neko iz te beskompromisne linije i kazao kako shvata tvoju želju da Sušić uzme što više love i plati one koji su agitovali za njega godinama na forumu.

Ali pošto mi je žao da te dočekaju na takav volej napisao sam ovo da im propadne fol.

Ne očekujem nikakve zahvalnice, samo se nadam da ćete prestati sa ovim naknadnim zahvaljivanjem Sušiću nakon svega, krajnje je degutantno za sve one kojima je bilo jasno gdje nas ova neznalica vodi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 21:10

Iako sam na pocetku mislio da ce biti đubre ako ovo uradi, kad malo razmislim veca su đubrad u savezu i nek ih odere kad su glupi i ponudliuli mu ogovor nakon SP

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.