Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SarajlijaTM
Re: Koga nakon Sušića?
Jedan i jedini BRKO VELIČANSTVENI , kraj priče
Ima da kone podivljaju kad saznaju zvanično hahahahahaha
Ima da kone podivljaju kad saznaju zvanično hahahahahaha
-
- Kontakt:
Gospodin Bajevic, nekako mi je najrealnije da preuzme
lafmoman bi izvrsio harakiribojamora je napisao/la:Najvažnije da opet , nedo nam bog, ne bude opet neki jadni pitar. Naravno najbolji bi izbor bio A O. Ja ne znam šta bi oni od muke. Možda bi zapalili, savez ,predsjedništvo, lavor...

Dajte budite realni malo...
Amar je dobar trener,ali nije za selektorske pozicije.Samo treba pametno izabrati pa ko god dodje dati podrsku i valjda da rezultat.Ako ne uspije napraviti neki rezultat nek ide i to je to

Amar je dobar trener,ali nije za selektorske pozicije.Samo treba pametno izabrati pa ko god dodje dati podrsku i valjda da rezultat.Ako ne uspije napraviti neki rezultat nek ide i to je to

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zakasnili smo sto se tice Kralja rotacija, preuzeo Inter neki dan.
To je jedan od rijetkih stranaca kojeg bi prihvatio. Kako bi taj zarotirao u nasoj ekipi 

arelinho je napisao/la:Samo treba pametno izabrati pa ko god dodje dati podrsku i valjda da rezultat.Ako ne uspije napraviti neki rezultat nek ide i to je to![]()
![]()

Rusilac je napisao/la:Samoo niko iz Sarajeva, bez uvrede,nista ni protiv koga ali zbog novinara,talova,pitara,manijaka,legendi,idola...Kad se reprezentacija u to kolo upetlja ne izlazi ispravna.
Samo ne amar osim...treba neki ludjak poput bielse ili vahe
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta.calcio je napisao/la:Zakasnili smo sto se tice Kralja rotacija, preuzeo Inter neki dan.To je jedan od rijetkih stranaca kojeg bi prihvatio. Kako bi taj zarotirao u nasoj ekipi

A tek kod izgovora za poraz: Yea, this is futbol.

-
- Kontakt:
Ne bi niko izvrsio harakiri osim njega. Toliki bi mu pritisak slozili da bi treperio svaki dan proveden na toj klupi, ne bi imao mira niti sekunde i vjerovanto bi sam napustio nakon par mj. zbog dijabetesa, srcanih oboljenja i sl.ado19211 je napisao/la:lafmoman bi izvrsio harakiribojamora je napisao/la:Najvažnije da opet , nedo nam bog, ne bude opet neki jadni pitar. Naravno najbolji bi izbor bio A O. Ja ne znam šta bi oni od muke. Možda bi zapalili, savez ,predsjedništvo, lavor...
Kome bi to koristilo
Kakve to reference imaju Baždarević i Hadžibegić da bi bili selektori? Koga su to oni trenirali zadnjih 10ak godina i što je još važnije, kakve su to rezultate ostvarili u tom periodu? Baždarević koga god je trenirao, nakon uglavnom katastrofalnih rezultata se samo vadio na loš igrački kadar, na manjak podrške uprave, na to kako vlasnik kluba ulaže u stadion i nema para, ozljede, suspenzije itd... i naravno sve i jednom selektoru je sa strane solio pamet, šta je i kako trebalo a kad god se birao novi selektor (naravno kad je plata bila 5.000) on iz nekog razloga nije mogao prihvatiti.
Nažalost, ukoliko Vaha i Bajević odbiju selektorsko mjesto, mi nemamo ozbiljnog trenera. Sad će se sva krivica svaliti na Papeta, a niko se neće ozbiljno pozabaviti suštinskim problemima našeg fudbala. Gdje su ti naši fudbalski stručnjaci, koga treniraju? Šta ćemo sa poprilično siromašnim igračkim kadrom? Šta ćemo sa omladinskim kategorijama koje ne mogu ni prismrditi ozbiljnim europskim selekcijama? Hoće li već sutra biti bolja situacija sa našim reprezentativcima koji griju klupe u osrednjim klubovima? Meni je najveći pokazatelj kvaliteta našeg tima broj igrača koji igra Ligu prvaka, zatim Ligu Europe (u grupnoj fazi). Sve dok se taj broj kreće oko 4-5, jadan li je naš fudbal.
Nažalost, ukoliko Vaha i Bajević odbiju selektorsko mjesto, mi nemamo ozbiljnog trenera. Sad će se sva krivica svaliti na Papeta, a niko se neće ozbiljno pozabaviti suštinskim problemima našeg fudbala. Gdje su ti naši fudbalski stručnjaci, koga treniraju? Šta ćemo sa poprilično siromašnim igračkim kadrom? Šta ćemo sa omladinskim kategorijama koje ne mogu ni prismrditi ozbiljnim europskim selekcijama? Hoće li već sutra biti bolja situacija sa našim reprezentativcima koji griju klupe u osrednjim klubovima? Meni je najveći pokazatelj kvaliteta našeg tima broj igrača koji igra Ligu prvaka, zatim Ligu Europe (u grupnoj fazi). Sve dok se taj broj kreće oko 4-5, jadan li je naš fudbal.
Može li iz MostaraRusilac je napisao/la:Samoo niko iz Sarajeva, bez uvrede,nista ni protiv koga ali zbog novinara,talova,pitara,manijaka,legendi,idola...Kad se reprezentacija u to kolo upetlja ne izlazi ispravna.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
HAHAHAHAH ti bi harakiri izvrsio, jedva cekamlafomamone je napisao/la:Ne bi niko izvrsio harakiri osim njega. Toliki bi mu pritisak slozili da bi treperio svaki dan proveden na toj klupi, ne bi imao mira niti sekunde i vjerovanto bi sam napustio nakon par mj. zbog dijabetesa, srcanih oboljenja i sl.ado19211 je napisao/la:lafmoman bi izvrsio harakiribojamora je napisao/la:Najvažnije da opet , nedo nam bog, ne bude opet neki jadni pitar. Naravno najbolji bi izbor bio A O. Ja ne znam šta bi oni od muke. Možda bi zapalili, savez ,predsjedništvo, lavor...
Kome bi to koristilo

-
- Kontakt:
Ko sto si ga ti izvrsio nakon dolaska PApeta 

Kud ces veci od njeg to bi bilo postrojavanje odmah, pive kurve cigare sve bi morali zaboravitiFudo je napisao/la:Samo ne amar osim...treba neki ludjak poput bielse ili vahe

znas li ti sta znaci to uopce

- champions1921
Izgleda da nisi upoznao brkatog genija.. Vec vam brko nanosi dusevnu bol a nije ni sjeo na klupu repke a sjesce kad tad.. Duboko urezane traume koje nikad nece isceznuti..lafomamone je napisao/la: Ne bi niko izvrsio harakiri osim njega. Toliki bi mu pritisak slozili da bi treperio svaki dan proveden na toj klupi, ne bi imao mira niti sekunde i vjerovanto bi sam napustio nakon par mj. zbog dijabetesa, srcanih oboljenja i sl.
Kome bi to koristilo
Imam isto misljenje..arelinho je napisao/la:Dajte budite realni malo...
Amar je dobar trener,ali nije za selektorske pozicije.Samo treba pametno izabrati pa ko god dodje dati podrsku i valjda da rezultat.Ako ne uspije napraviti neki rezultat nek ide i to je to![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
brko i lutvo na klupi BIH

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Reci mi,egzistencija za ubuduce?Sta mislis hoce li novi bit skrtica ili izdasan?Virtu4l je napisao/la:Može li iz MostaraRusilac je napisao/la:Samoo niko iz Sarajeva, bez uvrede,nista ni protiv koga ali zbog novinara,talova,pitara,manijaka,legendi,idola...Kad se reprezentacija u to kolo upetlja ne izlazi ispravna.
Ako bude kakav posten,nema hljeba.
Čuj Amar Osim...
... Bolji je Kodro bar 5 puta hehe.. inače ja sam za Vahu, al ne znam da li bi on kod nas ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.