FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 00:19

Da li smo ovo konacno docekali da se privatizuju nasi klubovi,aleluja.Naime predsednik FSS Tomislav karadzic dobio je obecanje od zvanicnika koji su isli u Alzir na tekmu da ce pre Mundijala biti izglasan zakon o privatizaciji te ce Zvezda i PArtizan ali i ostali klubovi moci da se privatizuju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 mar 2010, 00:40

Devil je napisao/la:Tako se voli Zvezda. Četvrtak, 25. februar, 16,00 časova, Marakana, Vladimir Petrović, prvotimci Crvene zvezde i više od 2.000 navijača na severnoj tribini. Treniralo se za Jagodinu, za početak prolećnog dela, a navijači su još jednom pokazali koliko im znači voljeni klub.
Pesma od prvog minuta treninga, barjaci, bubnjevi i dlanovi. Prvotimci su naravno aplauzom pozdravili tribinu, a na njoj je bilo čak i očeva sa bebama na leđima. Da se dete odmah „navuče“ na crveno-bele boje...
Posle sat vremena treniranja Lazetić, Đorđević i ostali su napustili glavni teren „Marakane“ uz povike „šampioni, šampioni...“.
E, tako se voli Zvezda! Niko Zvezdo nema, to što imaš ti!
slika

[youtube][/youtube]
A neki bi ovakvu posetu pozelili ad imaju makar na utakmicama.
prejako izdanje delija!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 mar 2010, 18:17

Proslo i tesko gostovanje na Banjici Radu.Po izuzetno losem terenu nedostojnog takmicenja u JSL uspeli smo lakse
nego sto se ocekivalo stici do 3 nova boda.Dva rana pogotka Vilotica i frljoka Ignjatijevica odselisi tu tacnoo gde su trebali,u golu danas vrlo dobrog Danilovica koji je zanemarujuci onaj pocetnicki kiks kod drugog gola odlicno obavio posao po losem terenu.Crvena Zvezda je vecinu prvog poluvremena napadala koliko je god mogla po losem terenu.Zvezda pored ovoga gola imala jos nekoliko veoma dobrih prilika,ali Lekic 2x,Jevtic i Trifkovic nisu uspeli da matiraju golmana Rada.Rad pored ovoga gola Kokovica iz bespotrebnog penala Ignjatijevica imao takodje nekoliko lepih prilika ali su Kaludjerovic,Kokovic i nekoliko puta novajlija Stanojevic pokusali ali je sve to bilo pored gola ili lagano za Stamenkovica.Dakle i dalje smo ostali prvi na tabeli ali sada sa 5 bodova viska u odnosu na mali Partizan koji je danas odigrao lose pred cak 5732 vatrena gledalca :oops: ,samo 0:0 sa Javorom.
Dakle apsolvirali smo Rad.
Stamenkovic-Sasvim dobra partija sve sto je islo u okvir gola osim penala je sa lakocom pokupio a to ga je bilo 2-3 suta tako da je lako mogao ostati neocenjen ali ipak dobra partija.
Ninkov-Po blatnjavom terenu veoma dobro se snasao i imao nekoliko dobrih centarsuteva i prodora i zasluzeje visoku ocenu.
Vilotic-U tandemu sa Djordjevicem vrhunski zatvorio po meni jednog od najboljih napadaca Kaludjerevica i postigao gol i mozda po meni igrac utakmice.
Djordjevic-Vec sam rekao da su sjajno zaustavili Kaludjerevica u napad nije isao previse ali ovo sto je u odbrani uradio zasluzuje veliku ocenu.
Ignjatijevic-Odlicno se i on snasao kao i Ninkov na bocnim stranama terena koje su bile najvise ostecene uspeo postici gol,ali sa nekoliko bespotrebnih faulova i penalom pokvario mi je utisak na njega
Lazetic-Kapitenski odigrao presekao dosta pasova i on nekoliko korisnih centarsuteva koje nismo znali iskoristiti.
Bogdanovic-Kao i Lazetic presekao bezbroj pasova i asistent kod prvog gola
Savio-Kao i svaku utakmicu nas zadnji vezni perfektno odigrao
Trifunovic-Sasvim pristojan debi novajlije Trifunovica imao jednu solidnu priliku ali se u odsudnom momentu okliznuo i nije vec na debiu uspeo upisati gol
Perovic-Osim onoga pokusaja makazicama pred kraj poluvremena nista nije pokazao i sasvim zasluzeno ustupio mesto Jevticu na poluvremneu.
Lekic-Nas ubica nije usao kako se ocekivalo u ovo prolece.Dve veoma lose partije u prva dva kola,danas takodje nekoliko dobrih prilika ali je to islo kilavo.Uglavnom nadam se da ce vec od sledeceg kola ponovo resatati mreze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2010, 21:13

Veceras pravo zima u Beogradu,Zvezda otisla na -8 pred sutrasnju tekmu Partizana.Danas nismo pokazali neku zavidnu igru ali verovatno tezak teren je uticao na to.Napradak odlican iz kontri i dobro se branio.Prvi je led probio kao i obicno odlicni Ninkov,a zavrsio je Jevtic,Pizonov jocker sa klupe.Uglavnom pobeda je tu i pritisak nad malim da sutra moraju pobediti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 mar 2010, 21:31

slika
slika
[youtube][/youtube]
Svaka cast delijama, trenutno ste najaci na Balkanu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 mar 2010, 01:19

Ovo je fantastično!!!!!!
Oduševljen sam. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2010, 20:15

Jbg izgubili smo danas na jednom od najtezih gostovanja u ligi ove sezone u Kragujevcu od Metalca 2:1 golom primljenim u 93oj minuti.Iskreno igrom nismo ni zasluzili vise i Metalac zasluzeno pobedio te tako ucinio uslugu Partizanu koji je danas ramontirao Brdjane na pasnjaku.Dakle sada imamo samo -2 u odnosu na Partizan. Ali danas i jedna veoma radosna vest za sve Delije i simpatizere SD Crvena Zvezda.Naime nase odbojkasice su napravile veliko iznenadjenje i savladale rusku Uralocku u polufinalu CEV kupa te ce se sutra boriti sa nekim Italijankama(ne znam im ime)za titulu CEV kupa.

SRETNO.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2010, 20:56

Loša igra nam je bila kako čujem, ali nije to ništa novo, evo provlačimo se otkako je počeo drugi dio sezone. Možda je i dobro što nam se sad desio poraz koji će nas, nadam se malo prodrmati. Biće ovdje još mnogo gužve do kraja prvenstva.

Gospodin predsjednik Lukić i Adžić mi malo počinju ići na živce sa svojim konstantnim prisustvom u medijima i stalnim prepirkama sa Džombom, Karadžićem i drugim mediokritetima i sve to polako počinje uticati i na igrače. Neka ćute i rade svoj posao, ostali ne treba da ih zanimaju.
Našim curama svaka čast na plasmanu u finale i puno sreće, a našim fudbalerima nek je dragi Bog na pomoći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2010, 21:19

alan_kardec je napisao/la:Loša igra nam je bila kako čujem, ali nije to ništa novo, evo provlačimo se otkako je počeo drugi dio sezone. Možda je i dobro što nam se sad desio poraz koji će nas, nadam se malo prodrmati. Biće ovdje još mnogo gužve do kraja prvenstva.

Gospodin predsjednik Lukić i Adžić mi malo počinju ići na živce sa svojim konstantnim prisustvom u medijima i stalnim prepirkama sa Džombom, Karadžićem i drugim mediokritetima i sve to polako počinje uticati i na igrače. Neka ćute i rade svoj posao, ostali ne treba da ih zanimaju.
Našim curama svaka čast na plasmanu u finale i puno sreće, a našim fudbalerima nek je dragi Bog na pomoći.

Secas se brate da je ovakva igra bila na pocetku sezone i da smo se tada provlacili a li je onda od tekme sa Novim Pazarom u kupu Pizon krenuo sa 3 spica Lekic-Jevtic-Perovic sto je u mnogome doprinelo boljoj igri u napadu,ali se sada vratio staroj igri sa 2 spica od kojih niti jedan nije u formi,dok je Jevtic i dalje u odlicnoj formi ali ipak i dalje ulazi s klupe.Nadam se da ce i Pizon shvatiti da mora ponovo da pocne da igra sa tri spica i da krenemo ponovo sa sjajnim igrama.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2010, 01:04

Ne znam, ali ja ne bih odmah osuo paljbu po Pižonu. Ja (još uvijek) vjerujem u ono što sam ovdje napisao nakon revanša protiv Slavije Prag, a to je da Pižon zna šta treba raditi, da je on napravio sistem koji nije u ovoj ekipi postojao još od vremena Zenge i da će ova ekipa sa njim na čelu napraviti dosta dobrih stvari.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2010, 13:16

alan_kardec je napisao/la:Ne znam, ali ja ne bih odmah osuo paljbu po Pižonu. Ja (još uvijek) vjerujem u ono što sam ovdje napisao nakon revanša protiv Slavije Prag, a to je da Pižon zna šta treba raditi, da je on napravio sistem koji nije u ovoj ekipi postojao još od vremena Zenge i da će ova ekipa sa njim na čelu napraviti dosta dobrih stvari.
Ne osipam i ja paljbu po njemu,naprotiv uz njega sam jer verujem da on moze sa ovom ekipom napraviti nesta vise,ali samo kazem da je Zvezda mnogo bolje igrala sa tri spica nego sada kada igra sa dva a uz to su obadvojica van forme.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2010, 22:32

Nista od naseg nadanja da ce Pizon nesta napraviti. :evil: :evil:

Kao što je jutros objavljeno, Vladimir Petrović Pižon više nije trener Crvene zvezde, a Upravni odbor veoma brzo je našao zamenu. Novi šef stručnog štaba biće čovek koji je već sedeo na klupi Zvezde, a to je Ratko Dostanić koji je nedavno imenovan za direktora Omladinske škole. Saopštenje koje je objavljeno na sajtu, prenosimo u integralnoj verziji.

- Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je na vanrednoj sednici održanoj u nedelju 21. marta prihvatio sporazumni raskid ugovora između kluba i šefa stručnog štaba Vladimira Petrovića Pižona. UO FK Crvena zvezda se zahvalio Vladimiru Petroviću na svemu što je uradio u dosadašnjem delu sezone kao trener. Petrović je preuzeo tim prošle godine u veoma teškim uslovima za klub i posle 19 kola Jelen Superlige Crvena zvezda je prva na tabeli. Svi uspesi koje smo postigli i koje ćemo postići imaju i imaće pečat četvrte Zvezdine zvezde.

- Upravni odbor Zvezda i Vladimir Petrović su konstatovali da je u ovom trenutku sporazumni raskid saradnje najbolje rešenje za klub i tim kome je potrebna promena. Upravni odbor poziva sve Zvezdaše da ostanu čvrsto uz svoj klub kako bismo na kraju sezone došli do ciljeva koje svi želimo. Na predlog sportskog direktora, između više kandidata, jednoglasno za novog šefa stručnog štaba izabrao Ratka Dostanića, direktora Omladinske škole. Ratko Dostanić će nastaviti da obavlja funkciju direktora Omladinske škole do imenovanja novog. Prema odluci Upravnog odbora ubuduće će šef struke imati i dodatne ingerencije nad Omladinskom školom - zaključeno je u saopštenju.

Promocija novog šefa struke zakazana je za danas u 15 časova.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2010, 22:48

Kakva nepromišljena i glupa odluka!!!!!! Ovo može samo da škodi ekipi i našem trenutnom položaju na tabeli. Da smo umjesto Pižona doveli nekog boljeg trenera pa ajde... , ali došao je Dostanić koji mi ne uliva nikakvu nadu da ćemo na kraju uzeti ijedan od trofeja. Od njega se očekuju rezultati odmah, a da li on to može sprovesti u dijelo? Ako već od naredne utakmice ne počnemo igrati bolje, ekipa će pasti pod još veći pritisak, a to nikako nije dobro. U svakom slučaju, do kraja prvenstva očekuje nas jako turbulentan period.

A Lukić mi je trenutno omražen otprilike kao onaj kreten Lola Smiljanić. Tu su negdje.

Nek on prestane svakodnevno baljezgati po medijima i neka radi svoj posao. Za loše igre Zvezde u zadnje vrijeme, i on je kriv na indirektan način.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2010, 21:25

Upravo dosao sa tekme,zadovoljan rezultatom ali ne i igrom.Pobedili smo 2:1 ali nije to bila igra dostojna sampiona mora to mnogo bolje da ide.Bila je to igra gde smo napadali citavo vreme a Smederevo doslo sa namereom da nam otkine bar bod.Krenuli smo furiozno bili,sa pokusajima prema golu Rankovica ali je sve uspesno branio sve do 31.minute kada nam je po meni dosudjen presmesan penal.Prvo Kakadu bio u ofsajdu,zatim igrao rukom pa onda bez nekog velikog kontakta pao,bar sam ja tako video tu situaciju.Do kraja poluvremena smo malo smirrili igru i zavrsili poluvreme sa prednosti.Onda u 63-oj minuti jedna odlicna kontra Oklopnika gde Mladenovic sam izlece pred Sasu koji mu brani ali nalece Zivkovic i lagano matira Stamenkovica.I onda na kraju konacno ono sto sam cekao citave sezone-gol Lazovica,nakon sjajnog centarsuta Savia pogadja za 2:1 i vrednu pobedu za povratak u vrh.Takodje veoma me obradovala igra od prve minute Jevtica koji je u odlicnoj formi.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2010, 21:53

Ne znam do koga je sad, ali do Pižona sigurno nije. :twisted: Očekivao sam ako ništa nakon Pižonove smjene, tzv. "pozitivni šok" i da ćemo konačno pobijediti sa malo većom razlikom,ali opet se mučimo, opet ne možemo pobijediti bez penala, koji je eto kako ti reče, bio i smiješan.

I pored dominacije u svakoj utakmici, mi jedva pobjeđujemo. U derbiju čitavo poluvrijeme imamo igrača više i ne uspjevamo ništa da napravimo. Počinjem shvatati da nama fali kvalitetnih igrača koji mogu napraviti razliku i moram istaći da po mom mišljenju, partizan ima dosta bolju (čitaj kvalitetniju) ekipu. Ako se ovako nastavi nećemo još dugo biti prvi, sigurno. Ako i osvojimo titulu u Evropi opet ništa značajno nećemo napraviti (a ja za jedan takav uspjeh živim) jer će na kraju sezone otići sve što iole valja. Ninkov, Perović, Lekić, Bogdanović pa možda i ovi Brazilci nas napuštaju 100%. Nisam optimista uopšte.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 mar 2010, 19:15

Mučimo se ali biće bolje.
Neka je i Lazović dobio pravu šansu
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2010, 21:48

SVUDA GRMI OKOLO NASA ZVEZDA PRVA PONOVO!!!!!!!!!!!
Odlicno vece veceras u Beogradu ponovo smo se vratili tamo gde i pripadamo tokom ove sezone na prvo mesto.Odlicna utakmica Crvene Zvezda po meni mozda i najbolja i najpametnije odigrana tekma u ovoj sezoni sa pregrst prilika gde smo trebali dati bar jos 2 gola da su nam napadaci bili koncentrisani.Prvo je Lekic dokazao da se vraca u formu sa dva gola i jos 2-3 veoma izgledne sanse ali je ili slabo sutirao ili davao sebi duge forove i akcije bi odlazile u nepovrat.Vosa imala nekoliko prilika cak je imala i neverovatnu sansu pre gola Zvezde kada je Ignjatijevic pogresio a zatim Tadic okrenuo i Djordjevica ali nije uspeo uraditi nemogucu misiju,matirati Sasu.
Dakle Vojvodina je pukla na Marakani 3:0,i sada se okrecemo daljim izazovima u prvenstvu.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 mar 2010, 22:01

A,vidi i Zvezda ima temu..cudno,koliko sam ovde tek sam sad primijetio!!!!

Mozda ovo nema dosta veze s' fudbalom...al sta se desava sa Kk Zvezda...vidim da su u dugovima i rasprodaju koseve..hebiga steta....!!!!

I jos nesto...je li istina ono sto se piše "Kle se Kle da je Zvezdu voleo" :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2010, 22:06

Google je napisao/la:A,vidi i Zvezda ima temu..cudno,koliko sam ovde tek sam sad primijetio!!!!

Mozda ovo nema dosta veze s' fudbalom...al sta se desava sa Kk Zvezda...vidim da su u dugovima i rasprodaju koseve..hebiga steta....!!!!

I jos nesto...je li istina ono sto se piše "Kle se Kle da je Zvezdu voleo" :D
KK Crvena zvezda kao i vecina klubova danas je u finansiskoj krizi ali se nadam da ce se uspeti ponovo dici na stabilne noge.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 mar 2010, 22:23

Nadam se da ce se stabilisati i vratiti dugove...ja sam gledao par puta KK Zvezda,jos kad him je vodio onaj Slovenac Zmago Sagadin,a sad glavni trener Zvezde je ja mislim tada bio pomocnik Zmage...i koliko ja znam tada su bas dosta ulagali u klub cak su vise trosili para od Partizana na igrace!!!!
Al dobro ovo nije tema KK Zvezda....!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.