Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Evo jedna direktno iz bolnice, da li je sabinho,virtual,calcio,haris,emir ne znamo

Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 17 nov 2014, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde u qrac, oplakahterabajt je napisao/la:Nek vrati šuškavac.

goni ga u pm.adisice je napisao/la:Hvala mu za lijepe stvari naravno svako će gledat najgore al et jednostavno pogubio je konce nakon kvalifikacija za SP.Ipak će njegovo biti upisano u historiju kao prvi selektor koji je odveo BiH na neko veliko takmičenje ma koliko ko ga mrzio.Sretno ti Pape u životu i zbogom
najgore i treba misliti o njemu
advokat u srbiji dade otkaz da srbija bar ne mora financijski ispastati a ovom gofnaru cemo morati jos dugo isplacivati njegove plate...ebem li mu sve,dabogda mu za lijeka trebalo
nadam se da ce ga i narod pljuvati gdje god stigne djubre jedno
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pored mogućnosti da tu i tamo neki od tih igrača neće biti spreman, kao i mogućnosti da tu i tamo neki od tih igrača treba biti zamijenjen jer igra loše, kao i mogućnosti da neki od tih igrača treba biti zamijenjen jer ne može da izdrži visok tempo svih 90 minuta, postoji vjerovao ili ne mogućnost da Štilić uopšte nije lošiji od nekih među tim igračima.Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
Pričali su i šta će nam treći napadač pored Džeke i Ibiševića pa smo dobili odgovor i na to.
Umjesto toga, nek meni neko objasni šta će nam Tino Sveno, Vršajević i Hadžić.
Znaci tu su Tankovic, Arslanagic, Husic, Stilic, Djuric, M Vrancic,

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- undefined007
- Kontakt:
salem ce jesti zlatnim escajgomaless je napisao/la:Igracemo sada zlatnim loptama

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Hvala Bogu! Otišao je teleći pogled!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Preskupo smo platili ovaj otkaz sa zakasnjenjem ali kao sto rekoh nade ima ako bude pameti.
Sto prije izabrati novog selektora,da odmah pocne raditi svoj posao bez obtira sto nema utakmica,ima on posla.
Od Francuske ne odustajemo

Sto prije izabrati novog selektora,da odmah pocne raditi svoj posao bez obtira sto nema utakmica,ima on posla.
Od Francuske ne odustajemo

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:VirtoCalcioJuventisimoemir79harispOstali na forumu

Spontano okupljanje pred Vjecnom vatrom, ocekuje se koncert naziva "Oda radosti"
- Goalgetter
- Kontakt:
Po cemu to predpostavljate? Lakse malo, ne znate ni ko su kandidati, a vec biljezite neke spiskove. Najvaznije je da mi ostanemo u utrci za EURO!Husika je napisao/la:Znaci tu su Tankovic, Arslanagic, Husic, Stilic, Djuric, M Vrancic,![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pape, hvala na svemu. 

vratit se u Tursku i trenirat neki qrcosporIVICA OSIM je napisao/la:Jadan safet sta ce sad
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Rece Dick Adcocaat."Jednostavno, nisam želio da uzmem novac, a savez je tako mnogo uštedio. To je za mene bila logična odluka i mislim da su u tom smislu bili zadovoljni. Moram priznati da je njima to bilo nevjerovatno, jer ranije nisu imali slična iskustva", kazao je Advocaat.
Advocaat je na klupi Srbije proveo svega četiri mjeseca.
A jbo me svak ako onaj "nas" ne bude trazio da mu isplate sve ono sto ga ugovorom obuhvata jer nije on dzaba isao na ovo da mu se da otkaz .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Hvala ti za sve Safete, za Francusku, Grčku, Litvaniju, vječnu vatru, Brazil, Iran... mnogo sreće u nastavku karijere 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ZAKLJUČAVAJ!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Hvala Bogu da cemo imati takvih muka, a ne Visca ili Kvrzic.Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
AJMOOOOOOOOOOO

KLJUCAJ FAKING TOPIC
Naš balkanski mentalitetarhimed89 je napisao/la:goni ga u pm.adisice je napisao/la:Hvala mu za lijepe stvari naravno svako će gledat najgore al et jednostavno pogubio je konce nakon kvalifikacija za SP.Ipak će njegovo biti upisano u historiju kao prvi selektor koji je odveo BiH na neko veliko takmičenje ma koliko ko ga mrzio.Sretno ti Pape u životu i zbogom
najgore i treba misliti o njemu
advokat u srbiji dade otkaz da srbija bar ne mora financijski ispastati a ovom gofnaru cemo morati jos dugo isplacivati njegove plate...ebem li mu sve,dabogda mu za lijeka trebalo
nadam se da ce ga i narod pljuvati gdje god stigne djubre jedno
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- undefined007
- Kontakt:
evo i bil mezi pratio je sve što se dešavalo danas i on je protiv papeta , slavi od srece

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- champions1921
Jesi li namjerno zaobisao Cimirota ili ti se omaklo? Mozda moze Stilic na mjesto Tine posto je Safet vjerovatno ucinio medjvedju uslugu svom braticu tako sto nije sam podnio ostavku nego hinjski pokusava doci do para koje nije zasluzio.. I Avdija ce vjerovatno ispastati zbog hinjavca..Head je napisao/la:Samo da mi neko objasni gdje ce ubaciti Stilica pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.