ma joj to samo 2 nije sigurnoarapinho1 je napisao/la:ja fixnu 2goldboy je napisao/la:igrao sam x2 na kladionici pa da hoce i biti 0-1 dovoljno bi bilo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- eliminator
- Kontakt:
prestanite vise s postavljanjem glupih pitanjaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Samo ponosno i hrabro do pobjede, koliko je manijaka u mostaru?
...tek je pola 12,nisu juce otisli...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Samo ponosno i hrabro do pobjede, koliko je manijaka u mostaru?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moja greska koliko manijaka ce biti u mostaru ?ja-hordas je napisao/la:...tek je pola 12,nisu juce otisli...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Samo ponosno i hrabro do pobjede, koliko je manijaka u mostaru?
Za zivot cijeli!
manijaka u mostaru ce biti 200+ ...jbg ja izostajem ovo gosstovanje ima li ko da mi napise opravdanje
SAMO PONOSNO I HRABRO

SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Šta će nam?LIvada je napisao/la:NOVINE SPORT...
Samir Muratović: Muratović je sa posebno biranim rijećima govorio o Željezničaru,klubu u kojem je igrao u Premier ligi BiH.Željo je odlićan sa "mojim" ljudima koji su se vratili u klub.-Drago mi je zbog Osima , Brkovića ,Žuje , Cvike...Jer su na najboljem putu da Želji vrate stari sjaj.Uvjeren sam da će uspjeti - kazao je Muratović , koji i dalje stoji pri rijećima da će karijeru završiti u klubu sa Grbavice.
AKO JE BILO NEMA VEZE...

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
pozz ljudi , samo jedno pitanje hoceli tekma biti na TV
Pitaj hamu jel je nasao na sky sportubob je napisao/la:pozz ljudi , samo jedno pitanje hoceli tekma biti na TV

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO 

Premijer liga BiH
Može li Željezničar nastaviti niz pobjeda?
Preostala dva meča 19. kola Premijer lige BiH igraju se danas. Zrinjskom u goste dolazi sarajevski Željezničar koji želi nastaviti pobjednički niz. Naime, posljednji poraz izabranici Amara Osima upisali su u gradskom derbiju protiv Sarajeva 7. novembra 2009. godine. Nakon toga redom su padali Laktaši, Leotar, Čelik, Široki Brijeg i Zvijezda.
U timu sa Grbavice vjeruju da mogu ostati neporaženi u sudaru sa "plemićima". S druge strane, domaći najavljuju otvoreno igru. Osvajanje kompletnog plijena u Istočnom Sarajevu dodatno je učvrstilo dobru atmosferu u svlačionici Zrinjskog.
"Moramo biti oprezni. Željezničar je kvalitetan tim, što pokazuju posljednji rezultati. Mi polako ulazimo u formu, tako da sa mnogo optimizma ulazimo u ovaj dvoboj", napominje strateg Zrinjskog Dragan Jović.
sa x
Može li Željezničar nastaviti niz pobjeda?
Preostala dva meča 19. kola Premijer lige BiH igraju se danas. Zrinjskom u goste dolazi sarajevski Željezničar koji želi nastaviti pobjednički niz. Naime, posljednji poraz izabranici Amara Osima upisali su u gradskom derbiju protiv Sarajeva 7. novembra 2009. godine. Nakon toga redom su padali Laktaši, Leotar, Čelik, Široki Brijeg i Zvijezda.
U timu sa Grbavice vjeruju da mogu ostati neporaženi u sudaru sa "plemićima". S druge strane, domaći najavljuju otvoreno igru. Osvajanje kompletnog plijena u Istočnom Sarajevu dodatno je učvrstilo dobru atmosferu u svlačionici Zrinjskog.
"Moramo biti oprezni. Željezničar je kvalitetan tim, što pokazuju posljednji rezultati. Mi polako ulazimo u formu, tako da sa mnogo optimizma ulazimo u ovaj dvoboj", napominje strateg Zrinjskog Dragan Jović.
sa x
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Željezničar gostuje u Mostaru
OSIM: RASTEREĆENI PROTIV ZRINJSKOG
Sarajevski Željezničar će danas na Bijelom brijegu protiv Zrinjskog pokušati nastaviti sa serijom dobrih rezultata, koji su klub sa Grbavice doveli na u sami vrh na tabeli Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.
Sarajevski plavi u Mostar putuju prilično rasterećeni, s obzirom da su u proljetnom dijelu sezone osvojili više bodova nego je to planirano.
"Protiv Zrinjskog igramo derbi, a u derbijima je uvijek sve otovoreno. Pobjedom u Širokom Brijegu pokazali smo da možemo savladati svakoga u gostima, pa zašto ne i Zrinjskog. Ipak, nama ovaj susret nije pod imperativom i u Mostar putujemo rasterećeni i to nam može biti odlučujuća prednost danas", rekao je trener Željezničara Amar Osim.
Dobre vijesti za Osima su da mu se u ekipu nakon povreda i suspenzija vraćaju Bučan, Kerla, Mešić i Popović, pa će Željezničar u Mostaru biti u kompletnom sastavu.
ss
OSIM: RASTEREĆENI PROTIV ZRINJSKOG
Sarajevski Željezničar će danas na Bijelom brijegu protiv Zrinjskog pokušati nastaviti sa serijom dobrih rezultata, koji su klub sa Grbavice doveli na u sami vrh na tabeli Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.
Sarajevski plavi u Mostar putuju prilično rasterećeni, s obzirom da su u proljetnom dijelu sezone osvojili više bodova nego je to planirano.
"Protiv Zrinjskog igramo derbi, a u derbijima je uvijek sve otovoreno. Pobjedom u Širokom Brijegu pokazali smo da možemo savladati svakoga u gostima, pa zašto ne i Zrinjskog. Ipak, nama ovaj susret nije pod imperativom i u Mostar putujemo rasterećeni i to nam može biti odlučujuća prednost danas", rekao je trener Željezničara Amar Osim.
Dobre vijesti za Osima su da mu se u ekipu nakon povreda i suspenzija vraćaju Bučan, Kerla, Mešić i Popović, pa će Željezničar u Mostaru biti u kompletnom sastavu.
ss
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
reci cu ko i prije utakmice sa sirokim:
Allahu daj srece i raspolozenog Bekrica!
Allahu daj srece i raspolozenog Bekrica!
uprawo se wracam sa planine i idem preko grbavice, kad zaustavise saobracaj..."PLAVI VOZ" ide u mostar...2 busa i 8 kombija...narawno jos je tu raje sa autom...
000 000 hocemo taj go, na na na na na za nas zabi ga!!!

- blaugrana-elva
- Kontakt:
samo da sve prodje u najboljem redu bez incidenataneOX je napisao/la:uprawo se wracam sa planine i idem preko grbavice, kad zaustavise saobracaj..."PLAVI VOZ" ide u mostar...2 busa i 8 kombija...narawno jos je tu raje sa autom...

i ja se nadam...mi smo fini navijaci koi bodre swoj klub!!!blaugrana-elva je napisao/la:samo da sve prodje u najboljem redu bez incidenataneOX je napisao/la:uprawo se wracam sa planine i idem preko grbavice, kad zaustavise saobracaj..."PLAVI VOZ" ide u mostar...2 busa i 8 kombija...narawno jos je tu raje sa autom...
- samir_tm87
- Kontakt:
seyo ev da preduhitrim admin-a 
imate i na spotsport.ba textualni prijenos

za ovo gostovanje bilo je vec organizovano 4 autobusa, nezz kako si ti vidio samo 2neOX je napisao/la:uprawo se wracam sa planine i idem preko grbavice, kad zaustavise saobracaj..."PLAVI VOZ" ide u mostar...2 busa i 8 kombija...narawno jos je tu raje sa autom...

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Nece biti na BHT 1 prijenosa,srammotasamir_tm87 je napisao/la:seyo ev da preduhitrim admin-a

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 25 gostiju.