FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 00:12

Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube :x :x sad smo zadnji,grcevito ce biti do kraja,sad moramo Sarajevo dobit kako znamo i umijemo,i sve domace tekme dobijat i koji bod sa strane,najvise se nadam protiv Modrice,al kakve smo srece ne bi me cudilo da nas dobiju,ili samo donesemo bod sa strane :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 mar 2010, 00:30

harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube :x :x sad smo zadnji,grcevito ce biti do kraja,sad moramo Sarajevo dobit kako znamo i umijemo,i sve domace tekme dobijat i koji bod sa strane,najvise se nadam protiv Modrice,al kakve smo srece ne bi me cudilo da nas dobiju,ili samo donesemo bod sa strane :cry:
eh ako je cijana dolaska sposobne i jake uprave slobode ispadanje u drugu ligu mislim da bi je trebalo platiti..al sto je najgore ista mraka ce ostati i narednu sezonu i ako bi sloboda ispala a i ako bi ostala..al ja iskreno ne vidim nikakvog napretka dok vas vode jadni i nesposobni ljudi..stvarno steta za jedan takav tim..
-PAJA Fan Club!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2010, 00:44

_Bad_boy je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da shvatim da nisu mogli bod uzet iz Zenice imali prednost i na kraju da izgube :x :x sad smo zadnji,grcevito ce biti do kraja,sad moramo Sarajevo dobit kako znamo i umijemo,i sve domace tekme dobijat i koji bod sa strane,najvise se nadam protiv Modrice,al kakve smo srece ne bi me cudilo da nas dobiju,ili samo donesemo bod sa strane :cry:
eh ako je cijana dolaska sposobne i jake uprave slobode ispadanje u drugu ligu mislim da bi je trebalo platiti..al sto je najgore ista mraka ce ostati i narednu sezonu i ako bi sloboda ispala a i ako bi ostala..al ja iskreno ne vidim nikakvog napretka dok vas vode jadni i nesposobni ljudi..stvarno steta za jedan takav tim..
vjeruj da se ispadanjem nece nista promijenit :evil:
cak mi to ispadanje i neizgleda tako strasno...ovih 1000-2000 ljudi sto su stalno tu na tekmama ce sigurno i ubuduce dolazit..znaci nije to da mi imamo posjetu 20000-30000 hiljada pa se plasimo da ne padne na par hiljada..a i citavu ligu svakako ne gleda 5% stanovnistva...vidi se po posjetama...uostalom ne vidim zasto bi nekom bio crnjak dolazit na bugojansku iskru,bihacko jedinstvo kad i u ovoj nakaradi premier lige imas timove tipa laktasa,modrice,travnika :? :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 mar 2010, 00:49

Slobodu volim ko Bajro mater ;) ,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 00:55

slani grad je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
vjeruj da se ispadanjem nece nista promijenit :evil:
cak mi to ispadanje i neizgleda tako strasno...ovih 1000-2000 ljudi sto su stalno tu na tekmama ce sigurno i ubuduce dolazit..znaci nije to da mi imamo posjetu 20000-30000 hiljada pa se plasimo da ne padne na par hiljada..a i citavu ligu svakako ne gleda 5% stanovnistva...vidi se po posjetama...uostalom ne vidim zasto bi nekom bio crnjak dolazit na bugojansku iskru,bihacko jedinstvo kad i u ovoj nakaradi premier lige imas timove tipa laktasa,modrice,travnika :? :?
Slazem se sa tobom,ovaj Glavas uzeo pare nista ne radi,imali sansu protiv Laktasa zacas ljudi utrpase 2 gola,evo sad i Celik vodili smo u roku od par minuta primamo golove,meni je to sumnjivo,kako nam ljudi zacas dadnu 2 komada ??? Da je Malkocevic danas bio sigurno bi uzeli 3 boda,al ne Glavas koji samo prica,a nista ne radi,uzeo lovu,zivi u hotelu,boli ga k....,imamo dobre igrace al trener nam je kritican uvjek bio osim Malkocevica,al valjda dobijemo spor protiv saveza,al mutava uprava ce se sa Munibom i ostalim glodarima sklopit ugovor o ostanku u ligi,sljedece sezone mozda kup ili prvenstvo,zacas Šaba moze okrenut drugi obraz ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2010, 01:04

drop je napisao/la:Slobodu volim ko Bajro mater ;) ,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
vidi jednu stvar..ja MRZIM fk sarajevo i borac,ne volim celik a pogotovo zelju,velez mi je odvratan al to su sa Slobodom velikani nase lige..nasa liga je mala,smijesna i korumpirana tako da su ovi klubovi reali za modrice,orasja,brotnja,laktase i ostala silna sela koja su prodefilovala ovom miki maus ligom...nemoze me niko ubjedit da ti je gotivnije ko navijacu otic u travnik il gradacac nego na Tusanj,bilino,grbavicu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 01:12

drop je napisao/la:Slobodu volim ko Bajro mater ;) ,ali ne bih volio da ispadnu samo zbog pojedinih forumaša koji jedva cekaju da provociraju,ponižavaju,slade se tuđom mukom.
vidi jednu stvar..ja MRZIM fk sarajevo i borac,ne volim celik a pogotovo zelju,velez mi je odvratan al to su sa Slobodom velikani nase lige..nasa liga je mala,smijesna i korumpirana tako da su ovi klubovi reali za modrice,orasja,brotnja,laktase i ostala silna sela koja su prodefilovala ovom miki maus ligom...nemoze me niko ubjedit da ti je gotivnije ko navijacu otic u travnik il gradacac nego na Tusanj,bilino,grbavicu
Auu brate nikog ne volis,zaboravio si ŠB,Zrinjski :mrgreen: ja ama bas nemogu nikako FK Sarajevo nekako su mi klub koji mora sve nazor,u evropu,biti medju prvih3 u ligi,osvojit titulu,ovi ostali manje vise su mi dragi,Olimpik ama bas nikako ne mogu smislit,oni naredne godine lete iz lige 100%

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 mar 2010, 01:15

Pošteno...kao navijac Želje,slažem se sa ovim postom u potpunosti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 21 mar 2010, 01:17

HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!

Urban

Post Postao/la Urban » 21 mar 2010, 01:19

samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!

joj tebe oca mi pa covjek kaze svoje misljenje sta ti je ima pravo isto kao sto ti imas na svoje
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 21 mar 2010, 01:21

samo rajvosa je napisao/la:HAHA Olimpik leti iz lige al se ti razumijes u fudbal! Cuj Sarajevu sve na silu,pa imamo najbolje rezultate u evropi od nasih timova djecace!
mozda u bocanju..u fudbalu nemate....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 11:57

haj ba nemoras na sve odgovarat,iznio sam svoje misljenje i suti

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 21 mar 2010, 12:26

LIvada je napisao/la:
ko ima bolje ?

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 mar 2010, 12:33

odsutraopetultra je napisao/la:
LIvada je napisao/la:
ko ima bolje ?
Nikad niste dosli ni do grupne faze u evropi a pogodi ko jeste prosao tu fazu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idi na svoju temu i piši o "uspjesima" sarajeva a nas pusti
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 21 mar 2010, 12:42

Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 mar 2010, 13:19

odsutraopetultra je napisao/la:Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?
FK Željezničar kup uefa cetvrtfinale 71/72 ,polufinale 84/85 ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2010, 13:23

Vidim opet Horde najavljuju pricu o tituli,jucer igrali sa svojom bracom iz Olimpika,koji su ih laganini pustili da zabiju 2 gola :D ipak je to bratska ljubav ;) samo me zanima hocel doci u Tz u srijedu,ocekujem vise lukavcana,kalesijanera i zivinicana nego sarajlija u srijedu :)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 21 mar 2010, 13:27

Grupnu fazu nije prosao niko.F.K sarajevo je dolazilo da treceg kola L.S i do treceg kola Lige Uefa-a i to je to!

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 21 mar 2010, 13:28

Frutek je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:Lijepo sam pitao jer zaista ne znam,ko je prosao grupnu fazu ako moze odgovor bio bih zahvalan ?
FK Željezničar kup uefa cetvrtfinale 71/72 ,polufinale 84/85 ;)
Tada se nije igrala grupna nego knockout faza od pocetka do kraja takmicenja.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 21 mar 2010, 13:31

Ma Frutek lupa ko martin po diviziji!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.