Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
IZDRŽI SAFETE! NE MOGU TE OTJERATI,TO SVI ZNAJU!!! TEBE NAROD VOLI!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Koliko nam malo treba da budemo [SMILING FACE WITH SMILING EYES]. Izgleda da ćemo bitivi bez bodova i bez selektora. Novi će počet od nule
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- undefined007
- Kontakt:
uzeo on srneća i kolu ranije malo mezioKaunas je napisao/la:daj da i ja vidim slikurevan je napisao/la:Bogami, ja mislim da je on dobio otkaz. Gledam ove slike, pred svim delegatima sokić, kisela, flaširana voda, espresso kafa, salveta, a Saji nisu dali ni čašu vode sa česme. Govori to nešto...

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Qurac iz drzave. Ja bi njega vratio u Zavidovice pa da vidi muke i makadama!anonymousHD je napisao/la:Napokon!
Mrš iz države gade jedan!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I Boki,sta sad za egzistenciju?Hoce li i novi selektor imati opasnog burazera koji placa?gazijabih je napisao/la:Kako mi dojavljeno - NEZVANIČNO - Savez je razriješio dužnosti Safeta Sušića.
Ograđujem se od ove informacije, a sve ćete detaljno saznati kroz sahatak, možda i prije.

-
- Kontakt:
kakav ba ljudi ostanak papeta pa i igraci govore "nesto se mora promijeniti" A sta ce se to promijeniti dresovi?
Samo je pitanje ko ce biti novi selektor, ja sam za Husniju Arapovica ili Hajrudina Dinu Djurbuzovica
Mi da imamo ovo sto izrael ima, mi bi se 800 puta plasirali

Samo je pitanje ko ce biti novi selektor, ja sam za Husniju Arapovica ili Hajrudina Dinu Djurbuzovica
Mi da imamo ovo sto izrael ima, mi bi se 800 puta plasirali
a... pehari su tu
Ma meni je ovaj trenerski posao zakon,ovako mislim kad si u vecim klubovima,reprezentacijama,do jest kad te placuju super,ono napravis lose rezultate,i dobijes ostetu,to jest u vecini slucajevima bude milionska 

Susic smijenjen.
J*bo lud zbunjenog
otjeraaaajte djubre

- skyisthelimit
- Goalgetter
- Kontakt:
Ali ljudi, Pape nas je odveo na svjeCko. 

Jel napokon.
Dragan Spaić novi selektor. Samo da mu neko od igrača ne zabije nož u leđa 

Hocel noga napokon?
Ama svjesni su i ovi iz saveza da će biti belaja ako ga ostave, pa šta ti je, samo neko ko je fakat lud i hoće belaja bi ga ostavio na klupi... 

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Cim ode ovaj glavonja u kurbane, kljucaj temu...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Otkako nema ledzeinog suskavca, sve je krenulo nizbrdo 

Zadnja izmjena: MP8, dana/u 17 nov 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lesinaru se blizi kraj.
Tuzit ga treba radi nanosenja dusevne boli svim navijacima jedne i jedine.

Tuzit ga treba radi nanosenja dusevne boli svim navijacima jedne i jedine.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
On je narucio srneca i kolu, ipak za to treba malo vise vremena da se nabavirevan je napisao/la:Bogami, ja mislim da je on dobio otkaz. Gledam ove slike, pred svim delegatima sokić, kisela, flaširana voda, espresso kafa, salveta, a Saji nisu dali ni čašu vode sa česme. Govori to nešto...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:daj da i ja vidim slikurevan je napisao/la:Bogami, ja mislim da je on dobio otkaz. Gledam ove slike, pred svim delegatima sokić, kisela, flaširana voda, espresso kafa, salveta, a Saji nisu dali ni čašu vode sa česme. Govori to nešto...

Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.