Batko je napisao/la:Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....
Sent from my iPad using Tapatalk
Nisu pare sigurno,to znam iz prve ruke tj. druge od njegovog brata.
Halali, ali ja ne vjerujem.... Neka postavi uslove i vjerujem da bi prihvatili.... Mislim da je to samo paravan i unaprijed traženje argumenata....
Batko je napisao/la:Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....
Sent from my iPad using Tapatalk
Nisu pare sigurno,to znam iz prve ruke tj. druge od njegovog brata.
valjda će abd pred kraj trenerske karijere preuzeti Velež nakon 1991. godine, jer mi je to jedna od najvećih želja...
Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
Saurman je napisao/la:Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
Kako god okrenes,brko ka.rinđa pitarku... Ima tu neke simbolike
Saurman je napisao/la: Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
A dobro,na anketama poput ovih redovno izdominiraju Bocacio i Amar Osim..
Ne cudi,s obzirom da Zeljeznicar na ovom forumu ima vecu navijacku bazu nego na samom stadionu
Saurman je napisao/la: Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
Ne cudi,s obzirom da Zeljeznicar na ovom forumu ima vecu navijacku bazu nego na samom stadionu
Cuj Amar Osim ispred Bajevica....
Bajevic 8 titula Grcke + 8 Kupova i super kupova (kad je Grcka liga bila medju 10 najjacih na svijetu).
Majko draga gdje je onaj pistol da se ubijem - s kim ja dijelim drzavu joooooojjjjjj
Jos gori su ovi sto govore Barbarez ispred Bajevica!!!
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 17 nov 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
chily-rz je napisao/la:Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..
Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.
samo cu vam reci da postoji mogucnost da tele ostane selektor... i u tom slucaju cemo dobiti slucaj "denijal piric"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
chily-rz je napisao/la:Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..
Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.
Prijatelju, nije to nikakvo omalovazavanje - covjek je u pravu.
Sta je to Amar Osim postigao kao trener? Nekoliko titula 100te lige na svijetu (u rangu za Zimbabveom) i onda serije blamaza po Evropi kad se izadje na teren sa pravim ekipama. I kako to porediti sa recimo Bajevicevih 8 titula 7 lige na svijetu u to vrijeme + jos 8 kupova i super kupova iz iste????
To nije omalovazavanje Amara - to je Realnost.
Pa Kodro koji je bio trener drugog tima u Primeri ima jaci rezime nego Amar Osim sa svojim titulama PLBiH kozje lige.
sergejevic je napisao/la:
Cime sam ga to uvrijedio i omalozavao ?
Svi nabrojani su osvajali titule u ovoj šabaniji,normalno da je to njegovo prirodno okruzenje.
sergejevic je napisao/la:
Cime sam ga to uvrijedio i omalozavao ?
Svi nabrojani su osvajali titule u ovoj šabaniji,normalno da je to njegovo prirodno okruzenje.
sa tim da je uzeo kup Japana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921