Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Batko
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Batko » 17 nov 2014, 18:03

emil02in je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....

Sent from my iPad using Tapatalk
Nisu pare sigurno,to znam iz prve ruke tj. druge od njegovog brata.
Halali, ali ja ne vjerujem.... Neka postavi uslove i vjerujem da bi prihvatili.... Mislim da je to samo paravan i unaprijed traženje argumenata....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2014, 18:03

emil02in je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....

Nisu pare sigurno,to znam iz prve ruke tj. druge od njegovog brata.
valjda će abd pred kraj trenerske karijere preuzeti Velež nakon 1991. godine, jer mi je to jedna od najvećih želja... :(

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 nov 2014, 18:05

Nikok izgleda da ovaj kreten ostaje dozivotno
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 nov 2014, 18:07

Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 nov 2014, 18:12

Saurman je napisao/la:Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
Kako god okrenes,brko ka.rinđa pitarku... :mrgreen: Ima tu neke simbolike :wave:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2014, 18:12

Saurman je napisao/la: Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.
A dobro,na anketama poput ovih redovno izdominiraju Bocacio i Amar Osim..

Ne cudi,s obzirom da Zeljeznicar na ovom forumu ima vecu navijacku bazu nego na samom stadionu :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 18:13

Prvo nakon Susica moramo sanirati shuphak, jer nam je Pape bulju razvalio za sljedecih 20 godina.
A tak onda gledat novog trenera.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 18:14

chily-rz je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Gledam anketu i Osim na drugom mjestu, pa ja fkt ne znam šta je sa ovim narodom.Kakav crni Osim pa taj nema autoriteta ni kod sopstvene žene a želite da vam vodi repku.

Ne cudi,s obzirom da Zeljeznicar na ovom forumu ima vecu navijacku bazu nego na samom stadionu :mrgreen:
:lol: :thumbup:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 18:15

chily-rz je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cuj Amar Osim ispred Bajevica....

Bajevic 8 titula Grcke + 8 Kupova i super kupova (kad je Grcka liga bila medju 10 najjacih na svijetu).
Majko draga gdje je onaj pistol da se ubijem - s kim ja dijelim drzavu joooooojjjjjj :rol: :rol: :rol:

Jos gori su ovi sto govore Barbarez ispred Bajevica!!! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 17 nov 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 nov 2014, 18:16

chily-rz je napisao/la:Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..
Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 nov 2014, 18:16

Neutral je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

:lol: :thumbup:
ima nas vise nego Robijasa na stadionu :mrgreen: :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 nov 2014, 18:17

samo cu vam reci da postoji mogucnost da tele ostane selektor... i u tom slucaju cemo dobiti slucaj "denijal piric" :crazy:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2014, 18:17

Amar je šutnuo svoju ženu danih dana, a danas nateže neku pitarku....such is life :mrgreen: :lol: glib života jbg

a znamo zašto čelikovci pljuju po ubjedljivo najtrofejnijem trener države:

[youtube][/youtube]

poslije ovog pišanja u njihovoj avliji, kad im je ugasio snove koje cekaju preko 20 godina - ni ja ga ne bi volio da sam na njihovom mjestu :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2014, 18:18

Metno Chily do kraja. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2014, 18:19

sergejevic je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..
Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.
Prijatelju, nije to nikakvo omalovazavanje - covjek je u pravu.
Sta je to Amar Osim postigao kao trener? Nekoliko titula 100te lige na svijetu (u rangu za Zimbabveom) i onda serije blamaza po Evropi kad se izadje na teren sa pravim ekipama. I kako to porediti sa recimo Bajevicevih 8 titula 7 lige na svijetu u to vrijeme + jos 8 kupova i super kupova iz iste????

To nije omalovazavanje Amara - to je Realnost.

Pa Kodro koji je bio trener drugog tima u Primeri ima jaci rezime nego Amar Osim sa svojim titulama PLBiH kozje lige.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2014, 18:20

sergejevic je napisao/la: Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.
Cime sam ga to uvrijedio i omalozavao ?

Svi nabrojani su osvajali titule u ovoj šabaniji,normalno da je to njegovo prirodno okruzenje.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 nov 2014, 18:21

Arsene Wenger :lol: :bih:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la bhsport » 17 nov 2014, 18:22

chily-rz je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: Bas me zanima koje je tvoje prirodno okruzenje i realna konkurencija. Imas li se cime pohvaliti u zivotu ? Klasicno internet laprdalo. Razmisli malo o sebi prije nego pocnes tako agresivno nekoga omalovazavati.
Cime sam ga to uvrijedio i omalozavao ?

Svi nabrojani su osvajali titule u ovoj šabaniji,normalno da je to njegovo prirodno okruzenje.
sa tim da je uzeo kup Japana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 18:23

let3 je napisao/la:Amar je šutnuo svoju ženu danih dana, a danas nateže neku pitarku....such is life :mrgreen: :lol: glib života jbg

a znamo zašto čelikovci pljuju po ubjedljivo najtrofejnijem trener države:

[youtube][/youtube]

poslije ovog pišanja u njihovoj avliji, kad im je ugasio snove koje cekaju preko 20 godina - ni ja ga ne bi volio da sam na njihovom mjestu :P
Za one koji ne znaju, sva tri gola su namjestena ! :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2014, 18:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Metno Chily do kraja. :mrgreen:
Jel te boljelo?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Google [Bot], KrajinaKing, Mostarska i 35 gostiju.