Dobro slozen tikettheM87 je napisao/la:united liverpool 1
wolfsburg hertha 1
milan napoli 1
Blackburn Chelsea X2
Valencia Almeria 1X
Marseille Lyon X2
Montpellier Valenciennes 1X
Bordeaux Lille 1X
Zaragoza Barcelone 2
kvota 11.00 ulozio cenera

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobro slozen tikettheM87 je napisao/la:united liverpool 1
wolfsburg hertha 1
milan napoli 1
Blackburn Chelsea X2
Valencia Almeria 1X
Marseille Lyon X2
Montpellier Valenciennes 1X
Bordeaux Lille 1X
Zaragoza Barcelone 2
kvota 11.00 ulozio cenera
x2 ko kuca, cak prije dvica nego x. A onda u kupu vracanje dugovaharry_90 je napisao/la:Zrinjski-Željo 1 1.55
lijepa kvota
ma ja sam ovo odigrao onako Zrinjski dobijo Slaviju zadnju,Zeljo nema izgubljene,pa kontam da bi danas mogli izgubit,zato sam odigrao,ni zbog ceg drugogAdmir_Sa je napisao/la:x2 ko kuca, cak prije dvica nego x. A onda u kupu vracanje dugovaharry_90 je napisao/la:Zrinjski-Željo 1 1.55
lijepa kvota
Admir_Sa je napisao/la:Zrinjski je dobio Slaviju zato sto je namjesteno bilo, isto sto je slavija dobila zvijezdu, a zvijezda zrinjskog u gostima
znao ja ovo prije 15 jutarashevchenko7 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Zrinjski je dobio Slaviju zato sto je namjesteno bilo, isto sto je slavija dobila zvijezdu, a zvijezda zrinjskog u gostima
dobro jutro
onda si mogao dobru lovu uzetiAdmir_Sa je napisao/la:znao ja ovo prije 15 jutarashevchenko7 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Zrinjski je dobio Slaviju zato sto je namjesteno bilo, isto sto je slavija dobila zvijezdu, a zvijezda zrinjskog u gostima
dobro jutro
Evo gledam sad na Zelji pala kvota za 5.20 na 4.70Admir_Sa je napisao/la:Zrinjski je dobio Slaviju zato sto je namjesteno bilo, isto sto je slavija dobila zvijezdu, a zvijezda zrinjskog u gostima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.