Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Salemu ide cijelo stado. 

Nego jel ko skužio da na onoj slici, ispred svakog sokovi čaše ovo ono a ispred Safeta ništa, znači Safet doš'o samo da mu se kaže da ne dolazi više a oni će dalje da nešto pričaju folovi golovi 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I to samo merino.Goalgetter je napisao/la:Salemu ide cijelo stado.
Celik!3,2,2.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I sta rekoste, treba 12 ili pola?
Ako treba 12 onda tesko, brzo se tri lopova utale

Ako treba 12 onda tesko, brzo se tri lopova utale

Oni ranije su se svi nekako izvukli,a i ovi sadašnji će se izvuć'... samo Munja nadralja

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- moustapha
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima 
A možda i dobiješ pohvalu od svojih ahbababa u vidu posta šamara nedoraslu konkurenciju

A možda i dobiješ pohvalu od svojih ahbababa u vidu posta šamara nedoraslu konkurenciju
- DonCorleone
- Kontakt:
Momak je sokiran kao i ahbabiSheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:

Moramo sacekat dok srneca ledja slegnu.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
Jel dobio otkaz ?
On ak one dobije otkaz mi smo donji. Bojkot reprezentacije je neminovnost u toj priči, i mi hladno ispušismo EP sa ovako potentnom reprezentacijom

On ak one dobije otkaz mi smo donji. Bojkot reprezentacije je neminovnost u toj priči, i mi hladno ispušismo EP sa ovako potentnom reprezentacijom

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ako stvarno treba 12/14 onda ce to tesko da se desi. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima

Brinem se stvarno za njih, pola ih nije usudilo se uci na forum, ili makar pisati na ovom topicu.

- skyisthelimit
Sheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima
Nema obraza ko i Susic.
15.10 - 15.06 ...
Dok se janje pojede,slijedi naravno

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
poruka safeta susica navijacima posle sjednice
rastajemo se mi verujte mi nije mi lako sta sad ja mogu tu kad vi zelite tako odlazim sav u suzama zbog vas placem sto vas ludo volim a i pak se rastajemo
rastajemo se mi verujte mi nije mi lako sta sad ja mogu tu kad vi zelite tako odlazim sav u suzama zbog vas placem sto vas ludo volim a i pak se rastajemo
Nema ga vec nekoliko dana, izgleda da je ostao bez primanja.Sheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima
- DragonGirl
- Kontakt:
Prave nepostojeće argumente u tišini.Goalgetter je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima
A možda i dobiješ pohvalu od svojih ahbababa u vidu posta šamara nedoraslu konkurenciju![]()
Brinem se stvarno za njih, pola ih nije usudilo se uci na forum, ili makar pisati na ovom topicu.Rijetki su bili hrabri. Ipak cekaju ovu sjednicu, i ako ga mafija odluci ostaviti, da opet mogu pricati o pljusci.

prvi snimci sa sjednice IO, Begic otvorio sjednicu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Treba Safetu reći da je dobio otkaz pa ga sutra nazvati ponuditi mjesto selektora, čisto malo da se trzne 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.