Safet Sušić - Pape
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nije on toliko naivan koliko se fura na naivkafanatic1991 je napisao/la:Susic nije dao otkaz iz jednog razloga a to je sto ne bi dobio otprmeninu... ovako mu je win win situacija ako e dobije otkaz ostaje selektor i dalje mlati paru a ako dobije otkaz dobija kes na rukea da je dao ostavku onda ne bi dobio marke
ovo je samo pametan potez susica
(pametan sa njegove finansijske strane)

Ne znam kakva je sjednica potrebna, ovo se na aerodromu moglo zavrsiti 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Uskoro bi IO NS/FS BiH trebao donijeti odluku o selektoru Safetu Sušiću..
- DragonGirl
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Ne znam kakva je sjednica potrebna, ovo se na aerodromu moglo zavrsiti
Da ponovim, ko da ne znate ovu našu državu:habib je napisao/la:Jel gotova sjedinica
DragonGirl je napisao/la:Pa nije to sjesti i: Dobar dan, Safete dobio si otkaz. Treba se malo zameziti štagod, pa malo šta popiti, pa se malo našaliti, pa malo porazgovarati o vremenu napolju, klimi u Izraelu, prognozirati rezultat PSG-a u sljedećem kolu francuske lige, pa tek onda možda tamo nekad dođe i na red i ono zbog čega su se sastali...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebo im Ilidza mater, pa nisu vitezovi okruglog stola. Sta glume..
ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
trebaju mu dat ultimatum da Sead napravi sina napadača, a onda bi Sajo ostao na klupi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa novinariadal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Novinari su sedma sila.adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
1946
drug nayebali smo do balčaka. Repka nam je svedena na Trepču iz Kosovske Mitrovicetuzlak1987 je napisao/la:Ebo im Ilidza mater, pa nisu vitezovi okruglog stola. Sta glume..

- TMmanija2012
- Kontakt:
Budnjo okreno janje..malo se mezi ,malo se supljira 

adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Novinari su sila za jest cevapcine i pecenje na racun saveza, pa ona masnim rukama napisat srceparajuci text o Susiceva tri gola Rumuniji i Begicevoj epskoj borbi za opstanak BH fudbalaHead je napisao/la:Novinari su sedma sila.adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
- storm_raider
- Kontakt:
Darth Vader jarane.adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
Sport je lijek za tijelo i duh.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mozes ocekivati ozbiljnost selektora, ekipe, reprezentacije ukoliko savez nije ozbiljan. A meni se cini da je ovaj savez sve samo nije ozbiljan. Nisu kao lopovi prije, ali su nesposobni.
Celik!3,2,2.
Sedma Sila je navijačka grupa FK Pazarića.adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
adal je napisao/la:ko je sedma sila u prici sto je okupirala hotell???

nema potpisa
TMmanija2012 je napisao/la:Budnjo okreno janje..malo se mezi ,malo se supljira

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Salemu plečkuSchwarz je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Budnjo okreno janje..malo se mezi ,malo se supljira![]()
cekaju Prolica dok jede pa da pocnu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.