Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

champions1921

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2014, 16:44

A sta je sa Bakom :mrgreen:
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 17 nov 2014, 16:46

Bracu za Selektora :urnebes: za sušića je Murinjo ;)
[youtube][/youtube]

op.a - što se tiče Radomira Antića , to treba odmah prekrižiti , glasao sam za njeg u ovoj anketi , pa na YouTube-u pogledao kako podržava Karadžića i ostala sranja fuj ... :?

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 nov 2014, 16:46

Radije cu gledati i dalje Sušica na klupi nego Osima.

Cuj Osim. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 16:46

gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
Vjerovatno ovi iz RS, njima odgovara ovo sto je sale zapoceo.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 nov 2014, 16:47

nisko je napisao/la:slika
Mozda nema trenersko iskustvo(nije nit Kovac imao a gledajte sta radi sa Hr reprezentacijom) ali ima autoritet dokazani patriota ,nebi bilo nepotizma dosli bi novi igraci ,igrali bi najbolji igraci .....
Mislim da nasoj repki treba jedan pozitivan BUM.. da je digne iz sivila u koju je Pape gurnuo...
Taj BUM je Sergej Barbarez
ovako prije nego sto se ikako pocne razmisljat o imenu novog selektora mora se zakljucit cilj repke! to jest jeli se gradi ekipa za sljedece kvalifikacije za SP ili hocemo da probamo nekako dogurat do baraza u ovim tekucim kvalifikacijama mada su sanse minimalne!!!?? ako je cilj ovo prvo onda nije glupa opcija sa nekim mladim ambicioznim selektorom ala barbarez,osim, kodro! ako je aktuelna druga varianta onda treba dosta love za kratak ugovor i strucnjak svijetske klase, vaha, bajevic ili neki ozbiljan stranac! stari lisci koji bi takticki znali odradit poso da se nekako izvuce maksimum do kraja kvalifikacija ali onda bi opet bio problem pred kvalifikacije za sp jer bi opet bio novi selektor i opet novo uigravanje u novi sistem sa istim! uglavnom kako god bilo za mene bi najgora varijanta bila neki vd selektor, moramo mislit dugorocno jer je pape 6 godina uspona repke uspjeo pokvarit za 4 utakmice...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 16:48

Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 nov 2014, 16:49

Žalosno je što su se već stvorili tabori i suprotne strane, a ono g.ovno je još zvanično selektor. Umjesto da svi budemo uz novog selektora i pružimo mu šansu, ko god on bio, mi se dijelimo i već stvaramo negativnu atmosferu. Pa ovog smo mulca trpili 5 godina, od tih 5 bar četiri je radio katastrofalno, zar ne možemo pružiti šansu nekom budućem selektoru pa pasao on nama lično ili ne, al' zbog uspjeha reprezentacije prešutiti dok ne vidimo kako će raditi???

Pogan smo narod, Safet Sušić je odraz nas samih!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 16:50

Elegant je napisao/la:Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
ma kakav Barrbarez samo amar osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2014, 16:50

AlemC85 je napisao/la:ne nam zašto Amara omaložavate? :roll:

Bolji je od klauna Sušića duplo, a uz to nije lahko raditi u zemlji gdje su direktna ulaganja u sport, pa time i fudbal 0 KM.
Amara omalovažavaju svi oni kojima je nabio komplekse do kraja života....npr. sam Amar Osim ima više osvojenih trofeja nego FK Sarajevo u 68 godina svog postojanja :!: činjenica...pa sad ti je valjda jasno ko bi ga pljuvao od prvog dana
a od Safeta su bolji i mnogo slabiji treneri od Osima ;) to nije neka mudrost

ali nisam da Osim bude selektor iz više razloga :nene:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 nov 2014, 16:51

Amawa za predsjednika iz sva tri naroda!!!
Amawe spasi nas!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 nov 2014, 16:53

Ma ja sam za sve selektore osim nekog stranca (da se razumijemo srbin hrvat slovenac makeodan nisu stranci za mene) posto ako dodje stranac opet bi mu neko treci spisak pravio ....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 16:54

Mozambik je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
Vjerovatno ovi iz RS, njima odgovara ovo sto je sale zapoceo.
Odgovara i ovome insajderu.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 nov 2014, 16:54

Ne sporim da Amar nema iskustva u nekom jacem klubu,ali nije imao ni Safet,ali je imao Ivicu Osima iza ledja i dok je bilo tako,razvaljivali smo od tog "raskola" prije svjetskog,nista vise nije isto.
A ako iko ima Ivicu iza ledja,onda je to Amar i ako je iko vise mogao od njega pokupiti,onda je to on.

Nekad davno prije svjetskog sam slusao price u koje nisam narocito vjerovao,a to je da Papetu Ivica sprema taktike za utakmicu,sad u ovom periodu,dobivam potvrde za tu "pricu" cak i od pitara,ne sa ovog foruma,nego malo upucenijih... Nekako kad se sve pogleda logicno i uzme se redosljed svih desavanja,to i ne izgleda toliko nevjerovatno.

Licno sam i dalje za Vahu i Bajevica,ali cini mi se da oni nisu za nas,takodjer mislim (znam) da Brko ima VAZNIH obaveza u narednom periodu u Želji i nisam bas za to da bude selektor repke i vodi Želju u istom periodu.Malo je vjerovatno da bi oboje bilo uspjesno...

A to oko autoriteta,pa ljudi moji,sve mozete tvrditi,ali da covjek,koji najboljeg igraca lige posalje na tribine,nekome da tacnu da konobarise po tribini,koji uvjek istrese istinu u oci svima,svidjala se il ne svidjala,ne moze biti autoritet onda se varate... Od svih nabrojanih i od svih koji su prosli kroz repku,brko je najveci mu.donja,sigurno.Da li je najbolji strucnjak,to vec ne znamo,ali da je autoritet,jeste...

Nesto sto meni zapinje za oko,s cim meni bar Osim se razlikuje od ostalih je taj neki smek za izvuci igraca ni iz cega. Vi koji ne pratite Želju,vjerovatno nemate pojma i ovo vam je smjesno,ali,evo samo u posljednjih par godina,da ne idem dalje. Ni iz cega je izvukao Višću,Bekrića,pa i Yani Urdinova,kad su najvise trebali.
Ako je po meni Safetova najveca mana bila,ne probanje igraca i samim tim mali fond igraca i onda se desi sto se desilo,to kod brke,bar ne bi bio problem

Kao navijac zelje,jedno 10% sam za njega iz raznih razloga,a 90% za Vahu i Bajevica

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 nov 2014, 16:55

Elegant je napisao/la:Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
Po osnovama sto je i sam bio fudbaler i radio sa trenerima koji su klasa iznad svih nabrojanih. Kao igrac je bio veoma inteligentan, ne pretjerano brz, ne pretjerano jak nego cista inteligencija i kao takav vidi sve stvari na terenu sta stima sta ne stima. Drugo bio je po meni jedini pravi kapiten koji je znao kad treba zastiti saigrace a opet ne bahatiti se prema drugim pogotovo svojim kolegama. Imao je taj odnos podjednako dobar sa svima i takvog ga vidim i kao buduceg trenera. On u tandemu sa Zlatanom Bajramovicem bi bilo neprocjenjivo bar za mene.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 16:56

To znači dok nas potpuno ne dokrajči, a tad nam ni vojska selektora neće pomoći. Eee gdje mi živimo... :facepalm:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 nov 2014, 16:57

Bravo @Sarajlija, jedino logično i ispravno razmišljanje :clap: .

Amar ako bude izabran, sigurno da mu treba dati šansu, ali da je on najbolji izbor i rješenje trenutno, nije.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 17 nov 2014, 16:57

.EBO vas Amar u pakaš sve po redu.Kurban Berdyev je novi selektor ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Kurban_Berdyev" onclick="window.open(this.href);return false;

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2014, 16:58

pa recite mi koga bi ste vi izabrali u slučaju da danas Francuz dobije nogu?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 nov 2014, 16:58

Čuj Amar Osim led te yebo :lol:. Ljudi dragi treba nam neko provjereno i dokazano ime, šta vam je?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 nov 2014, 16:58

robijas_Ri je napisao/la:
Po osnovama sto je i sam bio fudbaler i radio sa trenerima koji su klasa iznad svih nabrojanih. Kao igrac je bio veoma inteligentan, ne pretjerano brz, ne pretjerano jak nego cista inteligencija i kao takav vidi sve stvari na terenu sta stima sta ne stima. Drugo bio je po meni jedini pravi kapiten koji je znao kad treba zastiti saigrace a opet ne bahatiti se prema drugim pogotovo svojim kolegama. Imao je taj odnos podjednako dobar sa svima i takvog ga vidim i kao buduceg trenera. On u tandemu sa Zlatanom Bajramovicem bi bilo neprocjenjivo bar za mene.
Hej,jarane,fulio si,ne treba nama Amar da igra,treba da bude selektor,kontas? :wave:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, DeeWa, Google Adsense [Bot], hujdur007, jasmin10, MElloo, signalidunapark, Skojevska, Sveti, Zglavkar i 82 gosta.