Utakmice klubova iz BiH na TV-u

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2010, 01:28

Neovisno sto su podjednake kvalitete, a mi i individualno najjaci, Sarajevo je u boljoj formi i posjeduje veci voljni moment trenutacno, Zeljeznicar ima veliku snagu u Osimu, a mi nemamo takvog trenera, i nemamo definiranu igru i tu se nazalost nema sta traziti i takodjer nas u ovom momentu ne vidim kao kandidata za titulu ukoliko se nesto drasticno ne promijeni.
...Život za Široki...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 12:02

crespo napisa da ima na sky sport Zrinjski-Željo jeli šprdnja ili stvarno ima ako ima može link ja nemogu da nađem...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 mar 2010, 12:04

Hamo je napisao/la:crespo napisa da ima na sky sport Zrinjski-Željo jeli šprdnja ili stvarno ima ako ima može link ja nemogu da nađem...
ne mogu vjerovat da si mu povjerovao! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 mar 2010, 12:04

Hamo je napisao/la:crespo napisa da ima na sky sport Zrinjski-Željo jeli šprdnja ili stvarno ima ako ima može link ja nemogu da nađem...
Ma Hamo ti si legenda ;) ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 mar 2010, 12:05

Znaš li ti uopšte šta je sky sport normalno da je sprdnja.
FEDERER= KLOC

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 12:14

pa nemogu ja sve znati joj vas dobro je da sam i sumnjo da je sprdnja ;) haj sad me malo klocajte :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 mar 2010, 12:16

the game ukini avatar, nemogu nista procitat od njega...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 mar 2010, 12:34

Seyo_TM je napisao/la:the game ukini avatar, nemogu nista procitat od njega...
Jes brate,pravo smeta,oci mi odose! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 12:47

hahahha hamo je car :D :D :D :D :D
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 14:10

denza_hordas je napisao/la:hahahha hamo je car :D :D :D :D :D
normalno da sam car 8-)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 14:11

Hamo je napisao/la:
normalno da sam car 8-)

ma hamo boli te qrac usta :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 14:24

TheManiacs je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
normalno da sam car 8-)

ma hamo boli te qrac usta :mrgreen: :mrgreen:
izvini al neskonta ja tebe nema u mom gradu takvih fazona :) i šta bi sa onim majcama :?:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 mar 2010, 21:08

ŠB_Fidelis je napisao/la:Neovisno sto su podjednake kvalitete, a mi i individualno najjaci, Sarajevo je u boljoj formi i posjeduje veci voljni moment trenutacno, Zeljeznicar ima veliku snagu u Osimu, a mi nemamo takvog trenera, i nemamo definiranu igru i tu se nazalost nema sta traziti i takodjer nas u ovom momentu ne vidim kao kandidata za titulu ukoliko se nesto drasticno ne promijeni.
eh, ovako to izgleda kad se račun pravi bez krčmara :)

uopšte ne mogu da shvatim da ekipu koja je prva na tabeli sa tri boda prednosti nad ekipom koja je na drugom mjestu, vi uopšte ne uzimate u obzir kad razgovarate o tituli :)

al hajde valjda vi to bolje znate :) inace gledao sam od pocetka sezone borcu mnogi prognoziraju pad, a borac nikako da padne , pa cak kad izmjenja trenera i po ekipe :) naprtov napreduje sa druge pozicije na prvu :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 21 mar 2010, 21:59

borcev_navijac je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Neovisno sto su podjednake kvalitete, a mi i individualno najjaci, Sarajevo je u boljoj formi i posjeduje veci voljni moment trenutacno, Zeljeznicar ima veliku snagu u Osimu, a mi nemamo takvog trenera, i nemamo definiranu igru i tu se nazalost nema sta traziti i takodjer nas u ovom momentu ne vidim kao kandidata za titulu ukoliko se nesto drasticno ne promijeni.

uopšte ne mogu da shvatim da ekipu koja je prva na tabeli sa tri boda prednosti nad ekipom koja je na drugom mjestu, vi uopšte ne uzimate u obzir kad razgovarate o tituli :)

al hajde valjda vi to bolje znate :) inace gledao sam od pocetka sezone borcu mnogi prognoziraju pad, a borac nikako da padne , pa cak kad izmjenja trenera i po ekipe :) naprtov napreduje sa druge pozicije na prvu :)
pad je neminovan veliku dozu srece ste imali na 2 domace utakmice kada ste postizali golove u 90+ minutama, a i u sirokom ste imali srece jer su vam pogodjene 2 precke, tako da mislim to sto ste jos uvijek na 1. poziciji najvise mozete zahvaliti sreci koja vas sad zasad prati, ali nece moci dovijeka....a da niste zabijali golvoe u 90+ minutama vec sad bi Zeljeznicar bio 1 bod ispred vas....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 21 mar 2010, 22:20

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 22:21

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:slika
Hebo ih konj,kad sam na utakmici oni je prenose :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 22:37

TheManiacs je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:slika
Hebo ih konj,kad sam na utakmici oni je prenose :)
pa nemoj ici

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2010, 22:37

Ma nije nista osobno, nemam ja nista protiv Borca iskreno, vise puta zazeljeh srecu pa tako i sada, bez obzira na pojedine Borceve simpatizere sa svojim nekim debilnostima, misljenjima i kompleksima, cisto mi se najvise dopade Zeljeznicar u ovoj polusezoni, zasad, Borac vile nosale u prve dvije utakmice realno, a protiv nas su igrali bunker najvecim dijelom al necu reci da su imali srece jer ja necu pravdati nasu momcad koja nije u stanju zabiti gol vec dvije utakmice na Pecari, a nama se nigdje nije ni otvorilo u ovom drugom dijelu, stoga, jasno da smo u problemima. Sarajevo je pak Sarajevo, i eto, to je to. Ne mora na kraju nista znaciti, puno do kraja, cisto neki dojam stvari.
...Život za Široki...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 21 mar 2010, 23:10

Ma ovi prenose ako ikako moze utakmice koje su im geografski blizu,tj. utakmice iz Sarajeva i I.Sarajeva.
Nebitno je za njih koja je utakmica realni derbi.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 mar 2010, 10:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:

Ma nije nista osobno, nemam ja nista protiv Borca iskreno, vise puta zazeljeh srecu pa tako i sada, bez obzira na pojedine Borceve simpatizere sa svojim nekim debilnostima, misljenjima i kompleksima, cisto mi se najvise dopade Zeljeznicar u ovoj polusezoni, zasad, Borac vile nosale u prve dvije utakmice realno, a protiv nas su igrali bunker najvecim dijelom al necu reci da su imali srece jer ja necu pravdati nasu momcad koja nije u stanju zabiti gol vec dvije utakmice na Pecari, a nama se nigdje nije ni otvorilo u ovom drugom dijelu, stoga, jasno da smo u problemima. Sarajevo je pak Sarajevo, i eto, to je to. Ne mora na kraju nista znaciti, puno do kraja, cisto neki dojam stvari.
E ovako, ove dvije utakmice u banjaluci niste gledali, nego sudove donosite prema pisanju nasih navijaca koji su nezadovoljni igrom borca jer su navikli na bolje.
Ono sto je medjutim istina, to je da protiv laktasa mi nismo bili slabiji, i da, jesmo imali srece da damo gol u zadnjim trenucima, ali to karakterise velike timove da pobjedjuju i kad ne igraju presjajno.

U Trebinju su nas pokrali , pa iako igra nije bila sjajna ( jednim dijelom jer to ni sudija nije dopustio svojim zvizdanjem i ne sviranjem penala na vukelji).
Protiv Celika smo bili dominatna ekipa na terenu, i apsolutno bolji u svim segmetnima igre, tako da se ne moze reci da nas je sreca pronosala, sreca je samo uspostavila ravnotezu, jer em nam sudija nije svirao penal na vrijeme u prvom poluvremenu, sto bi donijelu jednu sasvim drugu utakmicu, em smo se vratili iz 0-1 , tako da je sreca tu bila samo u svrhu uspostavljanja pravednog rezultata.

Sad u sirokom, ocito, premda nisam gledao, ciljana igra na bod, i disciplinovana igra.

Tako da je vidljivo da borceva forma i igra ide uzlaznom putanjom, sto onda nikako ne moze biti razlog u ocima realnog posmatraca da ga u, narocito u situaciji kad je prvi na tabeli sa 3 boda prednosti otpisuje iz trke za titulu.
Ja razumijem simpatije, ali ako komentarisemo realno to je istina
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 22 mar 2010, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, CAZIN, Direktorcic, mma_hz, MostarReds22, Nebeski, Sarajevskigigant1921, svrakino1921 i 36 gostiju.