karabaja_sa je napisao/la: Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njusku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
karabaja_sa je napisao/la: Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njusku
Budi uvjeren da ces AMARA OSIMA gledati dugo na celu reprezentacije. To sto je tebi muka govori samo koliko je uspjesan kao trener.karabaja_sa je napisao/la:Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njuskustorm_raider je napisao/la:Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku![]()
To je korumpirana bagra koja ce mjesto Tina i Avdije uvaliti "talente" sa Grbavice, glumit ce Mamica, reprezentacija ce mu sluziti samo kao izlog. To mu je i jedini nacin da mu klub ozivi i vjerovatno ce sve uraditi da se docepa repke, e to mu necemo dozvolitirio_Ferdy88 je napisao/la:Bili bi onih koji bi ga prozivali i vrijedjali, isto kao sto sad ima onih koji prozivaju i vrijedjaju Sergeja, bez ikakvog razloga, samo zato sto se nekome ne svidja Amar.
Ovjde su nekima očito klupski interesi ispred interesa repke i gledaju na ovu situaciju subjektivno, nažalost
Jel? Gdje ga ti vidis? Snalazite se na druge nacine, reprezentaciju necete poklopitistorm_raider je napisao/la:Budi uvjeren da ces AMARA OSIMA gledati dugo na celu reprezentacije. To sto je tebi muka govori samo koliko je uspjesan kao trener.karabaja_sa je napisao/la:Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njuskustorm_raider je napisao/la: Aha iz Japana.![]()
![]()
Uzivaj:
Zamisli tek Ibrakovica i Selimovica, kad Amar bude trener repkestorm_raider je napisao/la:Budi uvjeren da ces AMARA OSIMA gledati dugo na celu reprezentacije. To sto je tebi muka govori samo koliko je uspjesan kao trener.storm_raider je napisao/la:Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku![]()
Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njusku![]()
Uzivaj:
Samo za tebe:karabaja_sa je napisao/la:To je korumpirana bagra koja ce mjesto Tina i Avdije uvaliti "talente" sa Grbavice, glumit ce Mamica, reprezentacija ce mu sluziti samo kao izlog. To mu je i jedini nacin da mu klub ozivi i vjerovatno ce sve uraditi da se docepa repke, e to mu necemo dozvolitirio_Ferdy88 je napisao/la:Bili bi onih koji bi ga prozivali i vrijedjali, isto kao sto sad ima onih koji prozivaju i vrijedjaju Sergeja, bez ikakvog razloga, samo zato sto se nekome ne svidja Amar.
Ovjde su nekima očito klupski interesi ispred interesa repke i gledaju na ovu situaciju subjektivno, nažalost
Glasao sam za Vahu, ali sve što si napisao je tačno. Amar je u ovom trenutku najbolja opcija ako već Vahid ne želi preuzeti reprezentaciju.anonymousHD je napisao/la:Trenutno nije vreme za Vahu, zato i neće doći na klupu.
Rasulo je u ekipi, trebaju se kvalifikacije kako tako da završe, čisto pod moranje, pa šta bude.
Opet kažem, ne treba nam neko veliko ime trenutno, možda za kvalifikacije na SP, da tada Vaha preuzme i da sve posloži i da uđemo kako Bog zapoveda.
Trenutno jedina realna opcija, najjeftinija opcija je Amar Osim. Bar ćemo pored klupe gledati trenera koji svoj glas neće štediti, koji neće zvati familiju u repku. I najveći plus od svega, Ivica Osim, koji će biti u njega i davati mu podršku.
Jeftina a dobra alternativa za nastavak užasni kvalifikacija.
AMARU OSIMU, velika podrška iz Zenice!
Poznavaoca fudbala kazes ?risingforce je napisao/la:
Postovanje ima kod svakog poznavaoca fudbala, protiv njega su samo iskompleksirane zrtve njegove uspjesne trenerske karijere..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.