Ti bi Sergeja, znamo, ali zamisli to se ne desi... džaba si krečio ovih godinu dana, pa opet jovo na novoRusilac je napisao/la:Bojane,ti li si?Sta kaze krug,koga predlaze?
Ja bi Ljupka Petrovica,sta mislis?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ti bi Sergeja, znamo, ali zamisli to se ne desi... džaba si krečio ovih godinu dana, pa opet jovo na novoRusilac je napisao/la:Bojane,ti li si?Sta kaze krug,koga predlaze?
Ono sto je Susic prozivio ce biti mala maca kako ce ovaj biti vrijedjan ukoliko postane selektor.Neutral je napisao/la:Ko god dođe imaće maksimalnu podršku.
Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku
Postovanje ima kod svakog poznavaoca fudbala, protiv njega su samo iskompleksirane zrtve njegove uspjesne trenerske karijere..chily-rz je napisao/la:Edin Dzeko nije reprezentacija,ako bi samo njega slusali vjerovatno bi prvi izbor za selektora bili Spaha ili babo DzekoVirtu4l je napisao/la:Edin Džeko će ti dati odgovor na to pitanjechily-rz je napisao/la: Kakav bi to on imao autoritet u svlacionici s obzirom da vecina igraca o njemu zna malo ili ni malo ?![]()
![]()
Hajmo biti realni,Amar Osim bi u Zenici i Tuzli bio docekan na nož,ja ti to odgovorno tvrdim,ne sumnjam da bi i u Sarajevu bilo dosta ljudi kontra njegovog imenovanja,.Amar Osim je sam po sebi,kao licnost,tempirana bomba,.Poštovanje ima iskljucivo medju simpatizerima Željeznicara,u mnogim drugim sredinima je omraženo lice koje ljudi ne vole vidjeti ni na televiziji a da ne pricamo o selektorskoj klupi nacionalnog tima..
Tu si upravu,dzaba sam krecio.Virtu4l je napisao/la:Ti bi Sergeja, znamo, ali zamisli to se ne desi... džaba si krečio ovih godinu dana, pa opet jovo na novoRusilac je napisao/la:Bojane,ti li si?Sta kaze krug,koga predlaze?
Da imali su.jasko__ je napisao/la:Blatite Sergeja jer kao nema trenerskog iskustva...a Bilić i Kovač su imali kad su preuzimali Hrvatsku je li????
Od svih navedenih u anketi jedino njih trojica imaju izgrađenu reputaciju i neke dobre trenerske uspjehe iza sebe.Head je napisao/la:U slucaju dolaska Vahida, Dusana, Antica postajemo ozbiljna reprezentacija.
U slucaju dolaska svih ostalih sa spiska gore navedenog i dalje ostajemo poluprofesionalna reprezentacija koja nema ozbiljnog trenera.
+1. Hajdemo staviti klubske gluposti na jednu stranu, sigurno bi bilo krezavih morona koji bi ga prozivali i mozete mu mnogo cega prigovoriti, ali trenersko znanje ne.risingforce je napisao/la:
Postovanje ima kod svakog poznavaoca fudbala, protiv njega su samo iskompleksirane zrtve njegove uspjesne trenerske karijere..
Kakva crna Zenica, pa na tribinama bude 100 zeničana, niko ne ide na tekme. Sve iz drugih gradova.chily-rz je napisao/la:Hajmo biti realni,Amar Osim bi u Zenici i Tuzli bio docekan na nož,ja ti to odgovorno tvrdim,ne sumnjam da bi i u Sarajevu bilo dosta ljudi kontra njegovog imenovanja,.Amar Osim je sam po sebi,kao licnost,tempirana bomba,.Poštovanje ima iskljucivo medju simpatizerima Željeznicara,u mnogim drugim sredinima je omraženo lice koje ljudi ne vole vidjeti ni na televiziji a da ne pricamo o selektorskoj klupi nacionalnog tima..
Dakle historija će se ponoviti, opet ćete se voditi predrasudama, eto čovjek je samo kandidat a ti si već protiv njega samo zbog geografije.avenija je napisao/la:Ono sto je Susic prozivio ce biti mala maca kako ce ovaj biti vrijedjan ukoliko postane selektor.
To je cinjenica .
Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njuskustorm_raider je napisao/la:Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku![]()
Oni Vahu nece ni ponuditi,to ti garantujem.Omerbavarac je napisao/la:Evi Vaha se namece.![]()
Hajmo nacijo, napravi pametan potez.
Realnost je ovo:jasko__ je napisao/la:Blatite Sergeja jer kao nema trenerskog iskustva...a Bilić i Kovač su imali kad su preuzimali Hrvatsku je li????
Ja nastavljam po starom, od mene će svaki od njih dobiti maksimalnu podršku.Rusilac je napisao/la:Tu si upravu,dzaba sam krecio.
Ti bogami nisi,posao je obavljen.
Ne samo ovdje druze,ne samo ovdje.To nas je i ukopalo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bili bi onih koji bi ga prozivali i vrijedjali, isto kao sto sad ima onih koji prozivaju i vrijedjaju Sergeja, bez ikakvog razloga, samo zato sto se nekome ne svidja Amar.
Ovjde su nekima očito klupski interesi ispred interesa repke i gledaju na ovu situaciju subjektivno, nažalost