Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Rusilac
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 14:44

BIHfan je napisao/la:Iskreno zeljno iscekujem Barbareza. Nama i ne treba neki strucnjak vec neko ko zna postavi nase igrace na prirodne pozicije i koji ima autoritet i koji je iskljucivo patriota i gleda interese reprezentacije iznad svojih licnih.

Za uspjeh je najbitniji zdrav kolektiv a sa Barbom vjerujem da mozemo vratiti zdravu atmosferu medju igracima i oko reprezentacije.

Vaha je naravno broj jedan ali nije realno ocekivat da on dodje, ne smijem pomislit da bi samim njegovim imenovanjem se digla euforija a kamoli nada za plasman.
To je ono sto nam treba.Ova djeca se uhvatila nekog ko ce uvesti strahovladu ne shvatajuci da niko Dzeki ne moze uvesti strahovladu,reprezentacija nije klub.

Samo Sergej je rijesenje sa kojim jos imamo sanse za Euro,upravo na patritizam a ne nikakve strahovlade.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 nov 2014, 14:47

Ako je moguće samo Vaha...

Jako daleko trenutno rješenje, neće Vahid raditi sa ovakvom bagrom u savezu nekome bi on bejao mater već nakon par sedmica.

Ostaju Brko, Barba ili Meša...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 14:51

Rusilac je napisao/la:Samo Sergej je rijesenje sa kojim jos imamo sanse za Euro,upravo na patritizam a ne nikakve strahovlade.
:facepalm:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 nov 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 nov 2014, 14:51

Ja sam trenutno za Barbareza. Vaha jest bolje rješenje i bolji trener ali njega vidim kao nekog tko pocinje ciklus od pocetka. Barbarez je jedini koji moze biti prijatelj sa igracima i psihicki ih dignut iz ovog sivila.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 14:53

robijas_Ri je napisao/la:Ja sam trenutno za Barbareza. Vaha jest bolje rješenje i bolji trener ali njega vidim kao nekog tko pocinje ciklus od pocetka. Barbarez je jedini koji moze biti prijatelj sa igracima i psihicki ih dignut iz ovog sivila.
Ima logike

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 14:55

robijas_Ri je napisao/la:Ja sam trenutno za Barbareza. Vaha jest bolje rješenje i bolji trener ali njega vidim kao nekog tko pocinje ciklus od pocetka. Barbarez je jedini koji moze biti prijatelj sa igracima i psihicki ih dignut iz ovog sivila.
Pa kako ce ih on dici pisholoski yebo ga drzava ? Sad je i psiholog postao ? Lik nema nikakvo trenersko iskustvo, a on treba da nekoga dize psiholoski, mentalno, da im on taktiku izdiktira izabare prvih 11 ?

Na osnovu cega, koje iskustvo, znanje ? Ili kao vecina vas na osnovu PS3 vide igrica, menagera, FIFA, PES, ...itd.

Ja ne mogu da vjerujem. :facepalm:

Cuj jedino on moze im biti prijatelj, jao jao jao .... :crazy:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 17 nov 2014, 14:57

1. Vahid Halilhodžić
2. Radomir Antić
3. Dušan Bajević

Ako ne mogu oni onda se može vidjeti sa Katanecom, Baždarevićem,...

Jednog od ove trojice gore je realno dovesti ako se u savezu potrude. Ipak, pitanje je koliko bi bilo ko od ovih ljudi bio podoban za njih.
To su kandidati koji zaslužuju da vode ovu generaciju i neko ispod njihovog nivoa da vodi reprezentaciju bi bilo žalosno. Ovi što se zalažu za Amara Osima jednostavno trebaju shvatiti da on nije taj kalibar mada za savez možda više odgovara nego ovi gore.

Savez je još uvijek nakaradan. Dosadašnji rad je pokazao da su tu i dalje lični interesi ispred interesa reprezentacije.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2014, 14:58

ciro jako namazan i nemojte zaboraviti njegov prljavi ves a ima ga na tone. pri tome star kao grcka. barbarez je vise emotivni nas naboj nego razum. samo mi nije jasno, stvarno ne znam razlog pa mi pojasnite, zasto ne prosinecki. mangup je to veliki ima nekog zanimljivog iskustva a i dalje sam uvjeren da sa dobrim sistemom mozemo do tog 3 mjesta.
I da, pisao sam neki post o propasti i sramoti sortskih novinara i cini mi se da je izbrisan sto je zalosno. Sta je ovo, sjeverna koreja?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 14:59

Kažu da je Dušan Bajević novi selektor naše repke. :clap:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 nov 2014, 15:00

anonymousHD je napisao/la:Kažu da je Dušan Bajević novi selektor naše repke. :clap:
u sta se zelis kladiti da nije?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 nov 2014, 15:00

anonymousHD je napisao/la:Kažu da je Dušan Bajević novi selektor naše repke. :clap:
Ko kaze??

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 nov 2014, 15:02

Žene u brijačnici :clap:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 15:03

KK_Bosna je napisao/la:
u sta se zelis kladiti da nije?
Da je moja informacija kladio bi se, ali nije, pročitao sam kod jednog lika.
Ja mislim da će Amar Osim biti.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 nov 2014, 15:04

Kladim se da ce Anel Hadzic biti novi selektor.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 nov 2014, 15:04

edin20 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
edin20 je napisao/la:ko god da preuzme ovaj vruci konpir od safeta imace pred sobom skoro pa ne mogucu misiju 7 dio ija tom covjek zelim puno srece od srca jer samo bog i sreca nas moze odvesti na euro 2016
je li "kronpir"?
volis prijatelju da citiras mene nemam nista protiv jasam samo napiso kako stara poslovica kaze tako se barem kaze u mom kraju pozdrav
Dobro prijatelju, izvini na smetnji. Volim i ja stare poslovice.
Sport je lijek za tijelo i duh.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 nov 2014, 15:05

pa eto ja se smijem kladiti sa svima, ko god hoce i u sta god hoce da 100% ni vaha ni bajevic nemaju ni 0,0001% sanse da budu selektori :crazy:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 17 nov 2014, 15:05

Ja glasah za Amara :D i ako nisam navijac Zelje.Vjerujem da smo u vanago do guse kako rezultatski a sada i finansijski.Zaboravljamo da je sa Susicem produzen ugovor na incijativu Ivice Osima,tu cinjenicu niko i ne pominje.Susic nece podnijeti ostavku (normalno) jer tjeranjem Savez ce mu morati ispostovati milionski ugovor.
Vaha je skup trener i mi mozemo zvati,plakati ali frajer gleda da uzme lovu a nasa kasa je vise nego prazna.Njega repka ne zanima.Sve pare od svjetskog prvenstva Begic je uredno podijelio ne planirajuci ovaj scenario..Bajevic vodi treceligasa u Grckoj i on je odbio tu opciju.Ko god da dodje biti ce prevara od strane Saveza i kada bih pravio vertikalu odgovornosti za mene je Savez prvoodgovoran pa tek Susic,igraci.Za oporavak nam treba par godina a dolazi i do smjene generacija u ekipi,nama treba domaci kadar sa kojim moramo imati strpljenja a Amar bi imao vrhunskog saptaca (svoga oca) a dobrog poznavaoca domacih prilika.

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 17 nov 2014, 15:06

Kakav crni Osim jeste vi normalni, ko je uopste izmislio tu glupost. Plakao od srece sto je Dzeku uvalio za 50 milja i sad da mu glumi autoritet. Presmijesno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 15:07

KK_Bosna je napisao/la:pa eto ja se smijem kladiti sa svima, ko god hoce i u sta god hoce da 100% ni vaha ni bajevic nemaju ni 0,0001% sanse da budu selektori :crazy:
Ja znam samo da Vaha neće, za Bajevića nisam siguran.
Ko će po tebi biti novi selektor?

Traži se jeftin selektor koji će odraditi kvalifikacije do kraja. Koji iole zna nešto o fudbalu za razliku od Papeta. Amar Osim po meni bi bio najbolji za ovog posla. Gore od Papeta nam u ovim kvalifikacijama ne može biti. Pored toga Ivica Osim bi dosta pomogao svom sinu. :salut:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 nov 2014, 15:08

KK_Bosna je napisao/la:pa eto ja se smijem kladiti sa svima, ko god hoce i u sta god hoce da 100% ni vaha ni bajevic nemaju ni 0,0001% sanse da budu selektori :crazy:
razuvjeri me, molim te, i reci kako je i hadzibegic van svih kombinacija :pray:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.