Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 14:03

MoR je napisao/la:Mislim da normalan čovjek, čim čuje ime Ćiro Blažević, odmah pomisli na profesionalizam i stručnost.
Ciro > Antic 1000%
Treci na SP. Ipak gaji neke emocije do Bosne i tako dalje. Idealan po meni za ovih sest utakmica da trgne ekipu. Prosinecki je Cirin ucenik koji mu nije ni do koljena nesto kao Stimac. Bilic je vec klasa trener samo na njega mozemo zaboraviti. Jedino nam preostane da vi Mostarci nagovorite Vahu da se zrtvuje za ovu napacenu zemlju. :salut: :salut: Vaha pokazi svoj patriotizam sada kada si najvise potreban a jos si i trenutno bez kluba :bih: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 nov 2014, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 nov 2014, 14:03

pa ovaj nije ni dobio još otkaz, polako ljudi :P
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 14:03

Mig_Mig je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Informacije iz prve ruke!

SUSIC CE DANAS BITI SMIJENJEN. VD CE BITI PROSINECKI ILI AMAR OSIM, A TRENER MEHMED BAZDAREVIC.

Idealno :) Mesa selektor, amar desna ruka !
Ima da pucaju cirevi sirom Bosne ponosne :lol: :lol: :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2014, 14:03

Mig_Mig je napisao/la:
Idealno :) Mesa selektor, amar desna ruka !
Ako bi se ovo desilo onda bi animozitet prema glavnom gradu bio jos veci :D :D :D :mrgreen:

Sagittarius
Kontakt:

Post Postao/la Sagittarius » 17 nov 2014, 14:04

E. Džeko zamjenu u svom klubu
V. Ibišević zamjena u svom klubu
I. Hajrović zamjena u svom klubu
M. Bešić zamjena u svom klubu
M. Mujdža zamjena u svom klubu !!!

Najbolji igrač češke lige Jasmin Šćuk i poljske lige Semir Štilić nisu nikada pozvani u reprezentaciju.
Cimirot koji je sinoc usao u igru necu da komentarisem jer ga nikad nisam gledao , ali ne mogu da shvatim da on kao i igrači 1.HNL imaju šansu pored gore navedenih Šćuka i Štilića.

Tin Sušić se jedini dokazao da zaslužuje da se nađe na spisku reprezentacije od igrača 1: HNL. Odmah sam na startu bio protivnik njegovog poziva u repku, ali je momak poslije dokazao da zaslužuje pozive, htjeli priznati ili ne.

Šta je bilo sa E. Zukanovićem , ko je kriv i koji su razlozi? Mora neko progovoriti iz saveza u vezi tog slučaja.

Na usluge V. Halilhodžića možemo zaboraviti, barem trenutno dok nam je savez ovakav kakav jest, dok preovladavuju nečiji interesi bla bla ,, stara priča.
S. Barbarez - dokazani patriota i odličan nogometaš. Kako smo već govorili za trenutnog trenera , tako ću i za njega reći, ako si bio dobar igrač ne mora značiti da ćeš biti dobar trener. Barbarez nema trenerskog iskustva i kao takvog mu ne bi dozvolio da se kali ili da se uči na svetinji/reprezentaciji.

Ni jedan ozbiljan trener neće prihvatiti trenersku stolicu naše reprezentacije, jer je stanje katastrofa. Ove kvalifikacije su izgubljene, treba se pomiriti s tom činjenicom. Ako mi pobjedimo sve, ovaj remizira, onaj izgubi, oni dobiju, zaboravite tu prču. Dobit ćemo trenera koji će samo privesti ove kvalifikacije kraju. Za naredne ćemo dobiti nekog drugog, vjerovatno ozbiljnijeg i kvalitetnijeg.

Za trenera tipa Lothar Matheus treba nam para, i to dobrih para, ali s takvim trenerima cemo napredovati.

Lijep pozdrav i svako dobro.
Zadnja izmjena: Sagittarius, dana/u 17 nov 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 nov 2014, 14:04

Amar Osim!
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2014, 14:05

Koji qrac uopce spominjete te bivse hrvatske fudbalere??
BUDI ŽELJO !!!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 nov 2014, 14:05

Vaha bi bio najbolje rijesenje, i jos jedna opcija posto vise od pola nase repke prica njemacki ne bi bilo lose i svabu nekog, mozda Felix Magath (samo koliko je on skup to ne znam) :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 17 nov 2014, 14:05

MoR je napisao/la:Mislim da normalan čovjek, čim čuje ime Ćiro Blažević, odmah pomisli na profesionalizam i stručnost.
Pusti se ti Ćire ako ti smeta. Vidjeli smo mi dosta "stručnjaka" prije njega. Muzurović, Slišković, Kodro je isti kao Sušić samo nismo imali priliku da se upoznamo i nadam se da nećemo. Od velikih igrača slabo koji je bio dobar trener. Čast Del Bosqeu. Ovi ostali prosječni igrači, ali vrhunski treneri. Tako je i sa Ćirom.

Od svih trenera Ćiro najbolje poznaje trenutni sastav i mentalitet tima. Dok bi drugima trebalo vrijeme da se priviknu, on bi odmah znao gdje štopa i kako dalje. To je vremenska prednost u odnosu na ostale trenere, Osim je v.d., Halilhodžić je trener. Za to vrijeme problemi u timu se ne rješavaju jer nijedan im ne pristupa sistematično. Zbog toga ja mislim da je najveća prednost profesionalac koji je upoznat sa timom i koji ima autoritet veći nego svi dosadašnji treneri zajedno. To je moja druga želja. Prva je naravno Jupp Heynckes koji bi im **** nanulicu svima, ali je to moguće kao burek u svemiru.

Ćiro sigurno neće preuzeti, poslije ondašnjeg otkaza i mislim razmirica u Tuzli, taj je raščistio sa BiH. Ali je i dalje najveći profesionalac na Balkanu sviđalo se to nekome ili ne.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 14:06

champions1921 je napisao/la:Koji qrac uopce spominjete te bivse hrvatske fudbalere??
I ja se to pitam ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 nov 2014, 14:06

sagitarius je napisao/la:Vaha bi bio najbolje rijesenje, i jos jedna opcija posto vise od pola nase repke prica njemacki ne bi bilo lose i svabu nekog, mozda Felix Magath (samo koliko je on skup to ne znam) :)
:bow: :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 14:07

Ajax je napisao/la:Bice ipak Vaha na kraju ;)

Ma Vaha je ublehaš tip. :roll:
Nema gdje nije radio,ali samo za dobru lovu,i svugdje je nogu dobio,osim sa Alzirom, jer su mu se neke stvari poklopile.Trazio ga Milan i on ih odbio :urnebes: Jer je dao rijec predsjedniku Trabzona.Mene bi bilo stid ovakve lazi izjavljivati(pa on bi placao Milanu, da je trener tog slavnog kluba),ali Vahu ocito nije.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 nov 2014, 14:08

amypitar je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Bice ipak Vaha na kraju ;)

Ma Vaha je ublehaš tip. :roll:
Nema gdje nije radio,ali samo za dobru lovu,i svugdje je nogu dobio,osim sa Alzirom, jer su mu se neke stvari poklopile.Trazio ga Milan i on ih odbio :urnebes: Jer je dao rijec predsjedniku Trabzona.Mene bi bilo stid ovakve lazi izjavljivati(pa on bi placao Milanu, da je trener tog slavnog kluba),ali Vahu ocito nije.
:crazy: :crazy: :rol: :rol: :rol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 nov 2014, 14:09

Odustajem od rasprave o Ćiri. Ćiro profesionalac :rol: :tokralju:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2014, 14:10

Vaha bar nebi dozvolio razna mesetarenja oko repke a vjerovatno kao takav nije podoban u ocima naseg saveza..
BUDI ŽELJO !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 14:10

storm_raider je napisao/la:Amar Osim!
slika

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 17 nov 2014, 14:11

MoR je napisao/la:Odustajem od rasprave o Ćiri. Ćiro profesionalac :rol: :tokralju:
Jašta je, al' profesionalni cirkusant. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 14:11

Strpite se malo nece se danas znati novi selektor, nego za sedmicu a mozda i duze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 nov 2014, 14:12

Amar Osim je možda jedini trener na Svijetu koji je u svakoj sezoni, u kojoj je bio trener, osvojio najmanje jedan trofej. Nekada je to bilo prvenstvo, nekada KUP, a nekada oba trofeja. Ta činjenica bi bar trebala nešto pokazivati.

AMAR OSIM
Premier League of Bosnia and Herzegovina
Winner (5): 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Runner-up (1): 2002–2003
Football Cup of Bosnia and Herzegovina
Winner (4): 2001, 2003, 2011, 2012
Runner-up (3): 2002, 2010, 2013
Super Cup of Bosnia and Herzegovina
Winner (1): 2001
Double
Premier League and National Cup (1): 2000–01, 2011–12
Japan JEF United (1)

J. League Cup
Winner (1): 2006
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 14:12

MoR je napisao/la:Odustajem od rasprave o Ćiri. Ćiro profesionalac :rol: :tokralju:
Eto Vaha je bolji od Cire to se svi slazemo. Sta se ceka ?? Nagovorite ga :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.