Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Ko god dođe, ali ko god, mislim da u barem jednoj stvari neće biti gori, a to je ponašanje za vrijeme utakmice. Veću kilometražu napravi i više riječi prozbori svaki prosječni navijač, pa čini mi se čak i ona nana Šerifa iz Izačića, nego što to uradi Sušić kao selektor u toku meča. Koliko je bilo iritantno gledati kako samo stoji i šuti s rukama u džepovima i protiv Kipra, a i sinoć, ni trunke elana, to je neshvatljivo. 

- HeavensWonder
- Kontakt:
Ovo boldirano da se stavi kao pop up prije nego se bilo šta napiše. Nama trebaju pobjede, a ne neko ko plače kada himna svira ili neko ko će biti uvijek uz BiH bez obzira na pobjede ili poraze. SAMO POBJEDE ! POBJEDE ! Profesionalni treneri, bez emocija, preplaćeni i šta još sve takvi nam trebaju. Najgori, najprgaviji, ali pobjednici.storm_raider je napisao/la: Zato sto Amar ima iskustva, a Sergej nema. Ne vidim kako neko moze to da ne vidi kao pocetnu prednost. Pustite se patriotizma i ja volim ovu zemlju, placam doprinose redovno pa nisam selektor. Eto moras voljeti neku zemlju da bi radio dobar posao.
Ovih emocionalaca, patriota i ostalih sranja imamo previše... treba nam pobjednički duh kakav smo imali pred WC2014.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Birajte koga zelite, samo nam Kodru ne dirajte, on je nas 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
[youtube][/youtube]
Vahide sjedi na klupu , i kad nas odvedes u cetvrtfinale Eura ima da places od srece k'o na finalu kupa '81
Vahide , Vahide molim teeee
Vahide sjedi na klupu , i kad nas odvedes u cetvrtfinale Eura ima da places od srece k'o na finalu kupa '81
Vahide , Vahide molim teeee
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa jel dobio otkaz Safet, jel sigurno da leti? Gdje ta vijest, ne mogu vise da cekam 

Don't believe the hype.
Bice ipak Vaha na kraju 

- SarajlijaTM
Ti si za mustuluka,abd Mesa da zacepi usta smetlj.arima!risingforce je napisao/la:Informacije iz prve ruke!
SUSIC CE DANAS BITI SMIJENJEN. VD CE BITI PROSINECKI ILI AMAR OSIM, A TRENER MEHMED BAZDAREVIC.
Ama to je on i rekao, samo treba biti kulturan dok se Papke tu.akisarajevo92 je napisao/la:Kaze da zeli odmor, pa uzmi posao selektora i odmaraj do marta! Cak i do juna, jer u martu i bez selektora dobijamo Andoru.*p!p!t@* je napisao/la:Dao je izjavu za klix. Moja neka analiza iste bi bila da neće da se pleka dok se ne iskristalizira situacija sa telcem. A kad se to desi, mislim da je voljan pristati na razgovore.mirzatele je napisao/la:VAHIDskupljacemo pare za platu, samo dodji

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sad ce neko doci i napisat vam kako Barabarez voli BiH vise od vas i da ima pobjednicki mentalitet.HeavensWonder je napisao/la:Ovo boldirano da se stavi kao pop up prije nego se bilo šta napiše. Nama trebaju pobjede, a ne neko ko plače kada himna svira ili neko ko će biti uvijek uz BiH bez obzira na pobjede ili poraze. SAMO POBJEDE ! POBJEDE ! Profesionalni treneri, bez emocija, preplaćeni i šta još sve takvi nam trebaju. Najgori, najprgaviji, ali pobjednici.storm_raider je napisao/la: Zato sto Amar ima iskustva, a Sergej nema. Ne vidim kako neko moze to da ne vidi kao pocetnu prednost. Pustite se patriotizma i ja volim ovu zemlju, placam doprinose redovno pa nisam selektor. Eto moras voljeti neku zemlju da bi radio dobar posao.
Ovih emocionalaca, patriota i ostalih sranja imamo previše... treba nam pobjednički duh kakav smo imali pred WC2014.
Slazem se sa dva predhodna posta, nikakve patriote i emocije, kojekakvi idoli nacije, legende, nego samo profesionalizam i strucnost.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 nov 2014, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ciro je ziva legenda iza susica profesor fudbalaMozambik je napisao/la:MoR je napisao/la:Ja za Ćiru nisam bio ni prvi njegov mandat, a kamoli sadaNištarija od čovjeka, daleko mu kuća bila i od moje i od moje države.
Mene bi bilo stid bilo sta vise pisati da sam ti.Elegant je napisao/la:Sad ce neko doci i napisat vam kako Barabarez voli BiH vise od vas i da ima pobjednicki mentalitet.HeavensWonder je napisao/la:Ovo boldirano da se stavi kao pop up prije nego se bilo šta napiše. Nama trebaju pobjede, a ne neko ko plače kada himna svira ili neko ko će biti uvijek uz BiH bez obzira na pobjede ili poraze. SAMO POBJEDE ! POBJEDE ! Profesionalni treneri, bez emocija, preplaćeni i šta još sve takvi nam trebaju. Najgori, najprgaviji, ali pobjednici.storm_raider je napisao/la: Zato sto Amar ima iskustva, a Sergej nema. Ne vidim kako neko moze to da ne vidi kao pocetnu prednost. Pustite se patriotizma i ja volim ovu zemlju, placam doprinose redovno pa nisam selektor. Eto moras voljeti neku zemlju da bi radio dobar posao.
Slazem se sa dva predhodna posta, nikakve patriote i emocie, kojekavi idoli nacije, legende, nego samo profesionalaizam i strucnost.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
piso sam ranije Prosinecki je odacvno izabran iako nisam za njega
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
I Hadžić je patriota, satra se pjevajući himnu, pa smo vidjeli kakav je na terenu.
Koliko god voljela Barbareza, bolje je da on sada preuzme neki od manjih klubova, kao što je i najavio, uhoda se, i onda za koju godinu bude naš selektor. Meni prvoj je to velika želja, ali teško će se to sada desiti.
Koliko god voljela Barbareza, bolje je da on sada preuzme neki od manjih klubova, kao što je i najavio, uhoda se, i onda za koju godinu bude naš selektor. Meni prvoj je to velika želja, ali teško će se to sada desiti.
- champions1921
Ne znam samo iz kojeg razloga bi Prosinecki trebao biti nas selektoradal je napisao/la:piso sam ranije Prosinecki je odacvno izabran iako nisam za njega

BUDI ŽELJO !!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemojte Dinu zaboraviti,taman za pomocnika.Moze i Adzem u mladu repku,ako ima jos neko i njega odmah u savez uvaliti.SarajlijaTM je napisao/la:@samolijevo
Ko bi se udaljio? Mozda takvi kao ti? Udaljite se,takvi nikad nisu ni trebali bilo kojoj ekipi!
S druge strane,znam mnogo momaka iz jezgra BHF-a i mogu ti reci da je tu vecina Željovaca,tako da ta prica ne pije vode.
A to sto ga vi mrzite,jer vam je mladost ukrao ispred nosa je vas problem,nemoj misliti da svi djele to misljenje.
Ja licno ne bi volio da BRKO VELICANSTVENI bude selektor repke iz par razloga:
1. Za nas je bolje da bude u Želji
2. Ne treba mu da ga spominju kao telecu glavu kod prvog loseg rezultata,a bice ih kod bilo kojeg trenera
Jedino mozda sto bih ga volio vidjeti kao selektora je to da vidim pitarske zapjenjene face,a vec ih slusam kako se kunu da nece navijati za repku ako on bude selektor...
A to da se ne bi znao izboriti sa "zvjezdama",to moze reci samo neka analfabeta fudbalska ili totalni kompleksas zaslijepljen mrznjom...
A iskreno,nadam se Vahi ili Bajevicu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mislim da normalan čovjek, čim čuje ime Ćiro Blažević, odmah pomisli na profesionalizam i stručnost.
prema ovom intervju vahe se moze osjetiti da covjek nije rekao necu i tacka ,daje dozu optimizma.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Samo cu vas upozorit ovdje, ne nasjedajte na svakakve informacije, kao sto je ss.ba pisao, svako sada namrce svog kandidata, i tako krenu glasine, zato sve sa rezervom uzmite sto procitate i cujete.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Idealnorisingforce je napisao/la:Informacije iz prve ruke!
SUSIC CE DANAS BITI SMIJENJEN. VD CE BITI PROSINECKI ILI AMAR OSIM, A TRENER MEHMED BAZDAREVIC.

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.