Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

DragonGirl
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 13:51

Ko god dođe, ali ko god, mislim da u barem jednoj stvari neće biti gori, a to je ponašanje za vrijeme utakmice. Veću kilometražu napravi i više riječi prozbori svaki prosječni navijač, pa čini mi se čak i ona nana Šerifa iz Izačića, nego što to uradi Sušić kao selektor u toku meča. Koliko je bilo iritantno gledati kako samo stoji i šuti s rukama u džepovima i protiv Kipra, a i sinoć, ni trunke elana, to je neshvatljivo. :roll:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 17 nov 2014, 13:51

storm_raider je napisao/la: Zato sto Amar ima iskustva, a Sergej nema. Ne vidim kako neko moze to da ne vidi kao pocetnu prednost. Pustite se patriotizma i ja volim ovu zemlju, placam doprinose redovno pa nisam selektor. Eto moras voljeti neku zemlju da bi radio dobar posao.
Ovo boldirano da se stavi kao pop up prije nego se bilo šta napiše. Nama trebaju pobjede, a ne neko ko plače kada himna svira ili neko ko će biti uvijek uz BiH bez obzira na pobjede ili poraze. SAMO POBJEDE ! POBJEDE ! Profesionalni treneri, bez emocija, preplaćeni i šta još sve takvi nam trebaju. Najgori, najprgaviji, ali pobjednici.

Ovih emocionalaca, patriota i ostalih sranja imamo previše... treba nam pobjednički duh kakav smo imali pred WC2014.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 13:52

Birajte koga zelite, samo nam Kodru ne dirajte, on je nas :nene:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 nov 2014, 13:52

[youtube][/youtube]
Vahide sjedi na klupu , i kad nas odvedes u cetvrtfinale Eura ima da places od srece k'o na finalu kupa '81
Vahide , Vahide molim teeee
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2014, 13:53

Pa jel dobio otkaz Safet, jel sigurno da leti? Gdje ta vijest, ne mogu vise da cekam :crazy:
Don't believe the hype.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 13:53

Bice ipak Vaha na kraju ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 nov 2014, 13:53

risingforce je napisao/la:Informacije iz prve ruke!

SUSIC CE DANAS BITI SMIJENJEN. VD CE BITI PROSINECKI ILI AMAR OSIM, A TRENER MEHMED BAZDAREVIC.

Ti si za mustuluka,abd Mesa da zacepi usta smetlj.arima!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 nov 2014, 13:54

akisarajevo92 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:VAHID :pray: skupljacemo pare za platu, samo dodji
Dao je izjavu za klix. Moja neka analiza iste bi bila da neće da se pleka dok se ne iskristalizira situacija sa telcem. A kad se to desi, mislim da je voljan pristati na razgovore. :pray:
Kaze da zeli odmor, pa uzmi posao selektora i odmaraj do marta! Cak i do juna, jer u martu i bez selektora dobijamo Andoru.
Ama to je on i rekao, samo treba biti kulturan dok se Papke tu. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 13:54

HeavensWonder je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Zato sto Amar ima iskustva, a Sergej nema. Ne vidim kako neko moze to da ne vidi kao pocetnu prednost. Pustite se patriotizma i ja volim ovu zemlju, placam doprinose redovno pa nisam selektor. Eto moras voljeti neku zemlju da bi radio dobar posao.
Ovo boldirano da se stavi kao pop up prije nego se bilo šta napiše. Nama trebaju pobjede, a ne neko ko plače kada himna svira ili neko ko će biti uvijek uz BiH bez obzira na pobjede ili poraze. SAMO POBJEDE ! POBJEDE ! Profesionalni treneri, bez emocija, preplaćeni i šta još sve takvi nam trebaju. Najgori, najprgaviji, ali pobjednici.

Ovih emocionalaca, patriota i ostalih sranja imamo previše... treba nam pobjednički duh kakav smo imali pred WC2014.
Sad ce neko doci i napisat vam kako Barabarez voli BiH vise od vas i da ima pobjednicki mentalitet.

Slazem se sa dva predhodna posta, nikakve patriote i emocije, kojekakvi idoli nacije, legende, nego samo profesionalizam i strucnost.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 nov 2014, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 17 nov 2014, 13:54

Mozambik je napisao/la:
MoR je napisao/la:Ja za Ćiru nisam bio ni prvi njegov mandat, a kamoli sada :mrgreen: Ništarija od čovjeka, daleko mu kuća bila i od moje i od moje države.
ciro je ziva legenda iza susica profesor fudbala

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2014, 13:55

Elegant je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la:

Sad ce neko doci i napisat vam kako Barabarez voli BiH vise od vas i da ima pobjednicki mentalitet.

Slazem se sa dva predhodna posta, nikakve patriote i emocie, kojekavi idoli nacije, legende, nego samo profesionalaizam i strucnost.
Mene bi bilo stid bilo sta vise pisati da sam ti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 17 nov 2014, 13:55

piso sam ranije Prosinecki je odacvno izabran iako nisam za njega
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2014, 13:56

Kakav Prosinecki, nadam se da nije istina :facepalm:
Don't believe the hype.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 13:57

I Hadžić je patriota, satra se pjevajući himnu, pa smo vidjeli kakav je na terenu.
Koliko god voljela Barbareza, bolje je da on sada preuzme neki od manjih klubova, kao što je i najavio, uhoda se, i onda za koju godinu bude naš selektor. Meni prvoj je to velika želja, ali teško će se to sada desiti.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2014, 13:58

adal je napisao/la:piso sam ranije Prosinecki je odacvno izabran iako nisam za njega
Ne znam samo iz kojeg razloga bi Prosinecki trebao biti nas selektor :?
BUDI ŽELJO !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 nov 2014, 13:58

SarajlijaTM je napisao/la:@samolijevo
Ko bi se udaljio? Mozda takvi kao ti? Udaljite se,takvi nikad nisu ni trebali bilo kojoj ekipi!

S druge strane,znam mnogo momaka iz jezgra BHF-a i mogu ti reci da je tu vecina Željovaca,tako da ta prica ne pije vode.
A to sto ga vi mrzite,jer vam je mladost ukrao ispred nosa je vas problem,nemoj misliti da svi djele to misljenje.

Ja licno ne bi volio da BRKO VELICANSTVENI bude selektor repke iz par razloga:
1. Za nas je bolje da bude u Želji
2. Ne treba mu da ga spominju kao telecu glavu kod prvog loseg rezultata,a bice ih kod bilo kojeg trenera

Jedino mozda sto bih ga volio vidjeti kao selektora je to da vidim pitarske zapjenjene face,a vec ih slusam kako se kunu da nece navijati za repku ako on bude selektor...

A to da se ne bi znao izboriti sa "zvjezdama",to moze reci samo neka analfabeta fudbalska ili totalni kompleksas zaslijepljen mrznjom...

A iskreno,nadam se Vahi ili Bajevicu
nemojte Dinu zaboraviti,taman za pomocnika.Moze i Adzem u mladu repku,ako ima jos neko i njega odmah u savez uvaliti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 nov 2014, 13:59

Mislim da normalan čovjek, čim čuje ime Ćiro Blažević, odmah pomisli na profesionalizam i stručnost.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 nov 2014, 14:00

prema ovom intervju vahe se moze osjetiti da covjek nije rekao necu i tacka ,daje dozu optimizma.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 14:00

Samo cu vas upozorit ovdje, ne nasjedajte na svakakve informacije, kao sto je ss.ba pisao, svako sada namrce svog kandidata, i tako krenu glasine, zato sve sa rezervom uzmite sto procitate i cujete.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 nov 2014, 14:01

risingforce je napisao/la:Informacije iz prve ruke!

SUSIC CE DANAS BITI SMIJENJEN. VD CE BITI PROSINECKI ILI AMAR OSIM, A TRENER MEHMED BAZDAREVIC.

Idealno :) Mesa selektor, amar desna ruka !
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.