Safet Sušić - Pape
- moustapha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Čitajući intervju sa Vahom, čini se da nije nemoguće da sjedne na selektorsku klupu. Ne treba ponavljati koliko bi to značilo. 

#divovi
Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje

Belmin6 je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje![]()
Turska druga liga,a gdje drugo?
[quote="Belmin6"]Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje
[/quote
Dobice racq novi posao.....Ide u penziju...

Dobice racq novi posao.....Ide u penziju...
Kad se sjetim da su ovog lika ismijavali Virtual i kompanijaSchwarz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Belmin6 je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje![]()
Budimo realni i recimo otvoreno: vratiće se u apsolutnu trenersku anonimnost iz koje je i došao u reprezentaciju.
Ili možda da u Africi negdje potraži angažman gdje možda nisu čuli za njega, jer čisto sumnjam da će ijedan iole ozbiljan klub uopšte razmišljati o njemu. Osim Barcelone, oni ga imaju na piku odavno.
Ma kakva druga Turska, kakav je on kalibar trenera, to je za njega EPL.
Upravu si prika, nece njega niko, penzija mu je garant.
Upravu si prika, nece njega niko, penzija mu je garant.
Uvijek će se naći neka budaletina u Perzijskom zaljevu koja će mu ponudit ugovor,tim tipa Ghazl El Mehalla... Oni taman znaju o fudbalu koliko i on!
ljudi mani te se iluzije da ce vaha bit trener ... nece vaha za male pare a i nece vaha svakakvog cirkusa tako da je
preostao bajevic, Baždarević, hadzibegic, barbarez i prosinecki
ja bi iskreno volio da barbarez bude Co- Trener ipak mislim da nebi trebo da uzme toliku odgovornost na sebe kao co trener bilo bi super ... jer ako ide susic ide i balja i borce tako da ostalo nam je da vidimo
nebi bio ni nesretan ako bajevic bude samo ne ova dva bazdarevic i hadzibegica isto je to ko susic al et jeftini su
preostao bajevic, Baždarević, hadzibegic, barbarez i prosinecki
ja bi iskreno volio da barbarez bude Co- Trener ipak mislim da nebi trebo da uzme toliku odgovornost na sebe kao co trener bilo bi super ... jer ako ide susic ide i balja i borce tako da ostalo nam je da vidimo
nebi bio ni nesretan ako bajevic bude samo ne ova dva bazdarevic i hadzibegica isto je to ko susic al et jeftini su

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Nedavno je odbio Marseille.MoR je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje![]()
Budimo realni i recimo otvoreno: vratiće se u apsolutnu trenersku anonimnost iz koje je i došao u reprezentaciju.
Ili možda da u Africi negdje potraži angažman gdje možda nisu čuli za njega, jer čisto sumnjam da će ijedan iole ozbiljan klub uopšte razmišljati o njemu. Osim Barcelone, oni ga imaju na piku odavno.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Barcelona, Azerbajdzan, Iran, MarseilleBelmin6 je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. AkoBogda kada ovaj trenerski mentol dobije nogu, kada ce dobiti novi posao i gdje![]()

- PeppermintSA
- Kontakt:
Nadam se Prosinečkom
U ovom momentu Antić bi bio idealan selektor za nas! Čovjek gospodin,ima iskustvo,nije opterećen našim glupostima,stručan,pedagog! Jer koliko nas je ovaj unazadio,to više neće nikom za rukom poći! Realno za ove koji se nama sad nude kao mogući selektori nisu mu ni do koljena! Vaha nije u planovima za klupu! Antić je daleko najbolja opcija,al' ne mislim da je teško ostvarivo,nažalost!
Ciro je 10x veci Bosanac od Prosineckog. Antic bi bio los izbor.PeppermintSA je napisao/la:Nadam se Prosinečkom
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 nov 2014, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Antić dobra opcija, zadnji put kad je Srbe vodio bili su čak i ispred Francuske.rishaaa je napisao/la:U ovom momentu Antić bi bio idealan selektor za nas! Čovjek gospodin,ima iskustvo,nije opterećen našim glupostima,stručan,pedagog! Jer koliko nas je ovaj unazadio,to više neće nikom za rukom poći! Realno za ove koji se nama sad nude kao mogući selektori nisu mu ni do koljena! Vaha nije u planovima za klupu! Antić je daleko najbolja opcija,al' ne mislim da je teško ostvarivo,nažalost!
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ćiro je i deset puta veći Hrvat od Prosinečkog.Ajax je napisao/la:Ciro je 10x veci Bosanac od Prosineckog. Antic bi bio los izbor.PeppermintSA je napisao/la:Nadam se Prosinečkom
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Prosinecki je rodjen u NjemackojAjax je napisao/la:Ciro je 10x veci Bosanac od Prosineckog.PeppermintSA je napisao/la:Nadam se Prosinečkom
Ciro bi za pare bio veci Srbin od Milosevica
"Vi znate na šta smo mi spremni! Ovo je kraj, tražimo i zahtijevamo promjene! Ili mi ili Sušić, ili mir ili rat!", istaknuto je u saopćenju BHF-a.
Sto mali hendo rece, ova manjina koja je protiv susica papketa.
Kako ide hendo, morel se citat forum?
Ceka se lakrdijas sa Han Pijeska, i trenerski ekspert iz austrije da bace komentar, kao i propali student prava adriano leite
Sto mali hendo rece, ova manjina koja je protiv susica papketa.
Kako ide hendo, morel se citat forum?

Ceka se lakrdijas sa Han Pijeska, i trenerski ekspert iz austrije da bace komentar, kao i propali student prava adriano leite
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zaboli me koliko je Bosanac - može biti i Tunguzijanac što se mene tiče.Ajax je napisao/la:Ciro je 10x veci Bosanac od Prosineckog. Antic bi bio los izbor.PeppermintSA je napisao/la:Nadam se Prosinečkom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.