FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 20 mar 2010, 22:52

Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam na drugom pdf-u postavio ovo pitanje ali ne dobih odgovor pa da probam i ovde posto vidim da ima onih koji razmisljaju kao neki tamo.

Sta bi Zelji znacilo davanje kupa za tri boda u Mostaru? Da li bi to garantovalo Evropu ili ako hocete prvu poziciju? Ko nam moze garantovati da cemo vise igdje na strani uzeti bod pa da se tako lako odreknemo kupa? Cemu zamjena ako Zrinjski nije siguran da ce pobjediti u finalu kupa? Zrinjski bi se sa pobjedom izjednacio sa Zeljom. U cemu je onda fol .. :?
ma ohladi od te gluposti beze se smaras imas sigurno i precih poslova od ovakvih gluposti koji neki plasiraju poput ove...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 20 mar 2010, 23:03

mozel neko poslat na pp (posto se ovdje ocito ne smiju vise postavljati klipovi navijanja i atmosfere sa utakmica) video navijanja sa grbavice, ja sam usao tek u 10. minuti utakmci ( znate i sami sta je bilo na ulazu ) i bio sam primoran ici u A sektor onaj, gdje mi je bilo ofirno da se ja sam derem i navijam tu, ali tek od 65. minute kad se citav jug ukljucio onda ja bila ludnica i volio bih to pogledati ako ima neki klip nek posalje na pp
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 23:51

Stole iz Bora je napisao/la:Vec sam na drugom pdf-u postavio ovo pitanje ali ne dobih odgovor pa da probam i ovde posto vidim da ima onih koji razmisljaju kao neki tamo.

Sta bi Zelji znacilo davanje kupa za tri boda u Mostaru? Da li bi to garantovalo Evropu ili ako hocete prvu poziciju? Ko nam moze garantovati da cemo vise igdje na strani uzeti bod pa da se tako lako odreknemo kupa? Cemu zamjena ako Zrinjski nije siguran da ce pobjediti u finalu kupa? Zrinjski bi se sa pobjedom izjednacio sa Zeljom. U cemu je onda fol .. :?
Teoretski, fol bi bio u tome da bismo se približili makar drugoj poziciji, koja vodi u Evropu, a Zrinjski osvajanju kupa, mada i finale bi ga moglo odvesti u Evropu. Miroljubivo, svakom po nešto. Ovo je naravno samo teoretski!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 mar 2010, 00:03

Željovac je napisao/la:

Teoretski, fol bi bio u tome da bismo se približili makar drugoj poziciji, koja vodi u Evropu, a Zrinjski osvajanju kupa, mada i finale bi ga moglo odvesti u Evropu. Miroljubivo, svakom po nešto. Ovo je naravno samo teoretski!
ja se iskreno nadam da je proslo vrijeme tih stvari..treba odbiti svaki vid dogovora oko titule/kupa i srcem na terenu to uzeti..mislim da zeljeznicar moze na jedan cist nacin doci do titule i ne prljati obraz sa nekim jelicima i slicnim lopovima..

p.s.posto nisam mnogo upucen u upravu zelje jel tu i dalje ima nekih parazita koji se hljebe na racun velikana Zelje..kakvo je sad stanje u upravi i pozadina ljudi koji su u njoj?imal kakvih jakih biznismena i tak?
-PAJA Fan Club!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 mar 2010, 00:03

Ma evo im .!. teoretski :mrgreen:
Ne trebaju nam dogovori...ustvari mozda ovaj: oni nama tri boda i prolaz u kupu, a mi cemo njima sepet sljiva...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Urban

Post Postao/la Urban » 21 mar 2010, 00:05

Seyo_TM je napisao/la:Ma evo im .!. teoretski :mrgreen:
Ne trebaju nam dogovori...ustvari mozda ovaj: oni nama tri boda i prolaz u kupu, a mi cemo njima sepet sljiva...

ja sam Za da se taj dogovor odmah potpise i ovjeri :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 21 mar 2010, 00:07

Evo ga nekadasnji igrac Samir Haznadar tresao mrezu Radnika iz Hadzica u veoma vaznoj utakmici za Brezanski Rudar

Kod: Označi sve

http://rudarbreza.--- SPAM ---/post/rudar--pobjedio--lidera-rudar--radnik--21/2589882.aspx
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 21 mar 2010, 00:48

NOVINE SPORT...

Samir Muratović: Muratović je sa posebno biranim rijećima govorio o Željezničaru,klubu u kojem je igrao u Premier ligi BiH.Željo je odlićan sa "mojim" ljudima koji su se vratili u klub.-Drago mi je zbog Osima , Brkovića ,Žuje , Cvike...Jer su na najboljem putu da Želji vrate stari sjaj.Uvjeren sam da će uspjeti - kazao je Muratović , koji i dalje stoji pri rijećima da će karijeru završiti u klubu sa Grbavice.

AKO JE BILO NEMA VEZE... :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 21 mar 2010, 00:55

slika
Strauss Junior

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 00:58

LIvada je napisao/la:NOVINE SPORT...

Samir Muratović: Muratović je sa posebno biranim rijećima govorio o Željezničaru,klubu u kojem je igrao u Premier ligi BiH.Željo je odlićan sa "mojim" ljudima koji su se vratili u klub.-Drago mi je zbog Osima , Brkovića ,Žuje , Cvike...Jer su na najboljem putu da Želji vrate stari sjaj.Uvjeren sam da će uspjeti - kazao je Muratović , koji i dalje stoji pri rijećima da će karijeru završiti u klubu sa Grbavice.

AKO JE BILO NEMA VEZE... :mrgreen:

Kad ce zavrsit karijeru :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 mar 2010, 01:00

pa kad dodje u Zelju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 21 mar 2010, 08:43

Naprijed Zeljo ljubavi moja. :o
Mes Que Un Club

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 21 mar 2010, 09:07

PONOSNO I HRABRO I UZ BOZIJU POMOC! GOVORIO SAM DRUGU,PREOKRENULI BI PRVENSTVO SA POBJEDOM U SIROKOM,A SAD GOVORIM DA BI IMALI 90% TITULE SA POBJEDOM,MADA BI I SA BODOM BIO PREZADOVOLJAN!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 09:57

Seyo_TM je napisao/la:pa kad dodje u Zelju.
Dobro bi bilo da je sad zavrsi :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 21 mar 2010, 10:37

igrao sam x2 na kladionici pa da hoce i biti 0-1 dovoljno bi bilo

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 21 mar 2010, 10:49

Naprijed Željo do pobjede...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 21 mar 2010, 10:51

goldboy je napisao/la:igrao sam x2 na kladionici pa da hoce i biti 0-1 dovoljno bi bilo
ja fixnu 2 :D
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 21 mar 2010, 10:54

arapinho1 je napisao/la:
goldboy je napisao/la:igrao sam x2 na kladionici pa da hoce i biti 0-1 dovoljno bi bilo
ja fixnu 2 :D
...ja sam igrao 1,**** ga...neko pada... :D :D :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 mar 2010, 10:57

Hocemo bod(ove) iz Mostara ;)
Za zivot cijeli!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 mar 2010, 11:04

Ma uzece ih zeljo :) poluvrijeme 0 - 2
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.