Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Puno zdravlja, srece i para u zivotu od mene za El Nina uz pjesmu - DA GA HOCE ZABIT' NANDO, JOOOOOOJ NANO, NANICEEEEEEE!Torres Da Killa.!. je napisao/la:sretan rodjendan Red Hero, hvala ti za sve lijepe trenutke i golove koji si nam do sada podario i zelim ti jos mnogo godina da nosis crveni dres i postizes golove. Cheers
Stivi_Dzi je napisao/la:i ja se pridruzujem cestitkama, samo nek ne slavi previse ipak sutra valja Vidica vrtiti...![]()
Hahahahahaha ma zabit ce ga imam neki gadan osjecaj.. Ma nemoramo mi osvojit titulu al brate nedajmo ni **** scumsima da je osvoje.. Sutra veliki okrsaj, derbi u kojem se ne gleda ni forma, ni tabela, ni povrjedjeni.. to je jednostavno duel u kojem pobjedjuje onaj ko je gladniji a mislim da smo mi jako gladni u ovom trenutku.. Ranjene zvijeri su najopasnije a mi smo bgm jako ranjeni ove sezoneTheScouser je napisao/la:Puno zdravlja, srece i para u zivotu od mene za El Nina uz pjesmu - DA GA HOCE ZABIT' NANDO, JOOOOOOJ NANO, NANICEEEEEEE!Torres Da Killa.!. je napisao/la:sretan rodjendan Red Hero, hvala ti za sve lijepe trenutke i golove koji si nam do sada podario i zelim ti jos mnogo godina da nosis crveni dres i postizes golove. Cheers![]()
zahvaljujem,,nismo samo mi veci od njih,i vi stebayern4ever je napisao/la:Sutra sve najbolje protiv uniteda , i mislim da cete ih pobijediti opet , ipak ste vi veci klub od njih pozz
Trebalo bi da nastavereds_forever je napisao/la: nadam se dobrom rezultatu danas,valjda ce torres i vidic nastaviti tradiciju
imate i vi veliki budjet pa va nidjePhill Jackson je napisao/la:kakav mourinho,neki su izgleda zaboravili finale carling kupa u prvoj sezoni rafe i sta je portugalska moroncina pokazivala nasim navijacima mamicu mu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,jest fazon bilo s malenim chavskim sve ono osvojit kad je mogo dovest kojeg je htio igraca,,u interu je imo vec ekipu u kojoj nije trebalo puno mjenjat,,i samo da napomenem one njegove promasaje kad je za mancinia dao 15,a quaresmu 20 il vise miliona,,rafa dovede besplatno polovnjaka i odma svi serru po njemu kako je ovakav,onakav,amater i svasta nesto,,a taj amater je tog ufuranog morona 2put spustio na mjesto s polovnjacima i 50 puta gorim i jeftinijim timom ne jednom nego 2put izbacio iz najvaznijih tekmi kakve su one lp i svako normalan bi reko da je bolji,,al glupi mourinho nesto kaze il pocne mahat rukama i odma je on "special one" il ustvari specijalac sto je i dokazo s onim seljackim ponasanjem
btw. zastava i salovi su spremni,,c'mon you reds
Ko ima budzet? sta ti pricasblaugrana-elva je napisao/la: imate i vi veliki budjet pa va nidje
Lily je napisao/la:Ko ima budzet? sta ti pricasblaugrana-elva je napisao/la: imate i vi veliki budjet pa va nidje![]()
drz se pegljacemu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,j
Jesi li ti skontao sta je on htio sa ovim reci??blaugrana-elva je napisao/la:drz se pegljacemu pokvarenu,,a i debil samo hoce da radi u onim klubovima gdje ce imat nenormalan budzet,jnije fudbal za zene
^ Jedini razlog je Chelsea. Ali s obzirom koliko je sada protiv njih ja bi ga rado gledao na klupi . I mislim kako bi i mogao doci na ljetoA to za Mourinha..hmm.. ne bi voljela da ga vidim na klupi Liverpoola![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.