Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Od Susica bi i Lutvo bolje vodio ekipu

Cuj treba nam Bosanac a citava repka nam rodjena u dijaspori... najvolje je kakvog Svabu zaganjat...
Citam i ne vjerujem kakav amav ne rugam se nikom od kona samo nebi ni jednog sem bajevica. 

04.10.2009 !!
Dino Djurbuzovic 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Muhamed Konjić bi bio odlično riješenje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Natpričao bi svakog protivnika.Clutch je napisao/la:Muhamed Konjić bi bio odlično riješenje.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Samo dva kandidata mogu dovesti u red ovaj raspali orkestar a to su Dušan Bajević i Vahid Halihodžić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Hoćel' Švabo ganjat' i lobirat' ovu našu omladinu po bijelom svijetu? Naravno da neće. Švabo (prije svega mislim na Felixa) bi možda momentalno napravio dobru stvar i uveo neki red, al' dugoročno stranac bi bio kancer našoj reprezentaciji.Urbinato je napisao/la:Cuj treba nam Bosanac a citava repka nam rodjena u dijaspori... najvolje je kakvog Svabu zaganjat...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ljudi niko normalan se neće prihvatiti jer iz 4 kola imamo 2 boda, očekujte nekog taldžiju i slično
nevjerovatno koliko ličeMozambik je napisao/la:Od Susica bi i Lutvo bolje vodio ekipu

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Avaz opasno lobira vec 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
-
- Kontakt:
Vaha se može izbaciti iz kombinacija, sitne su to pare za njega. Gledajući iskustvo, kompetentnost, uspjeh, onda DusanBajevic ili Asif Saric iz Paderborna. Osim, Hadžibegić, Slišković su tanke opcije.
Pa baš zbog toga je ovo trenerima sjajna situacija da preuzmu selektorsko mjesto. Lađe su nam potonule, tako da se novog selektora neće kriviti za neuspjeh, a ako se nekim čudom plasiramo bio bi najveći heroj u državi.lisander je napisao/la:Ljudi niko normalan se neće prihvatiti jer iz 4 kola imamo 2 boda, očekujte nekog taldžiju i slično
Win-win situacija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Izbjegavas moje pitanjesamo_lijevo je napisao/la:Cuj Amaw da bude selektor.moze i Dino za pomocnika.
Covjek je 4 godine punio stadione u BiH i trpio razlicite uvrede. Tako da mu to nije problem. Zna se nositi. To sto su Tuzlaci, Zenicani, Mostarci i pitarski dio Sarajeva imbecili nije njegov problem. Covjek je najtrofeniji trener sto Bosna ima, ne bi bilo Tina i Avdija nego bi bilo Cimirota, Duljevica, Stanica, Kvesica... I zasluzuje selektrosko mjesto prije svih ostalih.
Mada vise ga volim u Želji gledati nego u repku
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 17 nov 2014, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
da. zato se treneru i daje otkaz upravo u ovakvim trenucima. dobije vremena da sagradi tim, vidi šta ko može, ko gdje paše itd.Clutch je napisao/la:Pa baš zato je ovo trenerima sjajna situacija da preuzmu selektorsko mjesto. Lađe su nam potonule, tako da se novog selektora neće kriviti za neuspjeh, a ako se nekim čudom plasiramo bio bi najveći heroj u državi.lisander je napisao/la:Ljudi niko normalan se neće prihvatiti jer iz 4 kola imamo 2 boda, očekujte nekog taldžiju i slično
Win-win situacija.
bila bi velika greška čekati idući ciklus!
najbolje bi bilo sjesti sa papetom , dogovoriti se da on da otkaz a ne da ga dobije, razići se ljudski i fajront!!!
-
- Kontakt:
Duško Bajević jedino i pravo rješenje.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
S konjem ne možeš ljudski, da bio bi heroj ako bi odveo, al bi mu se zato najebalo matere za prvi izgubljen bof, plus savez je odron i naće podobnog za menađerske talove i slično.jestamaji je napisao/la:da. zato se treneru i daje otkaz upravo u ovakvim trenucima. dobije vremena da sagradi tim, vidi šta ko može, ko gdje paše itd.Clutch je napisao/la:Pa baš zato je ovo trenerima sjajna situacija da preuzmu selektorsko mjesto. Lađe su nam potonule, tako da se novog selektora neće kriviti za neuspjeh, a ako se nekim čudom plasiramo bio bi najveći heroj u državi.lisander je napisao/la:Ljudi niko normalan se neće prihvatiti jer iz 4 kola imamo 2 boda, očekujte nekog taldžiju i slično
Win-win situacija.
bila bi velika greška čekati idući ciklus!
najbolje bi bilo sjesti sa papetom , dogovoriti se da on da otkaz a ne da ga dobije, razići se ljudski i fajront!!!
-
- Kontakt:
ja bo volio vidjeti radomira antica 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.