Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jel' se kapiten javljao nakon ove blamaže? Ipak je on kapiten i trebao bi progovoriti koju...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Javit će se sad u Dnevniku u 12, imaš li kakvu želju da nešto i zapjeva 

Edine ti si 50% reprezentacije BIH, vrati se sto prije. On i Miske jedini koji su samarali bez obzira ko je selektor i kakva se formacija igra
.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Đeko vaki, Đeko naki
Jel se oglasio povodom otkaza Šušiću

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DragonGirl
- Kontakt:
No, noLampard8 je napisao/la:Đeko vaki, Đeko naki![]()

K'o da me čuo, evo napis'o je neštoDragonGirl je napisao/la:No, noLampard8 je napisao/la:Đeko vaki, Đeko naki![]()
Jel se oglasio povodom otkaza ŠušićuIako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DragonGirl
- Kontakt:
Prije će biti da je vidio moj postLampard8 je napisao/la:K'o da me čuo, evo napis'o je neštoDragonGirl je napisao/la:No, noLampard8 je napisao/la:Đeko vaki, Đeko naki![]()
Jel se oglasio povodom otkaza ŠušićuIako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.
![]()
još bi dodao na ovo njegovo: #Bosnausrcu #Euro2016natelevizoru

Korektno napisano, čak i više od toga.

Diplomatski je to kapiten odradio. 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Prije će biti da je vidio moj post
i odlučio da se ponese kapitenski
I mi se nadamo![/quote]
Nadaj se(nada zadnja umire (iako ti je post sa smjeskom)tako i kod tebe),al Dzeko je Gospodin,Civilizovan i Gromada!
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru!

Nadaj se(nada zadnja umire (iako ti je post sa smjeskom)tako i kod tebe),al Dzeko je Gospodin,Civilizovan i Gromada!
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru!

Dijamant još jednom začepio usta agitatorima 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Kao što vidiš nisam bila upravu i smiješak je naravno zbog toga što znam da nije mogao vidjeti, podrazumijeva se da je to bila šala, ali zašto to bezveze objašnjavati nekome ko umišlja da može procijeniti nekog na osnovu posta i kome je očigledno kultura obraćanja, pogotovo ženskoj osobi, ispod svakog nivoa. Džentlmenski stvarno, nema šta.warenge je napisao/la:
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru!![]()
Sta!?DragonGirl je napisao/la:Kao što vidiš nisam bila upravu i smiješak je naravno zbog toga što znam da nije mogao vidjeti, podrazumijeva se da je to bila šala, ali zašto to bezveze objašnjavati nekome ko umišlja da može procijeniti nekog na osnovu posta i kome je očigledno kultura obraćanja, pogotovo ženskoj osobi, ispod svakog nivoa. Džentlmenski stvarno, nema šta.warenge je napisao/la:
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru!![]()
Ako si zensko trebam ti tepat i cesljat niz dlaku?
Ti si onaj tipicni smr..,koji je povjerovao da Dzeko bojkotuje selektora,pa si htjela ovdje nesto da odglumis al te Dzeko izyebo posteno!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Niko ne traži da mi tepaš ali nemaš pravo ni da me vrijeđaš i umišljaš da mi čitaš misli kad ni u jednom svom postu nisam ni spomenula nešto takvo. I ne interesuje me šta misliš ali takvim primitivnim rječnikom se obraćaj nekome drugom, meni nemoj!!!warenge je napisao/la:Sta!?DragonGirl je napisao/la:Kao što vidiš nisam bila upravu i smiješak je naravno zbog toga što znam da nije mogao vidjeti, podrazumijeva se da je to bila šala, ali zašto to bezveze objašnjavati nekome ko umišlja da može procijeniti nekog na osnovu posta i kome je očigledno kultura obraćanja, pogotovo ženskoj osobi, ispod svakog nivoa. Džentlmenski stvarno, nema šta.warenge je napisao/la:
Ako si zensko trebam ti tepat i cesljat niz dlaku?
Ti si onaj tipicni smr..,koji je povjerovao da Dzeko bojkotuje selektora,pa si htjela ovdje nesto da odglumis al te Dzeko izyebo posteno!!!
No, no
Iako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.[/quote]
Sta si ti ovdje razumjela(prije nego se covjek oglasio)?

Sta si ti ovdje razumjela(prije nego se covjek oglasio)?
- DragonGirl
- Kontakt:
Sta si ti ovdje razumjela(prije nego se covjek oglasio)?[/quote]warenge je napisao/la:No, noIako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.
Ni ne znam što uopšte više raspravljam s tobom. Razumjela bih ga i da nije ništa napisao jer očigledno njegov odnos sa selektorom nije bio najbolji, to smo svi vidjeli, ali ponio se ipak kapitenski kao što je i trebao i napisao ovo. Ne znam šta je tu toliki problem?!
Ni ne znam što uopšte više raspravljam s tobom. Razumjela bih ga i da nije ništa napisao jer očigledno njegov odnos sa selektorom nije bio najbolji, to smo svi vidjeli, ali ponio se ipak kapitenski kao što je i trebao i napisao ovo. Ne znam šta je tu toliki problem?![/quote]
To da je Edin(ocigledno) imao "lose" odnose sa selektorom,nikad nije,niti ce biti dokazano od strane bilo koga(osim njega ili susica) tako da ta prica nepije vode!
Mi sve vidimo a u stvari nista ne vidimo(neznamo)!
E tu je problem!
Ajd vozdra!
To da je Edin(ocigledno) imao "lose" odnose sa selektorom,nikad nije,niti ce biti dokazano od strane bilo koga(osim njega ili susica) tako da ta prica nepije vode!
E tu je problem!

Ajd vozdra!
Mogli bi vas dvoje prvo da naučite citirati, pa onda raspravljajte, ovako je još veća patnja čitati vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja sam odavno naučila citirati, pogriješila sam slučajno u samo jednom postu ovdje.Virtu4l je napisao/la:Mogli bi vas dvoje prvo da naučite citirati, pa onda raspravljajte, ovako je još veća patnja čitati vas.

Naravno da niko od njih to neće javno reći, ali za mene je to bilo očigledno, od incidenta u Innsbrucku, slučaja Ibričić itd, a vjerujem i za mnoge druge. Ti misli šta hoćeš, vozdra i tebi!!!warenge je napisao/la:To da je Edin(ocigledno) imao "lose" odnose sa selektorom,nikad nije,niti ce biti dokazano od strane bilo koga(osim njega ili susica) tako da ta prica nepije vode!
E tu je problem!![]()
Ajd vozdra!
Da vam kahvicu narucimpo uz ovako lijepu i argumentovanu diskusiju?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne treba, hvala. Ja sam samo nastojala ipak kulturno odgovoriti dotičnom koji je i započeo diskusiju na baš lijep način.soccerfan je napisao/la:Da vam kahvicu narucimpo uz ovako lijepu i argumentovanu diskusiju?![]()
![]()