FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 22:58

ma vi nemate centralnog ili zadnjeg veznog uz van bomela i to je najveci problem....schweinsteiger to nije....na sredini ste brate tanki...timoscuk ne igra nezz zasto,vjerovatno zato sto nije klasa za bayern...cak je i pranjica pokusavo u sredinu stavit,demichelis je vise na stoperu.....uredu je robben,ribery,gomez...oni mogu prema naprijed dosta uradit i to je prednost bayerna,al to nije dovoljno da pokriva sredinu terena na odgovarajuci nacin...problem je kad dodje ekipa koja zna igrati,koja je cvrsta,kad uzmu sredinu...nezz realno mozda mogu osvojit Bundesligu,mada bi to trebali bez problema svake godine uzimat s obzirom koliko su finansijski nadmocni u odnosu na sve al eto..nije tako...pa mozda cak i ove godine ostanu bez salatare....al u ligi prvaka hmmm....tesko,nemoguce gotovo...mada kad ribery i robben igraju ne mozes bit nikad siguran...jer tad bayern moze svima zabiti par golova ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2010, 23:07

geronimo je napisao/la:svasta, pa ima u ugovoru da moze napustiti klub uz festgeschriebene ablesesummen od 40 miliona.

Da, to je date 40 miliona i klub ne može nikako odbiti tu ponudu. No niko neće dati 40 miliona ua njega, osim možda nekog šeika. Razvlaći se sa njim da bi se umanjila ta suma, i vidjeti ćeš ako ako Bog da ode, otići će maksimalno za tih 30 miliona eura.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2010, 23:16

Sta je ovo danas bilo. Nisam bio kuci i na internet i da pogledam rezultat, kada na stranici pise "Sensation in Hessen" kada sam pogledao ostao sam sokiran. Moze li mi neko napisati kakva je utakmica bila, koje bio bolji, koje imao bolje prilike itd. Vasa sreca je ta sto je danas i Leverkusen veoma lahko izgubio utakmicu, no sutra treba vidjeti sta ce se desiti u Hamburgu, na HSH Nordbank Areni. Bit ce sutra lijepo vidjeti kada navijaci bayerna budu navijali za HSV, a Gero drug moslis li Boga da izgubis opkladu.

Na temi HSV-a sam napisao kako ce se sutrasnja utakmica odvijati, tako da mislim da cete izgubiti lidersku poziciju privremeno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 mar 2010, 23:18

bruder od "naseg" crvenka je slican njemu. ako to stoji u ugovoru (tu se dzeko zahebo), ima da bude tako ili ostaje u buba-gradu. pare im nisu prijeko potrebne, tako da...
bice na kraju, plati pa zlati. ja ocekujem sporazum izmedju brudera.

edit: de vi pokusajte slomiti schalkeovce, lako je meni za avatar. :)
priznaj da ti brkica lijepo pristaje. :mrgreen: ja aludiram na nesto sto ti plaho ne volis, bum me iznadadio ako dobijes opkladu. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2010, 23:36

geronimo je napisao/la:bruder od "naseg" crvenka je slican njemu. ako to stoji u ugovoru (tu se dzeko zahebo), ima da bude tako ili ostaje u buba-gradu. pare im nisu prijeko potrebne, tako da...

priznaj da ti brkica lijepo pristaje. :mrgreen: ja aludiram na nesto sto ti plaho ne volis, bum me iznadadio ako dobijes opkladu. :mrgreen:
Dobar je brkica, ali izgleda da Vam ja donisim nesrecu. Kad god imam avatar po tvojoj zelji ili je remi (FC Podolski) ili poraz (Adleri). Sto se tice Schalke-a sve je vec napisano na temi HSV-a, tako da sutra ocekujem novi avatar, pa ti sam skontaj sta je bolje po tebe i po Bayern. Vecina sigurno zeli da izgubis opkladu. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2010, 00:07

geronimo je napisao/la:bruder od "naseg" crvenka je slican njemu. ako to stoji u ugovoru (tu se dzeko zahebo), ima da bude tako ili ostaje u buba-gradu. pare im nisu prijeko potrebne, tako da...

Metni mu avatar h ---- ERTE njih je posebno volio i ljubio :mrgreen:
Ali imam osjecaj da ce ovaj put''mozdaaaaaa'' amerosm pobijediti,moja mu solucija Husrefa Musemica ali u crveno bijelom dresu-bivsem partizanovcu i komsiji nema nista gore :lol:
Kod nerijesenog Brkica i Alene Oprosti mi na Brazilski nacin ostaju do dajnjeg.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 mar 2010, 09:04

geronimo je napisao/la:nakon "sto" godina ne pogledah utakmicu bayerna, i sta se desi, poraz koji niko nije ocekivao. nisam jos ni golove pogledao, tako da o utakmici nemam sta reci. bayernova forma je u velikom padu, jos od one utakmice sa dortmundom. bilo je niz provlacenja, sto u ligi sto u lp-a. sta je uzrok tome? tanka klupa, pogresni potezi uprave. npr. nastaviti sezonu sa samo tri stopera. tu hebenu lijevu stranu nema ko da pokrije. nit je brafheid za to, nit ovaj panj od igraca pranjic. pruzati sansu mladima je za svaku pohvalu, ali krenuti sa jednim alabom i contentom u prvoj postavi je mac sa dvije ostrice. ovaj poraz moze biti manje bolan, s obzirom da konkurenti takodjer kiksaju (veceras bayer, a sutra mozda schalke).
necu citirati cijeli post...radi preglednosti.

yebiga, gero, kad smo mi tako dobri odoh ja uzeti kredit od pola miliona maraka pa se kladiti da ce bayern osvojiti lp...ha-ja..da se obogatim :lol: grohotom se smijem :evil:

pomalo nam odbrana skripi dok je ostalo amaaaaan najbolje :lol:
nakon tvog teksta, barca ce nam poslati xavija i 30 miliona za bomela, celzi ce dati dvadesetku i lamparda za svajnija, l´pul ce dopelati toresa i 42,5 mliona za gomeza 8-) otici ce stadion i igraci i zene i djeca i punice i snahe...sve pod hipoteku...da se dovede gomez, koji je rjesenje svih problema :lol:

nego, reci cemo i koju ozbiljnu :lol:

trenutno imamo dva najbolja krilna napadaca na svijetu koji su u stanju zabiti svakoj ekipi.
problem je sto nemamo igraca koji ce njih podupirati.
igramo sa dvije sestice koje bi trebale da nose igru, da naprave mjesta riberiju odnosno robenu.
sta oni rade?
oni su se toliko oslonili na roberija da im lopte daju gotovo pred svojim golom i nadaju se kako ce roberi predriblati protivnicke igrace i zabiti. :lol:

dalje, za formaciju u kojoj trenutno igraju, treba imati jake bekove! mi imamo jednog koji pak na desnoj strani igra za 30% slabije nego na lijevoj. dok su treneri bili hic, odnosno klinsi, imali smo najjacu lijevu stranu na svijetu!
strucnjak je razyebao tu stranu pa riberi(inace najbolji igrac na dunjaluku) mora da igra sa momcicem koji je inace stoper, ili sa maloljetnom djecicom :evil:
onda se nadju forumski strucnjaci koji ce reci kak ribi nije u formi :evil:

hoce klub koji ce se ravnopravno nositi sa najboljima i biti favorit za osvajanje lp?..ok, dovedi dva igraca koji nam fale i to je to.
u ovaj tim, kako god da izgledao klimav, dodaj maikon-a i fabregas-a i dobices ekipu koja ce razbiti barcelonu i na kamp nu, a pogotovo na a. areni.
gledao sam maikon-a u lp...sila! nema igraca koji ce se naigrati kada ga taj cuva.
ako su onda mogli dati 70. miliona, sad bi mogli 80-ak.
danas da kazes riberiju da na ljeto dolaze ova dvojica, sutra bi produzio ugovor.

ako je to puno, ako izgleda nemoguce(siguran sam da je moguce) onda gledati da se dovede maikon plus neki jeftiniji veznjak.
za davanje golova imamo jednog spica, imamo roberija i to je dovoljno.
treba nam covjek koji ce to malo povezati, koji ce dati "dobru" loptu roberiju... mislim da bi miske bio iealan.

jos bi trebali pokusati da trampe kloze-a ili gomeza(pritisak u vidu 30. milionceka) za dzeku i to je to.
misljenja sam da bi se bruderi mogli dogovoriti. :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 16:17

Jesu se svezali onoga napadača iz Arsenala što promašuje gore od Gomeza, lol.

Danke Ruud. :mrgreen:

Bravo Bayern vodi Schalke sa ekipom koja je po vrijednosti i klasi ispod naše. To je to kada imaš normalnog trenera.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 21 mar 2010, 17:05

Nicklas Bendtner mogao bi na ljeto Premiership zamijeniti Bundesligom, a dres Arsenala onim minhenskog Bayerna, piše Sunday People. Navodno se najtrofejnija njemačka nogometna momčad sprema po završetku sezone ponuditi "topnicima" 15 milijuna funti za otkup ugovora 22-godišnjeg reprezentativnog danaskog napadača ugovorno vezanog za Arsenal do 2014.

Bendtner nije standardni član Arsenalove momčadi i upravo je to "karta" na koju Bavarci igraju, a otiđe li Franck Ribery iz kluba, na Allianz Areni bit će dovoljno novca da se i danskom nogometašu ponudi dobar ugovor.

sjeba mi dan totalno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 17:09

Nedaj Bože. Neka on ostane u Arsenalu, nigdje veze igrač, jesu li oni normalni. :roll:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 21 mar 2010, 17:13

Hamburg izjednacio. Stvarno su zasluzili igraci Bajerna da izgube prvo mjesto jer su se previse opustili u zadnje vrijem :x
Volim te Zeljo!!!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 21 mar 2010, 17:53

ma siroka mu polja, al samo nek ide dalje od nas
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 mar 2010, 17:56

Heh, hajd bolji je od Olića i takvih kloceva kod vas ;)

Al ja bi volio da ode, i to kod vas :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 17:56

HuX je napisao/la:Nicklas Bendtner mogao bi na ljeto Premiership zamijeniti Bundesligom, a dres Arsenala onim minhenskog Bayerna, piše Sunday People. Navodno se najtrofejnija njemačka nogometna momčad sprema po završetku sezone ponuditi "topnicima" 15 milijuna funti za otkup ugovora 22-godišnjeg reprezentativnog danaskog napadača ugovorno vezanog za Arsenal do 2014.

Bendtner nije standardni član Arsenalove momčadi i upravo je to "karta" na koju Bavarci igraju, a otiđe li Franck Ribery iz kluba, na Allianz Areni bit će dovoljno novca da se i danskom nogometašu ponudi dobar ugovor.

sjeba mi dan totalno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bendtner pojačanje :o :? :shock: :shock: on ne može biti rezerva rezervi a ne pojačanje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 17:59

GunnerS je napisao/la:Heh, hajd bolji je od Olića i takvih kloceva kod vas ;)

Al ja bi volio da ode, i to kod vas :)

Olić je free došao, uništio je Juve, te je samim tim otplatio novac što je uložen u njega ugovorm jer je sa tim osigurao prolaz Bayerna. ;)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 mar 2010, 17:59

Kome je potreban jos jedan panj pored Gomeza??
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 18:07

Gaalu ? :mrgreen:

Die Transfer politik von Bayern ist sche... :D

Ovako je bio zapeo za Gomeza, sada za ovog pokemona, cool. Što ovako ne zapne za nekog igrača svjetske klase, ne za nekog igrača što grije klušu Arsenalu, i što nema tehnike. Bolji je Nikola Žigić od njega jedno 10x.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 mar 2010, 19:49

Mislim da je ovo glupost oko dovodjenja Bendtnera, nije neka igracina, ne bih ga volio u ekipi, ako ga dovedu onda su svi klocevi od Nerlingera pa do Rummenigea.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2010, 19:57

gomez nikad u zivotu nije bio gaalova zelja, vec zna se koga. kada su ga ovi vrbovali doticni holandjanin nije imao ni u planu da se preseli na isar! tymoshchuka je doveo ili zelio bajni klinsi, u novu sezonu nisu zelili puno ulagati, pa kada je bilo poznato da ce van gaal doci, rekli su mu da ima 10 mililona, da, dobro ste procitali 10 miliona na raspolaganju za jos neka pojacanja. i sta je ovaj sirotan mogao kupiti za to, plus veliki zeitnot pred pocetak sezone. pokupio je one koje je imao na oku, i u tom je nacinjena velika greska.
kad je vrag odnio salu, uli i drustvo dopeljase robbena, da spase sto se spasiti moze.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 mar 2010, 20:13

Evo moj 1000. post da bude na Bayernovoj temi :)
Bentner :shock: Pa jesu li normali nije dovoljan jedan kloc u napadu vec hoce jos jednog. Neka dovedu ,ako vec dovode napadace, Darrena Benta ,covjek je igracina po meni a kosta isto 15 milona .
Samo srecom smo ostali na erste position ovog kola ,ali nastavi li se ovaka igra tesko cemo do sampionata :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.