bhsport je napisao/la:2/12, najbolji selektor ikad. Jedini nas odveo na svjetsko.
Damire, cekaj malo, znas valjda kako se racuna pozicija za bodovanje. Ima tu i cirnog masla prijatelju.
Ono sinoc je bumerang za sve lose sto je uradio, za Zuku, Stilica, treceg spica za sve. Za taktiku bez napadaca.
Papetu priznam 2 tekme, to sam davno reko, Grcka kuci i Francuzi u gostima.
Ostalo su bile L tekme, bezznacajne.
Safet je pogubio konce prijatelju prije 15 mjeseci i nikad ih nije nasao.
Safet je tvrdoglavo bezobrazno stvorenje zbog kojeg smo izgubili bruku igraca.
Da si sinoc imao Sefetovica i Hrgotu, Tankovica, Zuku, Stilica, mozda bi to drugacije izgledalo.
Safet je ubio atmosferu, a mi smo ekipa koja zivi od atmosfere i samopouzdanja i sami igraci kazu ovo ne moze vise ovako. A ti bi Damire mijenjao igrace a ostavio selektora.
I sada uzivajte jer Pape dijeli pljuske svima do Katara.
Eto vam Safet, vodite ga u FKS nek vas trenira a dajte Kodru za selektora.
Naravno da ima, ali ne za prvi sesir... Safetov prvi zrijeb je ipak bio iz treceg sesira, iz istog sesira je bio i drugi zrijeb, a evo ovaj poslednji iz prvog sesira....
Te L tekme kako ih ti zoves, mozda su tebi beznacajne, ali su meni jednako bitne i jednako mi je bitno kako smo protiv tih L ekipa igrali, imali protok lopte, stvarali sanse i postizali golove....
Davno smo se slozili da je od drugog poluvremena protiv Amerike, stvar krenula nizbrdo, ali koliko god je do Safeta toliko je i do igraca... Toliko je i do naseg mentaliteta koji ne poznaje termin "100% u svakoj utakmici"...
I Seferovic i Hrgota i Tankovic bi igrali za nas da su to htjeli ili da se tako poklopilo.... Eto postali su "vrhunski" napadaci....
A evo koliko god se trudio, nisam jednostavno za varijantu da "probamo" svakog koji se pojavi, da mu damo minut u zvanicnoj utakmici da bi ga "vezali" za nas! Preko 30 novih/probanih igraca u poslednjih 5 godina je mnogo sve da igramo srijeda/subota, a ne par utakmica godisnje....
Meho Kodro je sef strucnog staba FK Sarajevo, i njegovim radom su zadovoljni kako Uprava tako i navijaci, sto implicira njegov ostanak na klupi. Ako nekad bude upraznjeno mjesto na klupi FK Sarajevo (nadam se ne skoro), a Safet Susic bude slobodan, ne bih imao nista protiv da se sa njim pregovara....