Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne zelim da me neko pogresno shvati stvarno, i ja sam takodje da Safet konacno odstupi sa mjesta selektora jer nas gurnuo u gov.na samo takva te se nadam da ce jako brzo i on da kaze konacno da odlazi pa nas sve jako obraduje!
Ali, ne spominjati niti jednog igraca kao dodatnog krivca za sinocni poraz, ni to mi kod vas nije jasno...
A mislim da smo istu utakmicu svi gledali.
Ali, ne spominjati niti jednog igraca kao dodatnog krivca za sinocni poraz, ni to mi kod vas nije jasno...
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
A sta tek reci za Kiparxavi26 je napisao/la:ali zato Izrael ima extra kvalitetne igrace, de ne seri matere ti!!!Rosicky je napisao/la:Vi i dalje ne kontate da ova reprezentacija nema kvalitetne igrače u prvoj a gdje u zamjeni ?
Izuzev 4 ili 5 njih,da ne bi bilo zabune.
Pa može ti trener bit Trapatoni kad ti imaš ovoliko hadalja među 25 igrača,a ovi što ih vi prizivate nisu ništa bolji.
Za SP je bila grupa tako lagana da je neće dobit u sljedeći 20 kvalifikacija..pa normalno da su te onda 3 ili 4 igrača mogla vuć kroz iste![]()
Ne podržavam Safeta,čak više simpatiziram Hrvatsku ali neke stvari se moraju sagledat realno.

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
nama je veca sansa Wales nego Izrael,Batko je napisao/la:Plasman ne da je ugrozen vec je nemoguc.
Realno, mi moramo pobjediti svih 5 meceva i otkinuti bod u Belgiji....To je ukupno 18 bodova....Ako sve bude kako se ocekuje to nece biti dovoljno ni za 3 mjesto...
Evo recimo Izrael ima 9 bodova..... Ako pobjedi a hoce Andoru i Kipar kuci to vam je vec 15. Posto ce sigurno imati bolji medjusobni od nas, njima treba samo jedna pobjeda iz ostalih meceva ili 3 boda. Imaju dvomec sa Belgijom, dolazi im Wales i idu nama....
Nama je plasman bio ugrozen osvojenim dva boda protiv Welsa i Belgije....Mozda sada vidite koliko je bitno bilo da se odigra barem nerjeseno u Izraelu....Ovako cemo morati em sve pobjediti em cekati kiks Izraela ili Walesa protiv Kipra.... Uz to uvjeren sam da ni Belgija nece dobijati svoje tekme tako da kako god okrenes ove kvale su gotove.....Bile su one gotove prije nego sto su i pocele samo sto to ovce nisu mogle da vide....
sanse da stignemo Izrael su minimalne, skoro da i ne postoje kad se u obzir uzme raspored do kraja kvalifikacija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dakle, evo za poraze je kriv selektor, za sve bivse pobjede su zasluzni igraci.....bhsport je napisao/la:Ja ne znam cemu ovolika ku.knjava, pa sinoc do gola smo bili ravnopravni.
Nista se nije promijenilo u odnosu na period prije godinu dana.
Igra je ista kao i protiv Slovacke, taktika takodjer, plan A ne funkcionise, plan B ne postoji.
Spica nema jer da je bio, mi bi vodili 1-0 nakon centarsuta Navasa tj. Zokija Kvrge.
2-0 bi vodili nakon ubacaja Lulica.
Zatim Thiago Silva aka Deni Alves aka Gatuso aka Pirlo aka Anel Hadzic cuva sam sebi ledja kod gola.
Smetljar kiksa po ko zna koji put, kod prvog gola ulazi u sut, kod drugog ide na covjeka i lagano ga izbacuju duplim pasom.
Polurtav Pjanic igra jer nemamo klupe, umjesto napadaca stoji -.
Safet je nekog zaduzio da bude lazna devetka, samo se nije znalo kome, tako da su par put Zoki, Lulic i Izet se sudarali nakon dubinske lopte, svi trce u sredinu.
Sto su sada tvrdokorni Calcio, Virtual protiv Susica.
Vas glavni argument stoji i dalje, jedini nas je odveo na svjecko, a to sto nema igre 15 mjeseci, sta fali sto nema i 16.
Treba ga pustiti do kraja, uostalom sam ce razmisliti nek klepi zaradjene pare, proda Avdiju, Tinu, Hadzica pa nek ode u stilu jer nakon ovih kvala ga nikad niko vise nece uzeti da trenira bilo koju ekipu ni iz zajebancije.
Nadam se da emir19, harishp, adriano_leite, damir82 i ostala pape-klapa nece tek tako napustiti strucnjaka i najveceg naseg trenera u istoriji.
Treba ga ostaviti, da nas i Andora karne, prvi put u istoriji da nekog karnu, da nas sroza na dno gdje smo bili prije suspenzije, ipak nas je doveo na svjecko i ima pravo da nas zakopa pod zemlju, to je valjda ustavno.
I uostalom to je logicno, za covjeka koji je zapoceo ove kvale logicno je da ih i zavrsi, a to sto smo jedini nosioc grupe koji je prikovan za dno (ove amatere iz andore ne racunam) to nema veze, mozemo mi i bez napadaca i bez taktike, mi imamo Safeta.
Dakle puna podrska Safetu sad kad je najteze. Izdrzi do kraja, imamo jos 18 poena, u igri smo za peto mjesto.

Sinoc odlicna partija Besica, Spahica, Pjanica, Lulica... Toliko tacnih pasova, pretrcanih kilometara odavno nije vidjeno na jednoj utakmici...Kvartet koji je opravdao visoka ocekivanja armije navijaca, ali na zalost, ostali igraci ih nisu pratili, zbog cega je izostao rezultat....
Kad je Pape dosao na mjesto selektora bili smo u trecem sesiru, i sa njim na celu smo dosli do tog mjesta nosioca i to je cinjenica! Prije suspenzije nismo bili na dnu, vec smo pobjedom protiv Rumunije kuci napravili veliki korak ka barazu...
Papetu hvala za sve do sada, hvala za neke od najboljih partija nase reprezentacije, ali i ja vjerujem da selektor ide, pa cemo onda nadam se dobiti strucnjaka po mjeri (bar do prve utakmice)... E kad nam taj vrati Zukanovica to ce biti rjesenje svih nasih problema u defanzivi... Kad pozove Stilica i rijesi problem sa protokom lopte u vezi... I kad pozove Mahmutovica da rijesi nas problem neefikasnosti... Tad cemo se ravnopravno boriti sa najvecima u zavrsnicama velikih takmicenja...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
3. Mjesto je jos moguce, naravno sa novim selektorom.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Prva i osnovna stvar, i zbog cega ko malo krivi igrace, kako je tebi izgeldala sinosnja, a i par zadnji utakmica, takticka zamisao ekipe?flwz je napisao/la:Ne zelim da me neko pogresno shvati stvarno, i ja sam takodje da Safet konacno odstupi sa mjesta selektora jer nas gurnuo u gov.na samo takva te se nadam da ce jako brzo i on da kaze konacno da odlazi pa nas sve jako obraduje!
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Principatus
- Kontakt:
Oh vidim skidaju se avatari Safetovi, izgleda da i zadnje neznalice kontaju koliko nemaju pojma. 
Halilhodzic ili Bajevic, ko god dodje bit ce bolje i mozemo pokusati bar izboriti baraz u ovoj dosta laganoj grupi, gdje smo bez ikakvog preznojavanja morali biti 2. Hvala Safete idiote, hvala tebi i tvojim lizacima na nicemu!

Halilhodzic ili Bajevic, ko god dodje bit ce bolje i mozemo pokusati bar izboriti baraz u ovoj dosta laganoj grupi, gdje smo bez ikakvog preznojavanja morali biti 2. Hvala Safete idiote, hvala tebi i tvojim lizacima na nicemu!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naravno. Izrael je namirisao istorijsku sansu. Neka pobjede Kipar, Wales i Andoru kuci idu na EURO.... Mislim da je i Wales namirisao priliku tako da sumnjam da ce kiksati iko od njih.....Jedini koji ce malo kiksati su Belgijanci....miki_92 je napisao/la:nama je veca sansa Wales nego Izrael,Batko je napisao/la:Plasman ne da je ugrozen vec je nemoguc.
Realno, mi moramo pobjediti svih 5 meceva i otkinuti bod u Belgiji....To je ukupno 18 bodova....Ako sve bude kako se ocekuje to nece biti dovoljno ni za 3 mjesto...
Evo recimo Izrael ima 9 bodova..... Ako pobjedi a hoce Andoru i Kipar kuci to vam je vec 15. Posto ce sigurno imati bolji medjusobni od nas, njima treba samo jedna pobjeda iz ostalih meceva ili 3 boda. Imaju dvomec sa Belgijom, dolazi im Wales i idu nama....
Nama je plasman bio ugrozen osvojenim dva boda protiv Welsa i Belgije....Mozda sada vidite koliko je bitno bilo da se odigra barem nerjeseno u Izraelu....Ovako cemo morati em sve pobjediti em cekati kiks Izraela ili Walesa protiv Kipra.... Uz to uvjeren sam da ni Belgija nece dobijati svoje tekme tako da kako god okrenes ove kvale su gotove.....Bile su one gotove prije nego sto su i pocele samo sto to ovce nisu mogle da vide....
sanse da stignemo Izrael su minimalne, skoro da i ne postoje kad se u obzir uzme raspored do kraja kvalifikacija
2/12, najbolji selektor ikad. Jedini nas odveo na svjetsko.
Damire, cekaj malo, znas valjda kako se racuna pozicija za bodovanje. Ima tu i cirnog masla prijatelju.
Ono sinoc je bumerang za sve lose sto je uradio, za Zuku, Stilica, treceg spica za sve. Za taktiku bez napadaca.
Papetu priznam 2 tekme, to sam davno reko, Grcka kuci i Francuzi u gostima.
Ostalo su bile L tekme, bezznacajne.
Safet je pogubio konce prijatelju prije 15 mjeseci i nikad ih nije nasao.
Safet je tvrdoglavo bezobrazno stvorenje zbog kojeg smo izgubili bruku igraca.
Da si sinoc imao Sefetovica i Hrgotu, Tankovica, Zuku, Stilica, mozda bi to drugacije izgledalo.
Safet je ubio atmosferu, a mi smo ekipa koja zivi od atmosfere i samopouzdanja i sami igraci kazu ovo ne moze vise ovako. A ti bi Damire mijenjao igrace a ostavio selektora.
I sada uzivajte jer Pape dijeli pljuske svima do Katara.
Eto vam Safet, vodite ga u FKS nek vas trenira a dajte Kodru za selektora.
Damire, cekaj malo, znas valjda kako se racuna pozicija za bodovanje. Ima tu i cirnog masla prijatelju.
Ono sinoc je bumerang za sve lose sto je uradio, za Zuku, Stilica, treceg spica za sve. Za taktiku bez napadaca.
Papetu priznam 2 tekme, to sam davno reko, Grcka kuci i Francuzi u gostima.
Ostalo su bile L tekme, bezznacajne.
Safet je pogubio konce prijatelju prije 15 mjeseci i nikad ih nije nasao.
Safet je tvrdoglavo bezobrazno stvorenje zbog kojeg smo izgubili bruku igraca.
Da si sinoc imao Sefetovica i Hrgotu, Tankovica, Zuku, Stilica, mozda bi to drugacije izgledalo.
Safet je ubio atmosferu, a mi smo ekipa koja zivi od atmosfere i samopouzdanja i sami igraci kazu ovo ne moze vise ovako. A ti bi Damire mijenjao igrace a ostavio selektora.
I sada uzivajte jer Pape dijeli pljuske svima do Katara.
Eto vam Safet, vodite ga u FKS nek vas trenira a dajte Kodru za selektora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Mukni barem safete! Muuuu govedino, razmisljas li o ostavci bezobrazni (s)tvore???!!!DragonGirl je napisao/la:Ali kako čovjek može, to mi uopšte nije jasno, 90 minuta stajati i šutiti. Gubili mi 3:0 ili vodili, isti stav isti pogled...stoji i šuti, stoji i šuti, stoji i šuti...
Mislim da nešto takvo fudbalski svijet još nije vidio...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Vels možemo stići, 8 bodova
do kraju igraju:
Belgija kući 0 (1)
andora kući 3
Kipar vani 1 (3)
BiH vani 0
Izrael kući 3
Izrael vani 0
7-10 (UKUPNO 15-18 bodova)
Biti će u bod sigurno između nas i njih ako smjenimo ublehu
do kraju igraju:
Belgija kući 0 (1)
andora kući 3
Kipar vani 1 (3)
BiH vani 0
Izrael kući 3
Izrael vani 0
7-10 (UKUPNO 15-18 bodova)
Biti će u bod sigurno između nas i njih ako smjenimo ublehu
Ne mogu da stignu od privatnih ratova. Safet je svoje odradio, male su šanse da ostane na klupi, skoro nikakve. Međutim igrači su se mnogo opustili, posebno ovi što su kao najbolji u svojim klubovima tipa Lulić ili Pjanić. Neka je Bog na pomoći novom selektoru, jer ovi nedodirljivi će se teško dovesti u red.flwz je napisao/la:Ali, ne spominjati niti jednog igraca kao dodatnog krivca za sinocni poraz, ni to mi kod vas nije jasno...
Za treće mjesto se možemo boriti sa Velsom, nije to nemoguće, njima je sad paklen raspored, tek u zadnjem kolu imaju Andoru, tako da tih 6 bodova itekako možemo nadoknaditi, jer nam dolaze u Zenicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damire, kako je Fergunson s Manchesterom osvojio ligu 2013, onda napustio, dođe Moyes koji ima iste(gotovo) igrače na raspolaganju i ne napravi ništa, tj napravi od Manchestera tim u rangu Evertona? Do koga je
DD
Losa.Fozgen je napisao/la:Prva i osnovna stvar, i zbog cega ko malo krivi igrace, kako je tebi izgeldala sinosnja, a i par zadnji utakmica, takticka zamisao ekipe?flwz je napisao/la:Ne zelim da me neko pogresno shvati stvarno, i ja sam takodje da Safet konacno odstupi sa mjesta selektora jer nas gurnuo u gov.na samo takva te se nadam da ce jako brzo i on da kaze konacno da odlazi pa nas sve jako obraduje!
Kakva je tebi izgledala zainteresovanost igraca, borbenost, pasovi, motiv opcenito zalaganje igraca na sinocnoj utakmici u bilo kojem fudbalskom segmentu?
Nemoj mi toga prva i osnovna stvar pasa, prva i osnovna stvar je zelja i zainteresovanost igraca da bi uopste htjeli prihvatiti taktiku, kakava god ona bila ili NE bila. A treba li ti veci motiv od toga da igras za svoju domovinu?
To prva i osnovna stvar ti nekom drugom.

Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
ma kakava ostavka...ne treba smetljaru dati tu sansu da sam ode...otjerat ****...urucit mu otkaz i pokazat mu vrata...majmun je razjebo onakvu reprezentaciju preko noci.... 

Boga ti dragog, jesi li ti upravo uporedio Safeta sa Fergusonom?Burundi je napisao/la:Damire, kako je Fergunson s Manchesterom osvojio ligu 2013, onda napustio, dođe Moyes koji ima iste(gotovo) igrače na raspolaganju i ne napravi ništa, tj napravi od Manchestera tim u rangu Evertona? Do koga je

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Igraci Hapoela i Maccabija su nas porazili: http://www.transfermarkt.de/israel/star ... erein/5547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nam treba vise igraca iz HNLa i Germanije i jos ludje taktike, bez beka, bez napadaca, bez golmana. To ce vjerovatno motivisati igrace da igraju sa vise zari i motivacije.
Ko god da je podrzavao ovu ublehu, bolje da se sakrije i pokrije dekom i da ne bubeta dalje. Licno bi me bilo sramota.
Mislim da nam treba vise igraca iz HNLa i Germanije i jos ludje taktike, bez beka, bez napadaca, bez golmana. To ce vjerovatno motivisati igrace da igraju sa vise zari i motivacije.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma pusti Damira, do igraca bolan, do koga ce biti. Da je Safet dosao cudo bi napravili.Burundi je napisao/la:Damire, kako je Fergunson s Manchesterom osvojio ligu 2013, onda napustio, dođe Moyes koji ima iste(gotovo) igrače na raspolaganju i ne napravi ništa, tj napravi od Manchestera tim u rangu Evertona? Do koga je
Sad sto je dosao u treci sesir kada smo imali tendenciju rasta prema drugom, treba da nas iz prvog istrese u cetvrti.
Pa dosta te majmune vise, nakon Kipra se morao dati otkaz ovom nesposobnjakovicu, lazovu, dvolicnjaku, kabadahiji, neznalici, antitreneru, anticovjeku, antipatrioti.
Safet je los i kao osoba i kao trener i kao zivo bice.
Treba mu uzeti pasos i prijaviti u SIPU da ga preispita.
Sta mislis ti Damire, da su Izraelci naspanovani tek onako, postoji covjece nesto sto se zove motivacija, a Safet ne moze motivisati kokos da snese jaje a kamol igraca da izadje i preore teren.
To ti valjda govori koliko mu igraci vjeruju, sta mu je kapiten rekao nakon tekme.
A on je vodja svih njih, glavni i odgovorni.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
A ko to treba da motivise igrace svega ti? Da idemo ja i ti da ih motivisemo? Postoji covjek kojem je zadatak da pored taktike i motivise igrace i "natjera" ih da se bore i Boga mi lijepe pare ubire za to. E sad to sto je on izgubio kompas pa ne zna kud goni i igrace na teren posalje ko 11 ovaca da bleje, to je drugi par cipela. Lijepo sinoc rece Bola nakon tekme, igraci su izgledali kao da apsolutno nisu znali ni gdje treba da budu, ni sta da rade. Pa u prvih 20 minuta su Kvrzic i Hajrovic 10 puta zamjenili pozicije i veze nisu imali ko bi gdje trebao igrati. I to je do takticara.flwz je napisao/la:Losa.Fozgen je napisao/la:Prva i osnovna stvar, i zbog cega ko malo krivi igrace, kako je tebi izgeldala sinosnja, a i par zadnji utakmica, takticka zamisao ekipe?flwz je napisao/la:Ne zelim da me neko pogresno shvati stvarno, i ja sam takodje da Safet konacno odstupi sa mjesta selektora jer nas gurnuo u gov.na samo takva te se nadam da ce jako brzo i on da kaze konacno da odlazi pa nas sve jako obraduje!
Kakva je tebi izgledala zainteresovanost igraca, borbenost, pasovi, motiv opcenito zalaganje igraca na sinocnoj utakmici u bilo kojem fudbalskom segmentu?
Nemoj mi toga prva i osnovna stvar pasa, prva i osnovna stvar je zelja i zainteresovanost igraca da bi uopste htjeli prihvatiti taktiku, kakava god ona bila ili NE bila. A treba li ti veci motiv od toga da igras za svoju domovinu?
To prva i osnovna stvar ti nekom drugom.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.