Monolog je napisao/la:Internacionalci u Izraelu se ne spominju u vidu poziva za repku, nego da se raspita o izraelskim reprezentativcima, očekivanjima, slabostima, vrlinama... Tako to ide.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Monolog je napisao/la:Internacionalci u Izraelu se ne spominju u vidu poziva za repku, nego da se raspita o izraelskim reprezentativcima, očekivanjima, slabostima, vrlinama... Tako to ide.
Virtu4l je napisao/la:Naravno. Momak navija za Željezničar, i ti nam mjesecima trpaš Cimirota, Radovca, Duljevića... zamisli da si novinar.Head je napisao/la:Mora taj staviti Cocalica pa makar u fus notu.Monolog je napisao/la:Internacionalci u Izraelu se ne spominju u vidu poziva za repku, nego da se raspita o izraelskim reprezentativcima, očekivanjima, slabostima, vrlinama... Tako to ide.
Hadzic nije prvi napadac svoje ekipe i Hadzic je igrao za ZeljuHead je napisao/la:Al kakav paksu spominje Cocalica u Izraelu jer je Coca zeljovac a ne sppminje Emira Hadzica koji je prvi napadac svoje ekipe u Izraelu a i sam zna da bi nam je potrebniji napadac od stopera. Ali Hadzic je igrao za Sarajevo...Monolog je napisao/la:Dijelim mišljenje. No, treba biti iskren i reći kako je momčić pogodio s mnogim stvarima.Head je napisao/la:ljigavac od novinara.
To nema šanse, rijetko sta ćeš saznat pogotovo kad se okrene novi list sa novim trenerom aBdSabinho je napisao/la:Prljavog vesa ima na tone sa svih strana to je sigurno. Mozda cemo lakse krenuti i sa novim selektorom ako bi se obznanila svaka sitnica koja je donosila losu atmosferu u reprezentaciju.
JerryLouis je napisao/la:Odose kvalifikacije u qrac i zao mi je sto veliki profesionalci poput Medunjanina nece ugledati jos jedno veliko takmicenje. Medjutim, vise mi je zao sto nam igraci dolaze preko qrca na okupljanja i prosipaju suplje kako je atmosfera i sve super. Pa jedan Hadzic po Grazu prica da Dzeko i Susic uopste ne komuniciraju, da igraci nemaju volje da igraju pod vodstvom Susica, a ovamo glume da je sve u najboljem redu. Zasto niko od njih da ne progovori vec jednom? Dokle navijaci da trpe to guranje pod tepih prljavih stvari u reprezentaciji? Begovic jedini koji je danas dao neke naznake, a Besi je haman dopizdilo na poluvremenu pa je se desio neki eklat. Ali kao i uvijek do sada, nikad nista saznati necemo.
Zec je trebao biti nas drugi-treci napadac da je samo ostao u Rijeci. Kramarica ce prodati Januara najvjerovatnije i Zec bi bio taj prvi napadac Rijeke a i reprezentacije. Jednostavno je pao na testu ( tako sam bar ja procitao ). Oni su ga namjerno ubacili da igra par minuta da kao vide kako ce reagovati na to. I on ih poslao u p.m. Steta **** ga desava sehariconius je napisao/la: "Dali je Ermin Zec mozda bio zasluzio poziv kao peti po redu vrijednosni igrac nase repke (kad se otpisu povrijedjeni) ili ne?"
Najpametnije 3-4 recenice na ovaj anti-BiH tekst je napisala u komentaru odmah ispod teksta neka Jennifer iz Madrida, koja je primjetila da niti jedan od tih sto su odbili da igraju za BiH a odlucili za Hrvatsku ili Srbiju niti vole BiH niti im je neko rekao da nemogu igrati za BiH (stoga nema ni diskriminacije protiv njih), a drugo sto je rekla je da je BiH inspiracija svima, prosla na Evropsko ili ne.JoeCelt je napisao/la:The myth of Bosnian unity is being played out through its national team
http://soccergods.com/2014/11/17/the-my ... onal-team/
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 9 gostiju.