ah takav mu grah paoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi nešto žao onog Portugalca u večerašnjem meču :/

ja bio osovjio 3 svjetska za ono

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ah takav mu grah paoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi nešto žao onog Portugalca u večerašnjem meču :/

TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf
Ko nadje 3 razlike ima od mene 1000 km Bgm

Pa udjiDevil je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf

Haha stari fazon

Znam brate sta je ci msam video reku,odavno je ovo.TheManiacs je napisao/la:Pa udjiDevil je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:http://www.susya.ru/flash/fvp.swf

Haha stari fazon

Neutral je napisao/la:Uvijek meni drago za gledati. Ovo i ono pokemon card kid ahaha.
[youtube][/youtube]
Omladine
[youtube][/youtube]

Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
  Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.Sta ti tu ima biti ofirno, ja sam skupljao 2006, a evo i sad cekam da izadju panini slicice za ovo svjetsko. Od 1990 samo nemam Japan-Koreja 2002alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
sta je ovom frajeru bilo? jel slomio rebra? meni se tako cinilo.TheManiacs je napisao/la:[youtube][/youtube]
ajjjjjj kad se sjetim FFrance 98, pa Euro 2000, ono sto se kod nas ovde masovno skupljalo su bile neke turske slicice fudbalera, nesto ko spilovi karti, bile su zute i zelenealan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
 , ah to djetinjstvo, sta bih dao da se vratim 10-ak godina unazad
 , ah to djetinjstvo, sta bih dao da se vratim 10-ak godina unazad 
alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
 ja sam sakupljao sve što se imalo sakupljati, od fudbalera pa do pokemona
 ja sam sakupljao sve što se imalo sakupljati, od fudbalera pa do pokemona  
Kad se sjetim onih slicica sa SP 1998 u Francuskoj, ja sam barem 5 albuma popunio i imao na stotine duplikataMirza_Hordas je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ono što sam ja jedino strastveno skupljao u djetinjstvu su slike fudbalera. Sjećam se te "groznice" pred svako svjetsko ili evropsko prvenstvo. Skupljao bih ih i sad da mi nije ofirno otići na trafiku i zatražiti dvije kesice sa sličicama.Što se crtaća tiče stvarno ne kontam šta je djeci zanimljivo u pokomonima, digimonima i yugioh-u. Nekakvi "tajni udarci", napad "oštrim listom" i sl gluposti. Ja sam bio i ostao veliki fan Evoksa, Nindža kornjača, i Mumijevih.
šta fali pokemonima, digimonima i yugioh-uja sam sakupljao sve što se imalo sakupljati, od fudbalera pa do pokemona